Vodné fajky
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vodné fajky
nova rada? O.o , kde to kupujes?, da sa to niekde kupit aj na SVK resp. v BA?
-
vrabciak94
Amateur
Maki tak teraz si ma hooodne potesil. Som zobral 200g ice lemon mintu z Nemecka. Snad Jin posle v pondelok, v priebehu tyzdna mam v plane ochutnavku.
hezkýýýý
...kde sa ti také niečo podarilo nájsť ?
Stránka shisha news na fb inak dosť dobrá stránka
SNS v predvolebnej kampani by mohla porozdávať
-
jin
VIP
No....nepovedal by som, že také niečo je vkusné
To už za zmienku skôr stoja KAYA Interlude 2.0 s úpletom.
To už za zmienku skôr stoja KAYA Interlude 2.0 s úpletom.
Je to vec vkusu no. A tie nové interlude sú cool, ale za tie prachy...
ahojte kupili sme si vodnu fajku a ona nám netesní tam kde sa prechádza zo sklenej časti do železnej tam nam to netesní je tam tesnenie ale nestačí je nová raz bola použitá je to malá vodna fajka mame to reklamovat ale nejake tesnenie zohnat pomozte
vestecku gulu som vcera stratil takze...
aka znacka? typ? kde bola kupena? popr foto?
aka znacka? typ? kde bola kupena? popr foto?
http://www.stimbi.sk/male/vodne-fajky/a ... ra-s-modra je to tato fajka a mate skusenosti z obchodom?
-
rufus59
Light Professional
Skusenosti z obchodom vyborne. Radsej si mohol zobrat za tie peniaze nejaku PN z nemecka. Pripadne doloziť a kupiť odneho Nakhlu cenovo isla dost dole a ked malu bral by som Kaya Q7.
práve som sa vrátil z brnenského zrazu dýmkařú spojeného s ochutnávkou švajčiarskych tabakov doobacco a žúžo labúžo... páči sa mi, že nemám v brne problém zohnať al fakher, starbuzz, romman a doobacco za ešte ako tak rozumné ceny...
inak pár slov ku poslednej objednávke z nemecka...
Khalil Mamoon Quadmetal Black Flames - nádherná vodnica, krásny ťah, dobrá váha a teda aj stabilita, k tomu buzzer hadica... som veľmi spokojný...
Kaya PNS 550 - malá šikovná monolitická vodnica so super ťahom a dobrou váhou, páči sa mi na nej váza - jej váha, fakt kvalita... akurát škoda, že to má strašne slabý priemer hrdla a nenarvem do nej difúzor... rozhodne ale v blízkej dobe budem brať aj jednu pre seba
Kaya Vortex 2.0 - super korunka - oproti prvej verzii je plytšia, komín je nižšie položený a s väčšími dierkami... odkedy mi prišla, tak išiel do zabudnutia aj saphire phunnel... ale to je možno spôosbené mojou finančnou situáciou a tým, že do vortexu dám proste menej tabaku
jo a dávam poslednú šancu elementom... mám práve naložené 3 sáčky extra dry a do toho 2 bisan melasy... je to jeden a pol týždňa, ešte pár dní počkám a dám im prvý test... snáď to dopadne dobre...
ešte k tabakom... v poslednej dobe som odtestoval pár, tak len jedným, dvomi slovami
Starbuzz Raspberry - veľmi príjemná malina, ale mohla by byť výraznejšia
Romman Orange - na rozdiel od Al Fakher pomaranču výraznejší, neškriabe a dlhšie vydrží
po roku Starbuzz Blue Mist - ako som ho predtým vychvaľoval, tak musím povedať, že mi zovšednel a aj keď je to stále vynikajúci tabak, tak už sú pre mňa aj lepšie záležitosti
Romman Almond - trochu som sa tej príchute bál, ale mandľový tabak je super... hlavne na ozvláštnenie
Romman Chocolate Mint - po dlhšej dobe som dostal na toto chuť a oproti klasickému nakhla chocomintu krása...
Fumari Blueberry Muffin - vynikajúci čučoriedkový tabak - naozaj ako keby som sa zahryzol do čerstvo upečeného muffinu... a v kombinácii s chocomintom to bola neskutočná bomba
Fumari Ambrosia - vynikajúca záležitosť... neviem tú príchuť opísať presne, ale fajčil by som to vkuse
Doobacco Ice Apple - po dlhej dobe jablko, ktoré mi chutilo... nejako som v ňom totiž nezachytil tú hnusnú chuť sladkého drievka... svieže, mňam
Doobacco Cigar Cognac - zaujímavý tabak robený z tabakových lístkov, ktoré idú fakt do cigár + príchuť koňaku - normálne som tam cítil ten dubový aftertaste,... na ozvláštnenie vynikajúce, ale na každodenné fajčenie to nie je + tá cena je šialená...
Doobaco Fresh Grapefruit - vynikajúci citrusový tabak... nebol to podľa mňa úplne grep, skôr citrón, ale výborný... a s mätou to bude vynikajúce
Doobacco Koala Bear - neviem či to mám nazvať mätou... fakt to ťahalo asi na ten eukalyptus - krásne svieže a zároveň sladšie ako samotná mäta... vhodné aj na samostatné naloženie
Doobacco Moonlight Cherry - asi jediný tabak, ktorý mi nechutil... ale možno to bolo spôsobené naložením v čajovni... strašne škriabal a dym nikde...
Doobacco Raspberry - v porovnaní s malinou od SB výraznejší a lepší...
