V štvrtok som išiel po ulici a okolo mňa prešli dve baby a jeden chalan. Jedna tak zaujímavo voňala, že som mal, čo so sebou robiť, aby som sa za ňou nerozbehol. Odkedy som tu založil túto tému nejako viac rozmýšľam nad vôňami.
No tiež vnímam vône, čím ďalej tým viac, ale aj tak najviac ma dokáže vyburcovať vôňa mojej nežnej polovičky.... Včera sme boli spolu a keď som ju obial a pobozkal, tak som myslel, že sa tam poskladám od tej krásnej vône
Je fajn ked ma dievca prijemnu vonu na sebe.Poznam ale aj par bab ktore su az moc sladke a to neni moc prijemne.Ale su aj baby ktore prithuju muske pohlavie len jej osobnou vonou.Takou akou sa zobudi.Len aby bola osprchovana,lebo to je zaklad.
Sagittarius napísal:Chalani, čo na to hovoríte. Myslím feromóny a voňavky. Ako to na vás pôsobí?
Ja som napríklad podľa vône poznal tri spolužiačky. Na mňa to niekedy strašne ovplyňuje, lebo potom sa ženy/dievčatá, ktorú majú peknú a pre mňa zaujimavú vôňu veľmi priťahujú.
A môžte sa diskusie pridať aj dievčatá/ženy, ak máte, čo k tomu napísať...
no napriklad ja mam taku splouziacku, ktora smrdi akoze nechcem nikoho urazat, ale je to fakt pravda
takze baby sprchujte sa a pouzivajte vonavky
ja osobne si na tom potrpim
Hm, vcera som to zistil, ze ake to vlastne je, tak naozaj. Drzal som priatelku v naruci a neskutocne krasne vonala. Ale nebolo to vonavkou, to bola taka ina vona. No, proste nadherne to bolo. Hm...
jin napísal:...Nie je nič lepšie, ako vôňa čerstvo usušených umytých vlasov. Keď do takých zaborím tvár som v siedmom nebi!
Ja som z toho tiež uplne paf
kinjeril napísal:Hm, vcera som to zistil, ze ake to vlastne je, tak naozaj. Drzal som priatelku v naruci a neskutocne krasne vonala. Ale nebolo to vonavkou, to bola taka ina vona. No, proste nadherne to bolo. Hm...
fuh akoze odkedy citam tuto temu cim viac ma zacali pritahovat take zeny ktore vonaju prekrasne,su to take pekne naparfumovane,take sladke,a uz cim viac si zacinam vsimat taketo zeny
hm ani ja nechcem robiť reklamu, ale podľa mňa a osadenstva mužského v mojom živote, určite Nina Ricci také jablčko a Moschino Funny. odporúčam vám to ovaňať...
ja som nemohol z jednej baby ked som ju objimal a tak proste ako vravi kinjeril,nevonala vonavkou ale tak ja neviem ako,,to sa neda opisat,,to bola taka vona ,ze ma dostavala do rozpakov,a chcel osm ju drzat co najdlhsie a strasne chute som dostal hmm
inak podobnu temu som zalozil uz davnejsie,s feromonmi,a mal som jednu vonavku,a ked som ju pouzival sa ku mne spravali baby volako divne
ivoralik napísal:mal som jednu vonavku,a ked som ju pouzival sa ku mne spravali baby volako divne
a rano si sa zobudil cely mokry... cisty placebo efekt si si vsimol ako sa k tebe spravaju v skutocnosti.
Nepopieram ze vona moze podvedome ovplyvnit spravanie cloveka ale urcite nie do velkej miery. To iste plati o feromonoch mozno ta dokazu dostat do istej nalady ale potom to zavisi imho od dalsich faktorov.
ja som sa nemohol odlepit od mojej byvalej ked mala na sebe parfem od D&G - Light blue...a teraz ked prejdem okolo neakej zenskej a zacitim tu vonu tak mi ju strasne pripomina a mam sa chut vrhnut na tu zensku ...je to velmi svieza a pritazliva vona
Mne moja EX brala stale moj deo sprej Pro sport jej strasne vonal vzdy sa s nim poriadne navonala .. no len akosi to velmi nepritahovalo ale ked som sa ja tym navonal tak sa na mna vzdy vrhla ovonavat mna
bolo to este za cias, ked som chodil s moju byvalou. Boli sme na diskoteke, samozrejme sme o sebe nevedeli, ze sme tam. Siel som po schodoch medzi poschodiami diskoteky a zacitil som jej parfem a okamzite som ju isiel hladat. Neviem ako, ale pre tu vonu som mal velku slabost a dokazal som ju aj dobre rozpoznavat od ostatnych a samozrejme aj zacitit.
Sagittarius napísal:Chalani, čo na to hovoríte. Myslím feromóny a voňavky. Ako to na vás pôsobí?
Ja som napríklad podľa vône poznal tri spolužiačky. Na mňa to niekedy strašne ovplyňuje, lebo potom sa ženy/dievčatá, ktorú majú peknú a pre mňa zaujimavú vôňu veľmi priťahujú.
A môžte sa diskusie pridať aj dievčatá/ženy, ak máte, čo k tomu napísať...
Napisem k tomuto prispevku len tolko. Kazda zena ma charakteristicku vonu a ked si k tomu dokombinuje vonavku ktora pasuje len k nej a ku ziadnej inej tak to ma priam bohovy ucinok. Kamaratke strasne ale fakt strasne sekne vonavka od Dolce a Gabana : Light blue. Ja sa priznam ja ked to na nej citim na nikom inom len na nej tak sa mi podlamuju kolena a strasne som citlivy na tu vonavku. Proste na nej to ma taku peckovu vonu ze som na to vycviceny jak pes doslova by som ju mohol stopovat ked to citim vo vzduchu.