Vojna na Ukrajine

Diskusie na politické témy...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Vojna na Ukrajine

Príspevok od používateľa gogo956 »

Dobropillja není obklíčená. Ruský korespondent vyvrací tvrzení ruského ministerstva obrany
https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... m=z-boxiku

Autoeditácia príspevku po 2 min 42 sek:
Zial, tie nové ruske prudove drony napr S8000 Banderol sú skutočne nebezpečné a pre Ua je pomerne zložité ich zostrelovat kvoli vysokej rychlosti.
Resp. antiraketami sa zostrelit daju spolahlivo, ale je to drahe a antirakiet je zufalo malo.

Autoeditácia príspevku po 1 hod 10 min 28 sek:
Ukrajina bude potrebovať najmenej šesť mesiacov na dosiahnutie vysokej efektivity v zachytávaní dronov s prúdovým pohonom , uviedol Valerij Borovik, zakladateľ spoločnosti First Contact.

Odhaduje, že na jar možno očakávať výrazný nárast percenta zostrelených dronov s prúdovým pohonom, ak bude vývoj protiopatrení pokračovať podľa plánu.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

V tejto vojne dvoch režimov drony padajú aj na územie EU = "všetky boli zostrelené" no ako inak.
Nechceli sa prisťahovalci prispôsobiť mali odísť https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... a-40599666
"Putin: V Pobaltí se porušují práva ruských menšin" - skôr islamistických siekt. V EU je s nimi tiež dosť práce.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Asi ano. Za ruble budes vypisovat ako sa Rusom vsade krivdi.
Ale utoky na Ukrajincov a ludi z MENA obhajujes.

Co tie obvinenia z drogovej trestnej cinnosti? Stretneme sa na policii?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Mne sa teda rozhodne nevyhrážaj ani nevydieraj, to že ty si niečo vyfabuluješ je tvoj problém.
Za ruble ? načo by mi bol rubel a za ďalšie už máš nejaké dôkazy že niekto na fore berie takéto peniaze ?
O mne si písal že som psychopat čo má brať lieky, tak som o tebe napísal že si na kokse (možno tak v kaviarni)
Chceš sa stretnúť ? tak prídi späť na Slovensko hrdina a uvidíme ako pochodíš. Odcudzujem útoky či RF, UA aj islamistov.
jackb
Redeemer
Redeemer

Blastbit napísal: 17 júl 2025, 8:39 " Ruská protivzdušná obrana v noci zneškodnila ukrajinské drony, ktoré mierili aj na Moskovskú oblasť." - dostávajú drony a nezužitkujú to.
No drony UA dostáva takže neklam že si ich len vyrábajú, záprdok.
WSJ napísal:Overwhelmed by Ukraine’s Drones, Russia Tells Businesses to Defend Themselves
Mounting Ukrainian strikes, orders from the Kremlin are forcing industries to take responsibility for protecting themselves
https://www.wsj.com/world/russia/overwh ... ge_1_pos_1
Vo Wall Street Journal museli mat personalne zmeny, lebo sa neprebiehaju v rade s Bradavicnatou Svinou.

Len nerozumiem jednej veci: ako si to mozu dovolit napisat, ked "vsetky ukrajinske drony boli znicene. dosvaju ich zo zahranicia a nedokazu ich vyuzit"
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

A čím klamem ? že sa im vždy podarí zostreliť ruské drony, alebo že ukrajinské drony neurobili žiadnu škodu v EU (čo aj sami priznali)
Ze nejaký ukrajinský občania aj v SR páchajú rôzne typy kriminality (tak ako aj ruský od 1993), to sú fakty ktoré tu napíšem ked na to príde.
jackb
Redeemer
Redeemer

V akej EU? Ved fanaticky opakujes, ze v Rusku neurobili skodu?
Dookola opakujes dva trestne ciny, za ktore vinis kazdeho ukrajinskeho utecenca.

