?? nic ine ako tabaky do vodnice z nej netaham.Hellboy248 napísal:zvonenie33: ked z nej tahas a citis pi*ov***, tak ju mas pekne zajeba******** ...
Vodné fajky
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
No jasne ze sa zanasa, ale gumenu lahko umyjesMaki napísal:gothar... zanasa sa kazda hadica...
umyvat po kazdom fajceni? komu by sa to chcelo 2x za den umyvat?![]()
zvonenie33: moze to byt starymi tabakmi, moze to byt aj dosratou hadicou - skus pouzit nejaky iny slauch a uvidis
No ked fajcis 2x denne, tak aspon po tom druhom by sa patrilo, ja ked som doma tak davam cca raz za 2-3 dni. Ale proste ide o to, aby tam ta zadymena voda nestala.
-
Hellboy248
Guru wannabe
Fuj ja som si raz tak fajne s chutou potiahol z hlboka a vytiahol som si trosku z tej hnusnej zadymenej, silno aromatizovanej stanky, a som myslel ze prehodim zaludok na rubi.GothaR napísal:No jasne ze sa zanasa, ale gumenu lahko umyjes
No ked fajcis 2x denne, tak aspon po tom druhom by sa patrilo, ja ked som doma tak davam cca raz za 2-3 dni. Ale proste ide o to, aby tam ta zadymena voda nestala.
-
miki690
Medium Professional
Predvcerom mi dosla nova fajka Aladin fire
http://www.rauchzauber.de/shisha-shop/m ... -large.jpg
Musim povedat ze zatial maximalna spokojnost, necakal som vela od nej, vzhladom na to co som cital o znacke aladin ale prijemne prekvapila
http://www.rauchzauber.de/shisha-shop/m ... -large.jpg
Musim povedat ze zatial maximalna spokojnost, necakal som vela od nej, vzhladom na to co som cital o znacke aladin ale prijemne prekvapila
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
agrashi
Light Expert
Re: Vodne fajky
Zdravim hulici.
Po ohlasoch od viacerych ludi na ich ziadost davam sem oznam ohladom predaja tabaku do vodnych fajok. Kedysi som tu mnoha ludom predaval tabak a boli s mojimi sluzbami a tovarom spokojny. Preto od zajtra zacinam vo velkom predavat tabak do VF , znacka Al Waha. Otvaram aj internetovy obchod http://www.tabakdovodnej.sk . Stranka sa spusti do 7 az 14 dni. Dovtedy vsetky objednavky budu riesene formou e-mailu, SS sprav tu na fore, pripadne cez telefon.
Vsetok tabak ktory budem ponukat je precleny ! a s papierami ! Ziadne pasovanie a nelegalita.
Pre zaujimavost uvediem prichute ktore mi pocas zajtrajsieho dna dorazia :
50g :
Jablko
Ťahavé jablko
Jahoda
Miešané ovocie
Hrozno
Pomaranč
Citrón
Čerešňa
Banán
Ruža
Ananás
Cola
Mango
Kapučíno
Sladký melón
Marhuľa
Bahrajn
Fife Star
Guma
Arabská káva
Kokos
Bounty
Pomarančový krém
Po deviatej
Banana Split
Guava
Africké kiwi
Kalifornský sen
Vanilka
Med
Slivka
Nektarinka
Vodný melón
Hruška
Granátové jablko
Mäta + citrón
Malina
Čučoriedka
Power Bull
250g :
Jablko
Jahoda
Miešané ovocie
Hrozno
Pomaranč
Citrón
Mäta
Čerešňa
Banán
Mango
Sladký melón
Marhuľa
...pri tejto prvej objednavke budem mat dokopy cez 500 kusov tabaku a takyto pocet chcem dodrzat aj do buducna aby zakaznik nemusel cakat dlhu dobu na objednany tovar.
ceny : uvadzacie ceny na tabak budu : 50g balicek --- 3,5€ , 250g balicek ---- 11€
postovne : od 1,1 € do 3,5 € v zavislosti od objednavky a zvolenej dopravy
Posledne co ma napada je nechat na mna kontakt. V priapde akychkolvek otazok ma kludne kontaktuje, budem len rad.
e-mail : [email protected]
tel.c. : 0905 568 275
Po ohlasoch od viacerych ludi na ich ziadost davam sem oznam ohladom predaja tabaku do vodnych fajok. Kedysi som tu mnoha ludom predaval tabak a boli s mojimi sluzbami a tovarom spokojny. Preto od zajtra zacinam vo velkom predavat tabak do VF , znacka Al Waha. Otvaram aj internetovy obchod http://www.tabakdovodnej.sk . Stranka sa spusti do 7 az 14 dni. Dovtedy vsetky objednavky budu riesene formou e-mailu, SS sprav tu na fore, pripadne cez telefon.
Vsetok tabak ktory budem ponukat je precleny ! a s papierami ! Ziadne pasovanie a nelegalita.
Pre zaujimavost uvediem prichute ktore mi pocas zajtrajsieho dna dorazia :
50g :
Jablko
Ťahavé jablko
Jahoda
Miešané ovocie
Hrozno
Pomaranč
Citrón
Čerešňa
Banán
Ruža
Ananás
Cola
Mango
Kapučíno
Sladký melón
Marhuľa
Bahrajn
Fife Star
Guma
Arabská káva
Kokos
Bounty
Pomarančový krém
Po deviatej
Banana Split
Guava
Africké kiwi
Kalifornský sen
Vanilka
Med
Slivka
Nektarinka
Vodný melón
Hruška
Granátové jablko
Mäta + citrón
Malina
Čučoriedka
Power Bull
250g :
Jablko
Jahoda
Miešané ovocie
Hrozno
Pomaranč
Citrón
Mäta
Čerešňa
Banán
Mango
Sladký melón
Marhuľa
...pri tejto prvej objednavke budem mat dokopy cez 500 kusov tabaku a takyto pocet chcem dodrzat aj do buducna aby zakaznik nemusel cakat dlhu dobu na objednany tovar.
ceny : uvadzacie ceny na tabak budu : 50g balicek --- 3,5€ , 250g balicek ---- 11€
postovne : od 1,1 € do 3,5 € v zavislosti od objednavky a zvolenej dopravy
Posledne co ma napada je nechat na mna kontakt. V priapde akychkolvek otazok ma kludne kontaktuje, budem len rad.
e-mail : [email protected]
tel.c. : 0905 568 275
dejavúúúúú
musim prestat chodit na vodne-fajky.sk 
-
agrashi
Light Expert
jj Maki, bol som totizto na viacerych strankach preto to je aj tu 
-
Black.Raven
Medium Star
nevie niekto z vás, koľko po novom stojí 250g tabak v potravinách v Mlynskej doline (BA)?
-
agrashi
Light Expert
na vodne fajky.sk sa chalani bavili ze kedysi 10 a teraz zdrazeli. takze urcite viacej.