Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

robbiee
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa robbiee »

Ano ;)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

IMI napísal:Navod :D na hustejsi dym : Do korunky nalozime tabak, zakryjeme alobalom, alobal stiahneme silnou gumickou.Do alobalu spravime dierky so !spendlikom! ale presne na velkost uhlika.Prilozime uhlik a mozeme tahat.Na 3ti pokus uz zacne vychadzat hustejsi dym :P .
OMG!! Na rozmer uhlíka?? Za 10 minút sa Ti zoškvarí tabak a potom je to už oničom. Možno máš hustý dym, ale nechutný. Okolo uhlíka musia byť vždy dierky, aby bol zabezbečený obtok uhlíka čerstvým vzduchom. Tak udržiavaš konštantnú teplotu. A pokiaľ vieš kvalitne naložiť adekvátnu korunku, máš chutný dym konštantný čas, podľa typu uhlíku.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

imi: medzikruzok z alobalu alebo niecoho ineho nehorlaveho... nalozis tabak - natiahnes alobal, nato medzikruzok a este nato alobal a potom uhlik... ide o to ze sa ti nepripali tabak na alobal - ale 5 minut roztahavania a dym nikde...

a k tomu tvojmu vylepseniu - blbost... uz len ta gumicka... naco? ci nato aby praskla od teploty? a uhlik neposuvas? ked ti stacia dierky rovno pod nim...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Maki napísal:imi: medzikruzok z alobalu alebo niecoho ineho nehorlaveho... nalozis tabak - natiahnes alobal, nato medzikruzok a este nato alobal a potom uhlik... ide o to ze sa ti nepripali tabak na alobal - ale 5 minut roztahavania a dym nikde...

a k tomu tvojmu vylepseniu - blbost... uz len ta gumicka... naco? ci nato aby praskla od teploty? a uhlik neposuvas? ked ti stacia dierky rovno pod nim...
Ku tomu medzikrúžku: Logika, nejde Ti dosť tepla ku tabaku. Potrebné teplo sa Ti rozptýli presne na tom medzikrúžku. Na tabaku je potom nízka teplota...
Maki
Darca
Darca

jin: som rad ze si sa zjavil konecne :)

k medzikruzku asi tolko... jo, dava to logiku, zalezi od jeho vysky a od pouziteho uhlika... zla vec to nemusi byt, vela ludi tak fajci, ale mne sa to neosvedcilo no...
VoleBarhovsky
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa VoleBarhovsky »

Takze po precitani unavnych 60 stran som sa rozhodol ze to musim skusit :D
V stredu po skole behneme s kamaratmi do cajovne a ak to bude stat za to, tak by sme kupili nejaku spolocnu...
Poprosil by som teda pomoc pri vybere(hlavne "skusenych machrov" ako Maki a jin)
Investicia by bola pravdepodobne nejakych 60€(sme traja takze 20cka by nemala byt problem)
Avsak v tej cene by bodol uz aj nejaky ten tabak a uhliky, takze na fajku povedzme 45-50€
Uhliky po precitani skusenosti pojdem kkupit do sveteho vojtecha :D
Dalsia fajn vec, by bola, keby to ma 1hadicu(naj gumenu ci aka to ma byt aby sa dala dobre cistit) a velkost pravdepodobne nejakych 50-60cm ?
Lebo ako som cital, tak tie male su neni bohviekae...
Horsie to pravdepodobne bude s prenasanim, tak ak by bola rozkladiacia, tak by to bolo len +
Dufam ze som neni prilis z laneho kraja a neziadam moc :D
dikes
Maki
Darca
Darca

tak si to zhrnme - vodaro nad 50cm pod 45€ - relativne lahko prenosne + nejaky schopny slauch k tomu - spravne?

http://vodne-fajky.eu/index.php?main_pa ... cts_id=283
k tomu slauch
http://vodne-fajky.eu/index.php?main_pa ... cts_id=146 (rad by som vedel skade ich ten clovek berie, kedze cobry sa uz nevyrabaju)

a to ste na 47,5€ - vodaro ked rozlozite tak sa vklude vprace do nejakeho ruksaka, pripadne mozte investovat a kupit toto - http://vodne-fajky.eu/index.php?main_pa ... cts_id=170

kazdopadne radim si to dobre najprv rozmysliet, ci vodaro vobec chcete....
VoleBarhovsky
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa VoleBarhovsky »

jasne, ved treba skusit par krat a ak bude v poho, tak kupime :)
dikes za rady, len nevadi ze je aladinka? boli tu staznosti aj ked sa vraj zlepsili
ta hadica teda nieje papierova?
a este ku tej vyske, bude to stacit, aby dym bol dostatocne ochladeny a neskriabal?