Trestne ciny Rusov v EU nevidis. Nevidis neochotu sa za 35 rokov integrovat. Budes ale sirit lzi o inych komunitach. Lebo veris, ze ako Samsung Slaviän si prisiel z Ruska.
Okrem dvoch pripadov vsetko co si zdielal niekdy nepotvrdili ani policia ani sudy. Teba sa to hodilo, lebo fanaticky nenavidis Ukrajincov.

Pridem na Slovensko s TO. Ty si uz davno prekrocil mieru slusnej diskusie a nenecham sa tebou urazat a napadat - to ty vzdy zvladnes ako prvy.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Urobili škodu ked napr horí továreň v Rusku to som nikdy nepoprel, alebo ked zasiahli budovu s ludmi. Opakujem trestné činy čo robia.
Jasné že vidím trestné činy Ruska aj Ukrajiny od 1993 a ich mafie v SR. Komentujem vojnu a zločiny oboch strán. Ani ja tebou ked si stým začal prvý. Už si raz utiekol zo SR. Ako chlap sa bojíš prísť ? A teraz chceš ísť na policiu hoci tvrdíš že ju má pod palcom táto vláda v SR, teraz sa ti už hodí čo ? Potom príde na rad aj to ako si ludí nazýval rasistami, nacistami, psychopatmi čo maju brať lieky, zistíš ako pochodíš.
jackb
Redeemer
Redeemer

Blastbit napísal: 26 sep 2026, 9:06 Urobili škodu ked napr horí továreň v Rusku to som nikdy nepoprel, alebo ked zasiahli budovu s ludmi.
Zasiahli?
Opakujem trestné činy čo robia.
Nie. Dva dookola
Jasné že vidím trestné činy Ruska aj Ukrajiny od 1993 a ich mafie v SR. Komentujem vojnu a zločiny oboch strán.

Nie. Ako v teme o terorizme. Ruske ospravedlnis, ukrajinske si vymyslis. Lebo ukrajincov nenavidis. A najhorsie je, ze nedokazes povedat preco.
Este ich bude castovat pejortativami.
Ani ja tebou ked si stým začal prvý. Už si raz utiekol zo SR. Ako chlap sa bojíš prísť ? A teraz chceš ísť na policiu hoci tvrdíš že ju má pod palcom táto vláda v SR, teraz sa ti už hodí čo ? Potom príde na rad aj to ako si ludí nazýval rasistami, nacistami, psychopatmi čo maju brať lieky, zistíš ako pochodíš.
Ja som utielok? :lol:
Ano, lebo policia ma riesit ked o mne opakujes, ako chvalujem znasilenia, ako podporujem ilegalnu imigraciu, ako prechovavam a uzivam tvrde drogy.
Na rozdiel od rasistov, nacistov, a psychoptov na liekoch, sa to druhe da dokazat z postov na fore.
Ohováranie - áno ako si ohováral userov že sú nacisti, rasisti, psychopati čo majú brať lieky, že berú peniaze, že tu majú účty.
"Teraz sa prihlas aki curta a ved spolu diskusiu." - tu si ma ohováral a obvinil, že sa prihlásim ako curta a že mám viesť diskusiu.
Ved to robis :D Nikto ti nepritakava na tvoje blbosti okrem "ineho uctu". Tak ako si v januari hned prisiel na "obhajoval", ze ty s nim nic nemas a do dnes ignorujues, ze vsetok (nech ta hodi o zem, lebo par urazok napisal sam) jeho spam bol predtym postnuty inde "inym uzivatelom".
Tak ako "on", ani ty nebudes tak fanaticky sirit propagandu Ruska, vladnej zlocineckej skupiny ci nackov. Az tak velmi sa o tvoje dusevne zdravie nebojim
Blastbit napísal: 17 júl 2025, 10:04
Ukrajina dostáva drony od rôznych krajín, vrátane Turecka (Bayraktar), Francúzska (MV-25 OSKAR) a ďalších.

