Vodicak

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Vodicak

Príspevok od používateľa marsi »

dufam ze toto tu nebolo...ale viete niekto pomoc ako si mam co najlahsie zapamatat testy na vodicak... ako sa to mam ucit aby som z toho nebola jelen ? ako ja vodicak ani moc nechcem ale moja mama ma do toho nanutila a uz 24 aprila mam skusky :cry:
Martin44
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Tak ako dievca nehnevaj sa ale s tym ti len tazko pomozeme....
Musis sa to naucit tak ako sa ucis do skoly...A mas este kooopec casu.
Ja som sa ucil na skusky den predtym a spravil som ich... :wink:
ss55
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ss55 »

ja som sa to ucil asi tyzden predtym ale poriadne a urobil som v poho ....ale treba sa ucit
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja som sa o skuskach dozvedel v pondelok vecer a mal som ich vo stvrtok toho isteho tyzdna. od spoluziakov,ktori to uz mali z krku som mal pozicane testy aj s odpovedami a celu strdu som stravil na intraku ich vypracovavanim. co som mal zle som sa doucil a hura dalej. :wink:
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

keď som chodil na kurz ja, môj inštruktor mi povedal, že najdlhšie odpovede sú tak na 75% poväčšinou správne + každá odpoveď ktorá obsahuje slovíčko OHROZIŤ (neohroziť a pod.) je na 95% správna. skús sa na to popozerať takto. ale opakujem 75% to neznamená, že zasa každá jedna najdlhšia odpoveď bude správna. dúfam že Ti to aspoň troška pomôže :wink:
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

uf no ...ale ked ja vela otazkam ani nerozumiem tak potom ako mam "uhadnut :oops: " spravnu odpoved :D
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

marsi napísal:uf no ...ale ked ja vela otazkam ani nerozumiem tak potom ako mam "uhadnut :oops: " spravnu odpoved :D
ByTheWay/vy na kurze iba sedíte a zhovárate sa ako ste sa dneska mali a pod.? :roll: keď niečomu nechápeš, tak nato tam máš inštruktora, aby si sa ho na danú vec spýtala a on aby ti na danú vec odpovedal nie? a zas neverím, že nechápeš ničomu.
jackb
Redeemer
Redeemer

to coho je najviac a co sa zda ako najmensia volovina je spravne
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

na teorii na zaciatku si mozme spravit test ale ja tam chodim akurat na cas (lebo mam tak spoj-bus) cize ja tam testy nerobim , a doma na mna brat s ocom tak povediac kaslu :D a na tej teorii tak tam nam vysvetluju tu teoriu :D
jackb
Redeemer
Redeemer

ak mate knihu s vyhlaskou pytaj si ju od instruktora: mas dost casu precitat si ten zakon a ked ti vojde do krvi tak mas vyhrate... a ak ti nieco nebude jasne skus sa pocas jazdy opytat instruktora... ked ti ma kto vysvetlit konstrukciu tak mas tiez fajn... ale bude drzat palce :wink:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

kazdy kto ide robit testy na zaciatku hovori "ja nic neviem" nic som nemal/a" no co ja poznam tak ich spravilo 95 % na jazde vyhadzovali uz viac .... takto stresuje kazdy...no pootom sa nezabudnu pochvalit ze spravili :-D

btw niektore pravidla su celkom nelogicke a somariny cize sa ich treba mechanicky naucit ,vecsina by malaist v poho,,,
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

.. hmm tak toto je velice tazko povedat .. sak cosi uz jazdis nie ? .. no a ked si otazku nejako logicky vylozis, tak vyhlasku nepotrebujes mat precitanu ( hoci kazdy sofer by to mal aspon precitat ! ) ... proste ked mas zdravo v hlave tak niektore tie otazky zodpovies spravne ..a ked pride otaza typu : ako daleko odseba a v akej vyske ma mat auto hmlove svetla alebo ta .. tak si pozri v teste spravnu odpoved a nauc sa to :-) .. a neboj sa ked si isch dobre nastudujes tie testy tak ta neprekvapia, pretoze otazky sa v nich opakuju .. btw.: najlahsia bola samizda 18tka test :-P .. som to robil pred 5 mesiacmi .. :-P ... (( hmm ale tez somsa ucil testy az dva dni pred skuskamy :-P .a konstrukciu rano po ceste :-P .. ale to bude mozno tym, ze auta ma uz zaujimali v 6tich rokoch, tak konstrukcia bola levou zadnou :-) ))
jackb
Redeemer
Redeemer

