Vodicak
-
ledenaster
Medium Professional
Nie je to o povinnych jazdach. Tych jazd mozes mat 11 (ako ja napr), ale mozes ich mat aj 20 a viac. Je to o hodinach (nepytaj sa ma vsak kolko, tak trochu pochybujem, ze to vsetci dodrzuju - minimalne moj instruktor daval na vyber ci chces "skratenu" formu, alebo standardnu - od toho sa odvijala aj cena).
Ked mas tristvrtehodinovu jazdu, potrebujes ich viac, ako v pripade dvojhodinoviek
Osobne nevidim dovod, preco nasilu niekoho drzat na povinnych jazdach 30 hodin, ked dobre vysledky podava uz po 20 hodinach
Ked mas tristvrtehodinovu jazdu, potrebujes ich viac, ako v pripade dvojhodinoviek
Osobne nevidim dovod, preco nasilu niekoho drzat na povinnych jazdach 30 hodin, ked dobre vysledky podava uz po 20 hodinach
-
zdravotnik
Light Professional
Takže dnes som úspešne urobil vodičský preukaz na B a A<25kW. Autoškola Plus, Dolný Kubín - prevádzka Nižná. Celkovo panuje spokojnosť, aj keď inštruktor mi moc nesadol. Nehovorím, že je zlý, ale jeho zvyky... aaaach. Ale už mám po tom
Ak sa rozhodnem, tak ešte sa podujmem na skupinu C 
// Škoda Fábia 1,4MPi, ale nie najnovší model a motorka JAWA 350
// Škoda Fábia 1,4MPi, ale nie najnovší model a motorka JAWA 350
-
ledenaster
Medium Professional
-
zdravotnik
Light Professional
-
ledenaster
Medium Professional
ano je.. plati sa len 8 ecok v kolkochledenaster napísal:nj...oni su taky![]()
.
Inak je to pravda ze ked nespravim na skuske nejaky test, ci uz pisomny alebo prakticky na 1.raz...na dalsi platim len 8 eur ?
Tak to uz neviem, to uz bude asi v kazdej autoskole inak, ale ja som robil opravne cca 3 mesiace dozadu a platil som iba 8 ecok za kolok a autoskola ziadne ine peniaze nepytalaPilifo napísal:Ok, lenže to máš cenu iba za kolok a autoškola samotná bude od Teba určite chcieť ešte nejaké ďalšie poplatky za opätovnú skúšku.
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
po dlhsej odmlke som tu zas:D
nie som si isty ci je to vhodna teema, ale tak napisem to sem
Planujem si zacat robit vodicak v najblizsich tyzdnoch. Viete mi poradit najlepsiu autoskolu v Bratislave?, ci uz podla vasich skusenosti, alebo podla ceny, kvality vyucovania atd...
Pripadne ktorej autoskole sa vyhnut a tak
nie som si isty ci je to vhodna teema, ale tak napisem to sem
Planujem si zacat robit vodicak v najblizsich tyzdnoch. Viete mi poradit najlepsiu autoskolu v Bratislave?, ci uz podla vasich skusenosti, alebo podla ceny, kvality vyucovania atd...
-
pishta
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Asi blba otazka...
Ale ked mam 18 az v lete a vodicak by som si chcel robit teraz a mal by som ho dokonceny napriklad v marci mozem si urobit vsetky skusky a po 18 mi ho uz len vydaju? Respektive po 18 urobim uz len jazdu s policajtom?
Alebo ako to je, lebo chcem ist uz teraz lebo neskor budem mat menej casu + teraz by som chodil s kamaratmi a aspon by som nemusel chodit potom sam.
Diki
Ale ked mam 18 az v lete a vodicak by som si chcel robit teraz a mal by som ho dokonceny napriklad v marci mozem si urobit vsetky skusky a po 18 mi ho uz len vydaju? Respektive po 18 urobim uz len jazdu s policajtom?
Alebo ako to je, lebo chcem ist uz teraz lebo neskor budem mat menej casu + teraz by som chodil s kamaratmi a aspon by som nemusel chodit potom sam.
Diki