Vodné fajky
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vodne fajky
Objednávka je kompletná, synchronizácia prebehla, ešte som dolaďoval so shopom isté veci ohľadne dodania, nakoľk ich kamenný shop sa práve sťahuje a majú tam mierny bordel. Naviac, niektoré položky tejto objednávky boli hradené ešte na predfaktúru, nakoľko sa jednalo o posledné kusy a objednávatelia si chceli byť 100% istí, že to budú mať. Takže sa to musí všetko spojiť a odoslať.
Ale všetko by malo ísť ako po masle. Večer to odklepnem a odídu aj peniaze.
Ale všetko by malo ísť ako po masle. Večer to odklepnem a odídu aj peniaze.
A tabak si tam iba natlačil alebo pekne rovnomerne roztrúsil ? Podla mňa jeden kokosák je málo na tú korunku a z elementov ti melasa určite stiekla takže tá chuť nebude taká výrazná ako napr vo vortexe alebo najlepšie vo phunneli.rufus59 napísal:Takže dneska som poskladal fajku Aladin treeNaložil tabačik dal vody do vázy poriadne studenej
Fajčil som cez základnú korunku vortex bude zaraz, jeden uhlík Cocobrico rožhavený do červena. Pri fajčení sa celkom ťažko ťahalo a dym išiel slabý, fajčil som asi 30-40 minút potom ma to prestalo baviť:/ slabý dym a slabá chuť tak som dal dole alobal aj uhlíky, tabak tam bolo troška pripálený, uhlík som presúval aj z alobalom otáčal. Som v tomto smere nový potreboval by som rady aby som to vylepšil
-
rufus59
Light Professional
Už sa to zlepšuje pridal som podomácky vyrobený tarbuš, dve kokosáky a uz to bolo o inom
Ked mi príde vortex určite to bude ešte viac lepšie 
-
freax_xo
Zablokovaný
Aký je najlepšie cucoriedkovy tabak ? Najlepšie taký čo sa dá zohnat na Slovensku 
elements tabak sacok + melasa Al Waha cucoriedka
mnam mnam
mnam mnam
-
rufus59
Light Professional
7 Elements Blue Breeze odporúčam aj Ja 
deti moje... keby boli elementy na slovensku 6 rokov dozadu keď som začínal s vodnicou, tak skáčem od radosti, že nemusím fajčiť nakhlu... teraz je to popravde pre mňa utrpenie, keď mám k dispozícii Romman, Starbuzz, Al Fakher...
k otázke čučoriedky... starbuzz blue mist, romman blueberry.... a dlho dlho nič a potom elements blue breeze....
k otázke čučoriedky... starbuzz blue mist, romman blueberry.... a dlho dlho nič a potom elements blue breeze....
-
freax_xo
Zablokovaný
A z ktorého eshopu konkrétne zozeniem ten starbuzz blue mist ?
skús mailom stimbi.sk alebo vodne-fajky.eu, či ti nezoženú.. najjednoduchšie by bolo, keby si sa ozval pár dní dozadu, keď robil jin objednávku z nemecka...
-
vrabciak94
Amateur
Tak ako hovori Maki, par dni dozadu a blue mist od SB by si mal. Ja som nan osobne strasne zvedavy, blue breeze od J7E je humus (aspon ten co mam nalozeny doma ja), doteraz nalozeny, nefajcim ho. Vsimol som si vsak ze na stranke ma melasa blue breeze taku tu cucoriedkovu farbu, moja je taka zlta, farba piva alebo co. Chuti to tak ako to vonia, cista chemia ako mydlo na ruky. Mam ju z Nemecka. Asi som vychytal zlu melasu, ta co mi prisla bola este k tomu aj bez etikety ale pytal som sa Jina a ze je to blue breeze ze to tak poslali Nemci, bohvie co poslali...
-
freax_xo
Zablokovaný
Tak počkám na ďalšiu Jinovu objednávku
ja som rozhodne ziadny blue breeze neodporucal...fuj hnusrufus59 napísal:7 Elements Blue Breeze odporúčam aj Ja
@vrabciak
neni to nepodarok, proste zmenili recepturu ci co a je to uz totalne nechutne, nefajcitelne
jj tiež mám bluebreeze doma a po tých všetkých vychvaľovačkách som bol strašne zvedavý...no ale nič moc. aj na sultane tie novšie komenty ku bluebreeze nie sú moc pozitívne. Proste to doje*** keď zmenili receptúru (vrabciak ja som mal fľaštičku s melasou tmavo fialovej farby. Ale videl som aj žltej a dokonca aj modrej)
Ináč kur*afix načo menia receptúry keď to predým chutilo všetkým? Radšej keby zmenili receptúru na tú fakt otrasnú malinu.