jj 18tka bola najlahsia skoda ze som dostal daco tazsie,ale poradil som si... a konstrukciu som si dal vysvetlik kamosovi-tunerovi a este som to checkol pred vstupom do miestnosti s policajtom
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

no nebude to take zle, naozaj sa da 80% otazok odtipovat a nad tym ostatnym porozmyslas. otazky tykajuce sa rozmerov a vzdialenosti sa daju naucit. najlepsie ak mas moznost dakde zohnat vsetky testy, tak si mozes vsimnut, ze sa tam vacsina otazok opakuje. z ucebnice je v testoch len mala cast, radsej sa uc z testov.
ja som sa to ucil jeden vecer a v pohode ...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Do 24 Apríla sa to dá stihnúť. Síce dámy majú trochu problém s technickým myslením (pre zmenu stíhajú robiť viac vecí naraz), ale až taká veľká páka to nie je.

Treba si to poctivo zorejmiť a stať sa svedomitým vodičom, lebo v dnešnej dobe má vodičák pomaly hociaký primitív, ktorý vyhlášku vedome nerešpektuje. A bezpečnejšie sa cítia tí na off-road autách :smt019 (samý teréniak v meste, na každom rohu).

Človek sa pomaly bude báť vychádzať na ulicu.
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ako neviem preco ale konstrukcie sa az tak nebojim...ked nebudem mat nic o hriadeli tak to je vybavena vec :D lebo v prvom a druhom rocniku som mala cestnu dopravu a tam sme sa ucili tieto "somarinky" takze si nieco pamatam . a ten hriadel raz ma vyvolal profesor a dal mi ho som ho nevedela ze 5 ja ze hmm a odvtedy ho neviem :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Marsi, tu ti nikto nepovie ako sa to naučiť.
Jednoducho sa to naučiť musíš tak, ako sa učíš na písomku v škole atď.
Nie je to nič strašné.
Ja osobne som sa neučil vôbec, totiž som si ani nekupoval knihu.
Z kamarátovej knihy som si prečítal paragraf č.2,3 a myslím že ešte č.4 a šiel som na skúšku.
Výsledok ? Test -55 bodov z 55tich. Konštrukcia 0bodov :aasmile27: , jazda - jeden čierny bod, ale aj to kvôli tomu, že pán Krakovský /týmto ho pozdravujem :D / mi v priebehu troch sekúnd dokázal dať asi 15 inštrukcií kde odbočiť a kam vlastne ísť.
Nič sa neboj, zvládneš to.
A ako bolo povedané, to čo sa zdá byť najmenšia sprostosť a je to v teste najdlhšia odpoveď, to je zväčša správne. Ale neplatí to vždy.
final
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa final »

hm, ja som to spravil tak, celý kurz som knihu ani nevidel, deň pred skúškami som si nad ňou posedel cca 16 hodín, a dopadol som tak ako eritrocit (aj keď nie som si istý či to tam je mínuska, alebo pomlčka :D ),.. z konštrukcie to bola pohroma úplne, ale na to sa kašlať, veď to je už iba ako záver, keď zvládneš všetko, na hento sa už ani nebudú pozerať..
jackb
Redeemer
Redeemer

na zaver ako kde. ja som ju mal po teste ale ten zeleny bol svina lebo baby prechadzali v pohode a mne dal brzdovu sustavu a pytal sa tam take hovadiny ze to bolo ltt :?
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

http://www.vodicak.sk/testy.php
Tam si vlavo v menu klikni na Test VP B.
Tento test som si robil denne raz/dvakrat, niekedy aj viackrat, kedze pred PC travim cely den. Proste denne precvicit. Raz za den test znaciek. Potom den pred skuskami som spravil aspon 20 testov a 4krat znacky. Natestoval som cca na plny pocet, neviem, to mi nepovedali. Mam skusenost, ze staci denne jeden test + den pred testom si spravit aspon 10 krat test na nete. Udrzbu vozidla som si precital raz/dvakrat a taktiez bezproblemov. Teda ja sa trochu o to zaujimam, mozno preto. Ale staci si to raz precitat, pretoze na udrzbe ta nechaju prejst, este k tomu ked si baba a nemas k autam tak blizko... :wink:
Napísať odpoveď