Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

C954
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa C954 »

Hovadina, zacinaju na tom adolescenti a to dost vynasa cajovniam. Podla mna to je este horsie ako cigarety... nic nie je viac ako zdravy zivot :lol:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

E499.3056 napísal:Hovadina, zacinaju na tom adolescenti a to dost vynasa cajovniam. Podla mna to je este horsie ako cigarety... nic nie je viac ako zdravy zivot :lol:
Môžem Ti konkrétnymi faktami vyvrátiť tvrdenie, o škodlivosti. Čajovniam to vynáša, samozrejme, ako všetko ostatné všetkým iným podnikom.
C954
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa C954 »

jin napísal:Môžem Ti konkrétnymi faktami vyvrátiť tvrdenie, o škodlivosti. Čajovniam to vynáša, samozrejme, ako všetko ostatné všetkým iným podnikom.
No davaj tie fakty :arrow:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Mne sa to nechce znova písať. Tumáš celú tému :arrow: http://www.hojko.com/skodlivost-vodnych ... 70046.html
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

C954 napísal:Hovadina, zacinaju na tom adolescenti a to dost vynasa cajovniam. Podla mna to je este horsie ako cigarety... nic nie je viac ako zdravy zivot :lol:
aarggh !

Nemam rad ludi ktory nedokazu vychutnavat a vodna fajka je jedna z foriem prijemneho pohodoveho relaxovania !
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

hej ved je to celkom v poho. a neje to vobec skodlive. no mozno kus ale kus je skodlive uz vsetko :P
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

fruxo napísal:aarggh !

Nemam rad ludi ktory nedokazu vychutnavat a vodna fajka je jedna z foriem prijemneho pohodoveho relaxovania !
veeeru, posedenie pri vodnej fajke s kamaratmi v klude, to je paradny erlax :D
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

No veru...Zacali sme nedavno na itnraku a je to fakt taka pohodicka,posediet s kamaratmi a pokecat.. :)
Co sa tyka tabaku tak meta,jablko or melon (melon je inac pecka :D )
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

mam otazku:bol som v meste a jedol som syr ktory mohol byt pokazeny ale neviem to iste potom som išiel ku kamaratovi a dali sme vodnu ale on mal len nejaky stary tabak ale aj tak sme dali a potom ako sme dofajčili my prišlo trochu zle ne moc iba torchu ale ked som odchadzal tak som s ničoho nič hodil 5-krat tyčku :lol: može to byt tim tabakom?
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

skor by som povedal ze tym syrom :) a tabak tomu spravil krajsi efekt :P
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

JV napísal:mam otazku:bol som v meste a jedol som syr ktory mohol byt pokazeny ale neviem to iste potom som išiel ku kamaratovi a dali sme vodnu ale on mal len nejaky stary tabak ale aj tak sme dali a potom ako sme dofajčili my prišlo trochu zle ne moc iba torchu ale ked som odchadzal tak som s ničoho nič hodil 5-krat tyčku :lol: može to byt tim tabakom?
Nič extra. Kamarát bol prvýkrát na vodnej - predávkovanie nikotínom. Tiež tyčky a tak ďalej. Inak mohlo to byť aj tým tabakom. Raz som mal taký starší (melónový) a keď som dofajčil všimol som si, že mal na sebe trocha plesne... Tiež mi zrovna nebolo dva krát dobre... :weirdo:
No a samozrejme tam mohol zohrať úlohu aj ten syr. Každopádne ak Ti už nič nie je, tak poho :wink:
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

nene uz mi nic neni ale stale neviem ci to mohlo byt tym syrom lebo este predtim ked bol u mna kamarat tak sme tam dali vela tabaku a uhlik sme otocili tou viac rozpalenou stranou dole a pritlacili bol to strasne husty dym a davali sme dlhe prasky a tiez mi potom prišlo zle tak može to byt to predavkovanie nikotinom?lebo teraz ked sme boli u toho kamarata tak on už nechcel tak ja že nech to dofajčime tak som to dotahal asi 10-15 praskov :shock: tak mozno by to mohlo byt aj tym
inkognitto
Star
Star

Príspevok od používateľa inkognitto »

mam zalozenu aj osobitnu temau, ale ak by sa nahodou stratila v dave, tak tu davam este link: http://pomocny.szm.sk/anketa.html
kvôli tomu aby tato anketa neobisla aj ludi ktorych nema, aby sme sa chapali tak ked da niekto - "zobrazit vase prispevky" tk je tam tych oranzovych fliacikov menej :D
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

fruxo napísal:Stylovejsie fajcenie :lol:

http://www.hojko.com/post776560.html#776560
Koketujem s myšlienkou niekedy to skúsiť. Ale neviem si predstaviť tú chuť. A popravde, ani ako vám to napadlo :lol:
K+ za nápad
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

jin napísal:Koketujem s myšlienkou niekedy to skúsiť. Ale neviem si predstaviť tú chuť. A popravde, ani ako vám to napadlo :lol:
K+ za nápad
Napadlo ma to pri kofole ked som fukol dym do pohara, potom som si bol opytat slamky aby sme sa "hrali :lol:" s dymom tak sme fukali dym do kofoly a dostal som napad ze urobime kofolovu fajku kedze sme mali po ruke vsetko :P a tak som tu napisal navod ^_^
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Vodna fajka, to je pojem! Nic sa nevyrovna pohode v kruhu kamaratov a v strede stojacou poriadne velkou vodnou fajkou. A myslim tym pri fajceni tabaku, nie inych omamnych latok. Ale priznam sa, ze k tej vodnej si vzdy objednam aj to nejake pivko :) bez toho to nie je ono. mier
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Rastaman napísal:Vodna fajka, to je pojem! Nic sa nevyrovna pohode v kruhu kamaratov a v strede stojacou poriadne velkou vodnou fajkou. A myslim tym pri fajceni tabaku, nie inych omamnych latok. Ale priznam sa, ze k tej vodnej si vzdy objednam aj to nejake pivko :) bez toho to nie je ono. mier
moj clovek, pivko je samozrejmost :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

V tom pivku sa zas nezhodneme :P
Ak si mám objednať niečo k vodnej, tak to bude buď kvalitný biely čaj, alebo silne aromatická káva v pi*****. Čo sa týka jedla, tak som si obľúbil Hummus a ani kus-kus nie je zlý :licklips:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Mama roky zila v izraeli, cize vodne fajky mam doma od asi 10 rokov, aj ked najlepsia je ta co som si teraz doniesol z francie... taha super, kvalitne jemne mlieko v nej je urobene za sekundu...

Ale najlepsie na tom bolo ked som ju kupoval... :D ten arab co mi ju predaval si myslel ze ma oje*e, som sa potom k nemu vratil... on chudak nechapal ako tolko mozem vediet o fajkach.

A preferujem jablkovy tabak z turecka... :D
Napísať odpoveď