dikes :wink:
Maki
Darca
Darca

jo aladinky su momentalne celkom ok....

ta cobra rozhodne papierova nieje - ten slauch co je normal ku fajke to uz skor... ale celkovo - papierovy slauch som dlhsie nevidel...

nechcem robit reklamu, ale este sa kukni na forum - www.vodne-fajky.sk
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

kde v NR by som kupil tabaky a uhlie?
viem, ze sa daju kupit cez net, len nechcem na intraku sachovat s kuriermi :wink:
Cizmo
Amateur
Amateur

Ako si spravit vlastny tabak...

Príspevok od používateľa Cizmo »

Ako pozeral som dost toho co na to vlastne treba... ale chcel by som sa spytat... či už mate stym niekto skusenosti a kde si kupujete ingrediencie... :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tak ja som si nakoniec sam fajku nekupil, ale v lete ked som bol na Slovensku tak ma kamarat prekvapil malickou cestovnou fajkou....a dobre tak, lebo velku by som asi nemohol prepravovat....som zatail spokojny, na tiemoje prilezitostne pofajcievania mi staci...
Prílohy
fajka.jpg
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

caute ludia nekupili by ste nejake tabaky? lebo s kamosom sa ich zbavujeme tu je fotka http://img176.yfrog.com/i/p1010043c.jpg/ na cene sa dohodneme :)
Empatik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Empatik »

No jasnéé , vodný fajec mám aj doma , zatiaľ taký malinký (prenosný) ale je to super ! Príchute : (dve jablká) , (lesná zmes) .. neviem ale po marhule ma vždy bolí hrdlo ... inak bezkonkurenčná je čerešnová príchuť !
jackb
Redeemer
Redeemer

je mozne dokupit k mojej mini-portable vodnici dlhsiu hadicu a ten "tanierik" kam je mozne zhrant popol?
mat ju v hrnci aby som nepodpalil okolie a byt hlavou takmer v uhliku nieje velmi komfortne...
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Maki napísal:imi: medzikruzok z alobalu alebo niecoho ineho nehorlaveho... nalozis tabak - natiahnes alobal, nato medzikruzok a este nato alobal a potom uhlik... ide o to ze sa ti nepripali tabak na alobal - ale 5 minut roztahavania a dym nikde...

gumicka kvoli lepsiemu tlaku, sem tam spravim aj dierky do alobalu vedla uhlika. a uhlik neposuvam :)
Maki
Darca
Darca

imi: 1. blbost - gumicku som takto mal raz, praskla mi, pokial poriadne natiahnes alobal, ziadnu nepotrebujes
2. blbost - neposuvas uhlik => cele fajcenie je iba na jednom mieste? sa ti prepali pod nim a mierne naokolo a to je tak vsetko...

jackb: dokupit by sa to malo dat, zalezi len od toho ci mas kompatibilne vodaro....
jackb
Redeemer
Redeemer

Maki napísal:
jackb: dokupit by sa to malo dat, zalezi len od toho ci mas kompatibilne vodaro....
kompatibilitu bohuzial neviem urcit, a fotka urceniu si nepomoze. Priemer zakoncenia hadice ma priemer asi o polovicu mensi ako standardne vodaro, ale krounka je ku telu, teda tej kovovej trubke, napevno, takze tam by sa ten tanierik dat asi nedal :(
//btw, nerozumiem, preco mi tu foto otocilo
Prílohy
micro-hookah v "protipoziarnom" hrnci
micro-hookah v "protipoziarnom" hrnci
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Uhlik vacsi ako korunka, to je super :D

Ja osobne by som sa na tamto vykaslal, vsak to je hrozne...
Ked uz nieco mini, tak napriklad tato: http://smokeshop.sk/shop/product/vodne- ... c--cierna- ta ma aspon korunku normalnej velkosti, normalny tanierik, do ktoreho sa ten uhlik aj zmesti a obycajnu hadicu...
ale pokial nemas nejake vazne skladovacie a financne obmedzenia, tak si kup vacsiu, rozdiel pocitis urcite.
jackb
Redeemer
Redeemer

obmedzenie je v tom, ze je original z Mostaru :)
mam mensi uhlik, ale ten sa musi zhavit na platni, co doma na sklo-keramike robit nebudem a na intraku s nim po celom poschodi behat nechcem...
takze, zaver je, ze moj suvenir je "netunigovatelny" a je odsudeny na to aby na neho padal prach?
Napísať odpoveď