vodic na dohodu
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
vodic na dohodu
Ahojte, mam sofera na dohodu mal nehodu /neprisposobil rychlost jazdy stavu vozovky/ poskodeni su zraneni ..pravdepodobne aj dlhodobe nasledky...mam otazku ...ma 20 rokov a dozvedel som sa ze nema psychotesty ani kartu vodica ...mam narok od neho pytat nejaku nahradu skody ? podspisal mi dohodu, hmotnu zodpovednost za vozidlo.

-
guess.whoo
Redeemer
Re: vodic na dohodu
no pokial si nemal havarijnu tak skodu na aute by ti mal zaplatit, ak si mal havarijnu na tom aute tak od neho nedostanes nic lebo to bude kryt poistka.
-
mihalswk
Medium Professional
praveze som nemal havarijnu ...auto je nepojazdne na totalku ...
-
guess.whoo
Redeemer
pokial podpisal hmotnu zodpovednost za vozidlo tak od neho mozes ziadat kompenzaciu, ale musis dat auto ohodnotit zrejme
A to chces tlacit kaleraby do hlavy o tom, ze nemal psychotesty, ze nemal kartu vodica a neviem co dalsie, a ty si o yom nevedel? Chces povedat, ze ty ako clovek, ktory dava svoje auto osobe, ktora ma pre neho vozit tovar, tak si si ani neoveril platnost karty vodica, psychotestov, co ma vobec vodicak a dalsie podstatne veci?
-
mihalswk
Medium Professional
je to do 3,5t tak psychotesty som nejak neriesil ani kartu vodica ..dal mi vodicak obciansky zdravotnu kartu spravili sme dohodu a prvy den v robote havaroval ,.,.predtym sa tyzden aj nieco zaucal s kolegom