Ináč kur*afix načo menia receptúry keď to predým chutilo všetkým? Radšej keby zmenili receptúru na tú fakt otrasnú malinu.
zdar mam doma jednu vodnu fajku donesenu ako darcek ale popravde som z nej cmudil naozaj malo len par krat... a mam dve otazky
nejako mi netesni ked som tahal pocul som aj kde a chcem sa spytat cim utesnit tieto netesnosti aby som do seba netahal nejake splodiny napr z tesniacej gumy alebo tak nieco a druha otazka kde a kolko stoji nejaky dobry tabak je jedno aka prichuy a kolko cca vydrzi... no nakoniec to su 3 otazky
asi su to otrepane otazky ale nechcelo sa mi prechadzat celym vlaknom
diky
nejako mi netesni ked som tahal pocul som aj kde a chcem sa spytat cim utesnit tieto netesnosti aby som do seba netahal nejake splodiny napr z tesniacej gumy alebo tak nieco a druha otazka kde a kolko stoji nejaky dobry tabak je jedno aka prichuy a kolko cca vydrzi... no nakoniec to su 3 otazky
asi su to otrepane otazky ale nechcelo sa mi prechadzat celym vlaknom
diky
1. splodiny s nejakeho tesnenia, to ne
zalezi aku mas fajku, nebolo by zle urobit par detailnejsich foto
2. lepsie tabaky su Romman, Starbuzz, Al Fakher ktore ale u nas nemas sancu kupit v obchode. Okrem Rommanu su ale dostupne v blizkych statoch (rakusko,cesko,nemecko)
dalsie tabaky su Elements, nic, nic, dlho dlho nic a potom Al Waha, Nakhla (ktorych by som sa kupe vyhol)
3. zalezi od typu korunky a typu tabaku...napriklad klasicka korunka Mod s Al Facherom 8-10g vydrzi 90 min
2. lepsie tabaky su Romman, Starbuzz, Al Fakher ktore ale u nas nemas sancu kupit v obchode. Okrem Rommanu su ale dostupne v blizkych statoch (rakusko,cesko,nemecko)
dalsie tabaky su Elements, nic, nic, dlho dlho nic a potom Al Waha, Nakhla (ktorych by som sa kupe vyhol)
3. zalezi od typu korunky a typu tabaku...napriklad klasicka korunka Mod s Al Facherom 8-10g vydrzi 90 min
nie splodiny tesnit ale utesnit netesnosti na fajke ved od tabaku az po brcko to ma niekolko netesnosti chapes...
a k vydrzi tabaku som skor myslel kolko vydrzi nie vo fajke ale doba zaruky a ako ho skladovat... som sa nevyjadril spravne...
a k tabakom takze v nejakom tabak obchode nie je sanca kupit nic kvalitne?
a k vydrzi tabaku som skor myslel kolko vydrzi nie vo fajke ale doba zaruky a ako ho skladovat... som sa nevyjadril spravne...
a k tabakom takze v nejakom tabak obchode nie je sanca kupit nic kvalitne?
1. ja som reagoval na to tahanie splodin z gumy...to je blbost
treba foto aby bolo jasne aka to je fajka a podla toho poriesit tesnenie
2. veeeelmi dlho....v tabaku je glycerol (glycerin) ktory ma konzervacnu vlastnost...rok urcite, aj viac ale napr. taky Romman ten je zo vsetkych najmenej chemicky (skor vobec) tak ten nema taku dlhu trvacnost
3. no ten Elements kvalitny ako tak je, ale nie vsetci si na nom pochutnavaju kedze su to vyrazne chemicke chute
2. veeeelmi dlho....v tabaku je glycerol (glycerin) ktory ma konzervacnu vlastnost...rok urcite, aj viac ale napr. taky Romman ten je zo vsetkych najmenej chemicky (skor vobec) tak ten nema taku dlhu trvacnost
3. no ten Elements kvalitny ako tak je, ale nie vsetci si na nom pochutnavaju kedze su to vyrazne chemicke chute
nafotim ked budem doma teda...
mam sice este zvysok jahodoveho tabaku z turecka meno neviem tiez nafotim neskor ale ten uz bude mat aj dva roky tak neviem...
takze sa naozaj najviac oplati na tom fukat zelene?
mam sice este zvysok jahodoveho tabaku z turecka meno neviem tiez nafotim neskor ale ten uz bude mat aj dva roky tak neviem...
takze sa naozaj najviac oplati na tom fukat zelene?
tak to uz je len a len tvoj problem
ak si chces zadrbat fajku hnojom nech sa paci
ak si chces zadrbat fajku hnojom nech sa paci
hnoj? rastlina ako rastlina