Doobacco Maracuja Heaven - prvý tabak s príchuťou maracuje čo som mal, takže nemám s čím porovnať, každopádne veľmi chutný a zaujímavý... budem kupovať 100g, potom podám recenziu
tak a to je asi všetko deti moje... doobacco odporúčam, ale pozor, je to unwashed tabak, takže je to strašný odpal na hlavu... a podľa slov distribútora sa plánuje aj expanzia na slovensko...
inak pár slov ku poslednej objednávke z nemecka...
Khalil Mamoon Quadmetal Black Flames - nádherná vodnica, krásny ťah, dobrá váha a teda aj stabilita, k tomu buzzer hadica... som veľmi spokojný...
Kaya PNS 550 - malá šikovná monolitická vodnica so super ťahom a dobrou váhou, páči sa mi na nej váza - jej váha, fakt kvalita... akurát škoda, že to má strašne slabý priemer hrdla a nenarvem do nej difúzor... rozhodne ale v blízkej dobe budem brať aj jednu pre seba
Kaya Vortex 2.0 - super korunka - oproti prvej verzii je plytšia, komín je nižšie položený a s väčšími dierkami... odkedy mi prišla, tak išiel do zabudnutia aj saphire phunnel... ale to je možno spôosbené mojou finančnou situáciou a tým, že do vortexu dám proste menej tabaku
jo a dávam poslednú šancu elementom... mám práve naložené 3 sáčky extra dry a do toho 2 bisan melasy... je to jeden a pol týždňa, ešte pár dní počkám a dám im prvý test... snáď to dopadne dobre...
ešte k tabakom... v poslednej dobe som odtestoval pár, tak len jedným, dvomi slovami
Starbuzz Raspberry - veľmi príjemná malina, ale mohla by byť výraznejšia
Romman Orange - na rozdiel od Al Fakher pomaranču výraznejší, neškriabe a dlhšie vydrží
po roku Starbuzz Blue Mist - ako som ho predtým vychvaľoval, tak musím povedať, že mi zovšednel a aj keď je to stále vynikajúci tabak, tak už sú pre mňa aj lepšie záležitosti
Romman Almond - trochu som sa tej príchute bál, ale mandľový tabak je super... hlavne na ozvláštnenie
Romman Chocolate Mint - po dlhšej dobe som dostal na toto chuť a oproti klasickému nakhla chocomintu krása...
Fumari Blueberry Muffin - vynikajúci čučoriedkový tabak - naozaj ako keby som sa zahryzol do čerstvo upečeného muffinu... a v kombinácii s chocomintom to bola neskutočná bomba
Fumari Ambrosia - vynikajúca záležitosť... neviem tú príchuť opísať presne, ale fajčil by som to vkuse
Doobacco Ice Apple - po dlhej dobe jablko, ktoré mi chutilo... nejako som v ňom totiž nezachytil tú hnusnú chuť sladkého drievka... svieže, mňam
Doobacco Cigar Cognac - zaujímavý tabak robený z tabakových lístkov, ktoré idú fakt do cigár + príchuť koňaku - normálne som tam cítil ten dubový aftertaste,... na ozvláštnenie vynikajúce, ale na každodenné fajčenie to nie je + tá cena je šialená...
Doobaco Fresh Grapefruit - vynikajúci citrusový tabak... nebol to podľa mňa úplne grep, skôr citrón, ale výborný... a s mätou to bude vynikajúce
Doobacco Koala Bear - neviem či to mám nazvať mätou... fakt to ťahalo asi na ten eukalyptus - krásne svieže a zároveň sladšie ako samotná mäta... vhodné aj na samostatné naloženie
Doobacco Moonlight Cherry - asi jediný tabak, ktorý mi nechutil... ale možno to bolo spôsobené naložením v čajovni... strašne škriabal a dym nikde...
Doobacco Raspberry - v porovnaní s malinou od SB výraznejší a lepší...
Doobacco Maracuja Heaven - prvý tabak s príchuťou maracuje čo som mal, takže nemám s čím porovnať, každopádne veľmi chutný a zaujímavý... budem kupovať 100g, potom podám recenziu
tak a to je asi všetko deti moje... doobacco odporúčam, ale pozor, je to unwashed tabak, takže je to strašný odpal na hlavu... a podľa slov distribútora sa plánuje aj expanzia na slovensko...
Ahojte, chcela by som si kupit VF, asi TopMark, nakolko s Aladinom nemam dobre skusenosti (po dvoch mesiacoch mi praskla vaza zvnutra) tak do tych 50cm. Viete mi nieco kvalitne a lacnejsie odporucit? Dik 
Ja by som mohol odporučiť nakhlu. Síce má 60cm, ale za tú cenu je to fakt kvalitka. Mohutná váza, ľahučký ťah ...
lienka: práve spomínaná Kaya PNS 550 je super... rovnako merco čo odporúča nakhlu, ale na tú sa ťažšie zháňajú náhradné diely
Dakujem, hladala som na nete tu Kayu ale nikde som ju nenasla 
lienka: http://www.smoking-shisha.de/de/Wasserp ... 55-cm.html - koncom mesiaca bude jin robiť objednávku zasa, tak ak počkáš, tak si ju môžeš u neho objednať...
Maki: dakujem
. A keby som chcela mejaku Kayu co sa da kupit aj u nas tak ktora by bola fajn?
na slovensku má nejaké akurát tak stimbi.sk a tam je 6 modelov.... Kaya Q7 je vraj fajn, ale ak chceš niečo na doma, tak to chce väčšiu vodnicu a u stimbiho nič s rozumným pomerom cena výkon nevidím