jimino napísal:jin: este jedna mala organizacna pripomienak ... ked mi dojde balik z toho ceskeho eshopu, budem moct platit SKK alebo cceskou korunkou? (dmntna otazka, ale predsa )
Platíš prevodom na účet cez internet banking, ide o virtuálne prachy, čiže sa to preratúva.
inkognitto napísal:pocujte, ten tabak je preco na svk taky drahy ?? 250 g 400 SK !? Ved to je neskutocne daco !
To kde si videl???!!! To idem okamžite kúpiť!!! Normálna cena v SR ja okolo 200-240SKK za 50g(smokeshop.sk)
50g výde približne na 7 fajok, záleží od spôsobu nakladania a korunky. A že prečo drahý? Nedostatkový materiál hold...
KE - dobra cajovna na masiarskej.
Ps: nebol som si isty ci 250 abo 300 g ale cena je 400.
A kamos vravel ze v grecku je to omnoho lacnejsie, ze ked pojde mi kupi
ja som kupoval v KE na hlavnej v trafike oproti starom tescu 250g za 395 sk... btw, nechcel by niekto z KE vymenit tabak? miesto tej maty, kt. som kupil, by som radsej nejake ovocie (banan ) (ma necelych 250 g, teda odobrate bolo na jednu davku)
turban:Peknááá! Gratulujem. Ale ako tak čumím na tú korunku...To je riadne hovado To bude mať inú spotrebu!! Ale nevadí, fajočka pekná a vyzerá byť aj kvalitná
no 240 sk stoji v presove 50g tabaku mne kamos doniesol z egypta tabaky kopec druhov a cena za jeden tak od 20-40 sk v prepocte za 50 g tabak taze spoko
kokso, tak to je nářez !
Totok som este nevidel, fajky 21 storocia !
len som tam nikde nevidel ceny...
Btw, si pozrite technicke parametre,...
na pohlad fajky posobia take malicke, ale je tam aj 65 cm ! to nieje prave najvacsie ale cakal by som mensie
Čo sa týka vodných fajok, som zástancom tradičných tvarov. Tieto veci zo skla, čo nám tu ukazuješ sú krásne umelecké diela, ale hodia sa skôr do nejakého hypermoderného podniku, ako doplnok.Napríklad u mňa doma si neviem predstaviť, že by som nahradil svoju kovovú fajku tamtým umeleckým objektom. Akože je to vážne pekné, ale s vodnou fajkou to má spoločné iba princíp. Ale iab zo zaujímavosti by som vyskúšal
tie hypermoderne fajky - to nie je ono... vodna fajka by mala mat svoje tvary a material. Do nejakeho modneho podniku mozno, ale "do domacnosti" urcite nie. No proti gustu ziaden disputat.
Ja vodnu fajku mam velmi rad, prvy krat som ju fajcil na dovolenke , no tam som si ju aj hned zakupil , no doma mi nefungovala. Chcem sa spytat ci je niaky rozdiel medzi velkymi a malimi vodnymi fajkami... dakujeem
Hellb0Y napísal:Ja vodnu fajku mam velmi rad, prvy krat som ju fajcil na dovolenke , no tam som si ju aj hned zakupil , no doma mi nefungovala. Chcem sa spytat ci je niaky rozdiel medzi velkymi a malimi vodnymi fajkami... dakujeem
No jasne a to dosť markantný!
Menej vody vo váze znamená menej prefiltrovaného svinstva. Vo veľkých sa ho filtruje viac, nakoľko je tam viac vody. Priemer trubky ústiacej do vody: Menšie bublinky znamenajú prenikavejšiu chuť, no vo väčšine prípadov až moc silnú a nepríjemnú. Väčšie bubliny znamenajú jemnejšiu chuť. Menšie telo má nižšiu životnosť vzhľadom na hrúbku všetkých dielcov - môže sa rýchlejšie prepáliť. Krátky šlauch (hadica) zachytáva menej svinstva obsiahnbutého v už prefiltrovanom dyme a bývajú aj kazové. Všeobecne sa preto pre pôžitok oplatí viac veľká a kvalitná fajka s kvalitnou korunkou
paradny relax. vecer v jednej ruke chladene pivo, v druhej slauch ci jak sa to vola... no to je proste faaaaajn. jablcko alebo mango su velmo dobre. vodna je dobra niet co dodat.
Hellb0Y napísal:Chcem sa vas spytat, kde v bratislave by sa dala kupit vodna fajka dobrej kvality za rozumnu cenu , dakujem za odpovede
skus smokeshop.sk priamo v ich predajni - je to v petrzalke, vystupis pri kulturaku zrkadlovy haj a co je tam za barakmi oproti kauflandu taka lucka a na nej "parkovisko" a nizke budovy, si tam.
Stoporko napísal:skus smokeshop.sk priamo v ich predajni - je to v petrzalke, vystupis pri kulturaku zrkadlovy haj a co je tam za barakmi oproti kauflandu taka lucka a na nej "parkovisko" a nizke budovy, si tam.
a hlavne je to brutalne predrazene ... u nas v KE stoji tabak 100sk tam 240sk... napr..