Vodné fajky
Re: Vodne fajky
tak uber z objemu nalozenia, alebo pouzivaj to ochranne sitko. Napriklad ja nalozim, dam alobal a navrch prichodim ten mini sitkovy pliesok, aby tam bol este kusok predel a je to vpoho vzdy.
poradte prosim nejaky fajny tabak, ktory budem aj citit 
zatial som ochutnal broskynu a visnu, original z tunisu a velmi som to necitil
Ach ... co tak povedat aspon znacku a preferovane prichute (ovocie alebo ine) ?CheZteR napísal:poradte prosim nejaky fajny tabak, ktory budem aj citit
Ja osobne som napr. vcera objednal 250g Al Fakher Golden eskandarneho jablka a 250g Al Fakher pomaranca + nejake ine male balenia. Pre mna su asi best prave ta eskandara a pomaranc. Ak nechces/nemozes mat Al Fakher, tak odporucam vyskusat Al Sultana, ktory kvalitou aproximuje k Al Fakheru (skusal som len minimum prichuti). Vseobecne ine nez Al Fakher alebo Al Sultan ani nekupujem.
ano, ano ... ovocneJasty napísal:
Ach ... co tak povedat aspon znacku a preferovane prichute (ovocie alebo ine) ?
nazvy neviem lebo vravim ze mam original z tunisu a tam to je popisane tymi ich kliki-hákmi
super takze vyskusam jablko, díky
Ak sa smiem spýtať, odkiaľ si objednával?Jasty napísal: Ja osobne som napr. vcera objednal 250g Al Fakher Golden eskandarneho jablka a 250g Al Fakher pomaranca + nejake ine male balenia. Pre mna su asi best prave ta eskandara a pomaranc. Ak nechces/nemozes mat Al Fakher, tak odporucam vyskusat Al Sultana, ktory kvalitou aproximuje k Al Fakheru (skusal som len minimum prichuti). Vseobecne ine nez Al Fakher alebo Al Sultan ani nekupujem.
Vseobecne je podla mna najlepsie riesit veci ako ceresna/visna/jahoda/pomaranc/hrozno - z osobnej skusenosti mozem povedat, ze su vyrazne (ale samozrejme zalezi na znacke, priprave atd).CheZteR napísal: nazvy neviem lebo vravim ze mam original z tunisu a tam to je popisane tymi ich kliki-hákmi![]()
super takze vyskusam jablko, díky
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2011, 17:59)
FT: Ak si studentom alebo niecim inym v Brne mozes osobne, inak na strankach http://www.salec.eu/index.php?option=co ... 0&vmcchk=1. Kamarat mi to ide picknut osobne, a ked budem prechadzat cez Brno, tak si to vezmem. Ale ani ten dovoz ci posta tam nejak velmi drahy nebude.
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Viac prevzdušni tabak, prípadne, skús používať nižšie teploty tlenia - iné uhlíky bez tarbuše. Všeobecne prepálenie tabaku je spôsobené zlým prúdením tepla.viper1993 napísal:V poslednej dobe sa mi vacsinou po chvili fajcenia v naplnenej korunke vzdy spali len taky vrchny 1cm tabaku a nasledne dym stipe a stipe tj stale zrejme hori len ta uz zhorena vrstva. Ako to nalozit tak aby sa mi spalil vsetok tabak a nemusel polku vyhadzovat?
Objednávaj tabaky s výsokým podielom melasy - najuniverzálnejší je Al-Fakher, tam chybu nikdy nespravíš. Prípadne si môžeš vyskúšať prípravu vlastných Jeff´s seven elements.CheZteR napísal:poradte prosim nejaky fajny tabak, ktory budem aj citit
BTW: Colnica - kašlem na to, vyrúbili mi 220€ tak som sa zvrtol na opätku a odkráčal kadeľahšie. Mimochodom v poslednom čase celkom experimentujem s materiálom, čo mám doma - AlFakher + elements - nom nom nom. AlFakher + nakhla - mmm ok. AlFakher + SHIAZO - god f**k blah!!!!!
@jin
menej som ani necakal ze to bude...velku objednavku si spravil no
menej som ani necakal ze to bude...velku objednavku si spravil no
Teda vystup je:
1. Nezaplatil si colny dlh
2. Zaplatil si objednavku
3. Objednavka sa odosle odosielatelovi?
-
jin
VIP
Objednávka sa odošle odosieľatelovi, vrátia mi peniaze - mimo dopravy.Jasty napísal:Teda vystup je:
-
Yos
Professional
Caute. V poslednej dobe mi narasta problem, ked dam namiesto vody mlieko. Vzdy sa mi dostane do hadice a je to humus, ked vdychnete aj mlieko do ust. Nechapem v com je problem, inokedy mi to nerobilo. Mlieka davam takisto ako vody, skusal som dat menej mlieka, skusal som aj zmiesat z vodou, ale to mlieko tak neskutocne bublinkuje,az sa mi dostane do hadice. Moze na to mat vplyv aj druh mlieka, lebo uz vazne neviem v com moze byt problem. Predtym som pravdaze precistil vnutro aj hadicu.
-
javatar
Hardcore addict
Mlieko sa riedi s vodou tak aby az tak nebublalo - pomer si musis najst uz sam.
zvykne pomôcť aj to, keď mlieko predtým poriadne pohrkáš a potom keď ho máš vo váze tak chvíľu ťahať bez korunky, nech pení a pení, potom prefúkni hadicu, hod korunku, uhlíky a malo by ísť ok
Alebo vraj keď je v izbovej teplote možeš ho dať aj plnú vázu ale neskúšal som
áách konečne al fakher ktorý ma potešil ! čokoládka om nom nom 
-
Silmer
Darca
to znamena dobre ci zle?SHIAZO - god f**k blah!!!!!
Jin: Tak to mi pride este ako ten lepsi scenar.
objednávka potvrdená šlauch bude zajta odoslaný + 3kg bambusákov, zapalovač, difúzor, tesnenia, melasy a shiazo
chýba už len korunka phunnel a bolo by to fajn...
Čaute všetci, hlási sa stanica Slobodná shisha.
Tak práve v tejto chvíli máme v repertoári naložený JE Blue Breeze (tri týždne odležaný v chladničke). Pocity vysoko pozitívne - chuť výborná, stála, zatiaľ po dobu 45 minút bez najmenšieho zaváhania. Korunka Kaya Vortex plus dva bambusáky, hodil som sa ešte tretí pred chvíľou. Dym je pre mňa dostatočne hustý, presne ako som očakával, kde tu prikryjem tarbušou na pár minút. Zatiaľ nulový problém s pripáleným tabakom. Teším sa na Watermelon.
Nesklamal, veľmi potešil. Jediné negatívum smeruje na moju osobu - priveľa som ho naložil, takmer plnú korunku - ehm, budem šetriť nabudúce kus.
Prídavok 1: Horí to už pomaly dve hodiny a furt v pohode, ani štyri bambusáky s tým nevedia poradiť.
Paráda.
Nesklamal, veľmi potešil. Jediné negatívum smeruje na moju osobu - priveľa som ho naložil, takmer plnú korunku - ehm, budem šetriť nabudúce kus.
Prídavok 1: Horí to už pomaly dve hodiny a furt v pohode, ani štyri bambusáky s tým nevedia poradiť.
hmmm to je fajn FT
..hneď by som ochutnal lebo J7E som ešte nemal xD
len tak btw. ktorý tabáčik je lepší Al Fakher alebo Jeffs 7 El. ??
len tak btw. ktorý tabáčik je lepší Al Fakher alebo Jeffs 7 El. ??