Vodicak

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
- eXo -
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa - eXo - »

Noo tuto doporucovalo viac ludi musim povedat co si tam robili ... este takto ma napadlo k tej zdravotnej priprave co sa tam robi ?
peYko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peYko »

najprv prednaska, z toho fest ze taaaazky test :D a potom sa ucite na figurine umele dychanie a masaz srdca.. tot vse
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

pocujte robim autoskolu a pytal som sa ze kolko je povinnych jazd instruktora a on mi povedal ze 38 alebo 32 ?...no to je jedno ale nie je to tych 16 co kazdy hovory...ci 16 je zadara a ostatne treba doplatit ?....mam v tom trochu zmetok... :roll:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Nie je to o povinnych jazdach. Tych jazd mozes mat 11 (ako ja napr), ale mozes ich mat aj 20 a viac. Je to o hodinach (nepytaj sa ma vsak kolko, tak trochu pochybujem, ze to vsetci dodrzuju - minimalne moj instruktor daval na vyber ci chces "skratenu" formu, alebo standardnu - od toho sa odvijala aj cena).

Ked mas tristvrtehodinovu jazdu, potrebujes ich viac, ako v pripade dvojhodinoviek :)

Osobne nevidim dovod, preco nasilu niekoho drzat na povinnych jazdach 30 hodin, ked dobre vysledky podava uz po 20 hodinach :)
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa zdravotnik »

Takže dnes som úspešne urobil vodičský preukaz na B a A<25kW. Autoškola Plus, Dolný Kubín - prevádzka Nižná. Celkovo panuje spokojnosť, aj keď inštruktor mi moc nesadol. Nehovorím, že je zlý, ale jeho zvyky... aaaach. Ale už mám po tom :) Ak sa rozhodnem, tak ešte sa podujmem na skupinu C :)

// Škoda Fábia 1,4MPi, ale nie najnovší model a motorka JAWA 350
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

zdravotnik - Ake zvyky ma instruktor napis :D
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa zdravotnik »

Vybavovať jeho veci, voziť ho kade-tade, kde ani duch nebol. Všetko je "v úplnom poriadku" - prístrojovka svieti ako vianočný stromček. Nejako sme si proste nesadli, bol som mu tŕňom v oku. Keď si len predstavím, že koľké peniaze tam idú a vidím stav tých vozidiel, je mi na zaplakanie...
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

nj...oni su taky :D
.
Inak je to pravda ze ked nespravim na skuske nejaky test, ci uz pisomny alebo prakticky na 1.raz...na dalsi platim len 8 eur ?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

ledenaster, to záleží od autoškoly. U nás to bolo tak, že pokiaľ by som neurobil na 1. krát, tak by som doplatil iba 100 Sk, ale zase šéf nám hovoril, že v iných autoškolách sa dopláca až 3000 Sk, čo je dosť :?
helacik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa helacik »

ledenaster napísal:nj...oni su taky :D
.
Inak je to pravda ze ked nespravim na skuske nejaky test, ci uz pisomny alebo prakticky na 1.raz...na dalsi platim len 8 eur ?
ano je.. plati sa len 8 ecok v kolkoch
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ok, lenže to máš cenu iba za kolok a autoškola samotná bude od Teba určite chcieť ešte nejaké ďalšie poplatky za opätovnú skúšku.
helacik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa helacik »

Pilifo napísal:Ok, lenže to máš cenu iba za kolok a autoškola samotná bude od Teba určite chcieť ešte nejaké ďalšie poplatky za opätovnú skúšku.
Tak to uz neviem, to uz bude asi v kazdej autoskole inak, ale ja som robil opravne cca 3 mesiace dozadu a platil som iba 8 ecok za kolok a autoskola ziadne ine peniaze nepytala
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

po dlhsej odmlke som tu zas:D
nie som si isty ci je to vhodna teema, ale tak napisem to sem :)

Planujem si zacat robit vodicak v najblizsich tyzdnoch. Viete mi poradit najlepsiu autoskolu v Bratislave?, ci uz podla vasich skusenosti, alebo podla ceny, kvality vyucovania atd... :) Pripadne ktorej autoskole sa vyhnut a tak
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

par kamosov malo problem s profitom (tusim niekde v raci) kurz im trval skoro 10 mesiacov, ale napr autoskola ficker na tu som pocul len dobre ohlasy, ale zase cena je az 400€ len za kurz

osobne skusenosti nemam, lebo robim vramci skoly
stevers
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa stevers »

Zdravím, chcem sa spýtať, 26.10 som si vybavil potvrdenie od lekára, že som spôsobilý jazdy, dokedy platí toto potvrdenie? pretože som si to rozmyslel a chcel by som ísť na vodičský kurz o pár mesiacov neskôr, dakujem za info :)
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

rok by malo platit
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

hlavne si daj pozor na to, ak to do toho roka nestihnes, aby ti na novom potvrdeni nadvazovali datumy na to stare
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Asi blba otazka...
Ale ked mam 18 az v lete a vodicak by som si chcel robit teraz a mal by som ho dokonceny napriklad v marci mozem si urobit vsetky skusky a po 18 mi ho uz len vydaju? Respektive po 18 urobim uz len jazdu s policajtom?

Alebo ako to je, lebo chcem ist uz teraz lebo neskor budem mat menej casu + teraz by som chodil s kamaratmi a aspon by som nemusel chodit potom sam.

Diki :)
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Teraz mozes prejst vsetkou teoriou, jazdami a kurzom prvej pomoci ale zaverecne testy + jazdu mozes absolvovat az v den svojich 18tich narodenin, byt tebou urcite ho nerobim pol roka dopredu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak tak, kedysi to tak bolo, že sa vodičák spravil aj v 17 a počkal si si na 18, potom ti ho vydali.

Teraz musíš mať 18, aby si mohol pristúpiť na skúšky s policajtom. Takže si to tak nejak vyrátaj, aby ti to vyšlo.
Napísať odpoveď