čau-te, nedalo mi aby som sa do tejto diskusie nezapojil. Som vlastníkom jednej 50 cm krásavice a bafká sa z nej priam výborne. Aby som nekecal o ničom, chcem sa spýtať, či by sa nedal zorganizovať zraz prívržencov vodných fajok v ba? čo vy nato?
Kazdy si donesie svoju krasavicu a vsetky sa zapalia? To by bola supa keby bola dobra ucast
Akurat by bol pre viacerich (vratane mna) problem si len tak zajst zafajcit az do Blavy a tiez by bolo treba vhodny lokal. Take nieco by bolo ovela lepsie zorganizovat na private nez v nejakom podniku.
Gangy napísal:Kazdy si donesie svoju krasavicu a vsetky sa zapalia? To by bola supa keby bola dobra ucast
Akurat by bol pre viacerich (vratane mna) problem si len tak zajst zafajcit az do Blavy a tiez by bolo treba vhodny lokal. Take nieco by bolo ovela lepsie zorganizovat na private nez v nejakom podniku.
Ak to verejne zorganizujete na namesti tak sa pridam
Gangy napísal:Kazdy si donesie svoju krasavicu a vsetky sa zapalia? To by bola supa keby bola dobra ucast
v ba poznám jeden podnik a tam by nebol problem si doniesť faje. a k nej pizza a pivko a ide sa... dokonca by som vedel vybaviť aj jeden bytík. takže teoreticky aj prakticky by sa dalo niečo porobiť. a ani námestie nie je zlý nápad
Black.Raven napísal:v ba poznám jeden podnik a tam by nebol problem si doniesť faje. a k nej pizza a pivko a ide sa... dokonca by som vedel vybaviť aj jeden bytík. takže teoreticky aj prakticky by sa dalo niečo porobiť. a ani námestie nie je zlý nápad
do kereho podniku v blave chodis? lebo vo vecsine kere ja poznam a kde bola vzdy haluz prestali dovolovat shishu potom ako sme im parkrat prepalili stol
a ak sa bude organizovat stretko tak rataj so mnou
Silmer napísal:mate niekdo skusenosti z tabakmi znacky Habibi ? oplati sa kupit?
raz som narazil na tabak habibi s príchuťou žltý melón. je to taký priemer medzi tabakmi. chuť výrazná (aspoň u melona), dymu bolo dosť, a s melasou určite nešetrili. ten tabak bol mokrý až dosť. prirovnal by som ho k značke al fakher. Skúsenosti pozitívne, ale každý má iné chúťky a potreby.
Habibi je celkom v pohode ... povedal by som ze je este viac vlhky ako Al Fakher ... Lebo po asi 5g na Fajke pre troch som mal hnedu vodu (Stiekla melasa)
Shark NX napísal:Habibi je celkom v pohode ... povedal by som ze je este viac vlhky ako Al Fakher ... Lebo po asi 5g na Fajke pre troch som mal hnedu vodu (Stiekla melasa)
plánoval by som to niekedy na konci týždňa. piatok alebo sobota. a ak sa mi podarí vybaviť byt, tak by sa to mohlo pretiahnuť zo soboty na nedelu, a mohli by tam aspoň prespať tí náruživí fajčiari mimo ba. Lebo aspoň podla mojho názoru sa im neoplatí prísť len na dve hodinky a potom späť.