Tak vadí Rusko hoci gény a geňo má práve z Ruska (pôvod Slovanov)
Aby som to snáď na dobro s tebou uzavrel, nemáš ani základné poznatky z rôznych tém, tvoje názory tu nikto nepodporuje, moje boli podporené.
* 90% postu geňa. Problém s čítaním ? napísal som že slovanský pôvod je z Ruska odtiaľ prišli Slovania. O Moskve tu motáš len ty. UA, BLR boli v tých dobách ruské územie.
§ 373 Ohováranie
(1)
Kto o inom oznámi nepravdivý údaj, ktorý je spôsobilý značnou mierou ohroziť jeho vážnosť u spoluobčanov, poškodiť ho v zamestnaní, v podnikaní, narušiť jeho rodinné vzťahy alebo spôsobiť mu inú vážnu ujmu
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Pavel nevylúčil zostrelenie ruských dronov či lietadiel. NATO podľa neho nesmie pôsobiť slabo

V Cechach maju prezidenta, mi mame slabu podrztasku, co chce kapitulaciu. A na tuto reakciu spustili vsetci chcmiri, ze nas zatahuje do vojny a provokuje tym, ze bude branit vlastne uzemie.

Rusky vrtulnik narusil vzdusny pristor Polska

Fico pred tyzdnom hovoril o mieri, navyse Putin povedal, ze vojnu z pobaltim nechysta a dodal, ze su tam utlacani Rusi.
Co mi to len pripomina? :smt017
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb :
Zasiahli. Hej utiekol sa to píše. Pakistanské gangy odmietaš. Terorizmus RF aj UA.
Téma migrácia je dôkaz. Písal som že si na kokse (kedže si o mne písal ako o psychopatoch).
To že prechovávaš to už tu ty sám píšeš, to som nepísal. Nevyhrážaj sa mi a nevydieraj ma. Samsung je Korea.
Ohováranie - áno ako si ohováral userov že sú nacisti, rasisti, psychopati čo majú brať lieky, že berú peniaze, že tu majú účty.
"Teraz sa prihlas aki curta a ved spolu diskusiu." - tu si ma ohováral a obvinil, že sa prihlásim ako curta a že mám viesť diskusiu.

Autoeditácia príspevku po 5 min 40 sek:
harrison314 napísal: 26 sep 2026, 9:40 Pavel nevylúčil zostrelenie ruských dronov či lietadiel. NATO podľa neho nesmie pôsobiť slabo

V Cechach maju prezidenta, mi mame slabu podrztasku, co chce kapitulaciu. A na tuto reakciu spustili vsetci chcmiri, ze nas zatahuje do vojny a provokuje tym, ze bude branit vlastne uzemie.

Rusky vrtulnik narusil vzdusny pristor Polska

Fico pred tyzdnom hovoril o mieri, navyse Putin povedal, ze vojnu z pobaltim nechysta a dodal, ze su tam utlacani Rusi.
Co mi to len pripomina? :smt017
Tak jasné zostrelenie je logický krok zo strany EU. Dôležité aby sa RF nesnažilo viac eskalovať napätie.
jackb
Redeemer
Redeemer

Blastbit napísal: 26 sep 2026, 9:41 Zasiahli. Hej utiekol sa to píše. Pakistanské gangy odmietaš. Terorizmus RF aj UA.
Téma migrácia je dôkaz. Písal som že si na kokse (kedže si o mne písal ako o psychopatoch).
To že prechovávaš to už tu ty sám píšeš, to som nepísal. Nevyhrážaj sa mi a nevydieraj ma. Samsung je Korea.
Nezasiahli. Neutiekol. Ake gangy? Uz konecne das dokaz? Ci len twitter anglo-irskeho nacka? Ziadny terorizmus Ukrajiny nie je. Je to ruska loz. Ak to odmietas, schvalujes ruske vojnove zlociny. A tym, ze vedome a fanaticky stves voci Ukrajincom, ktorych napadli tvoji ruski hrdinovia, dokazujes, ze si tazky psychopat.

Aj dat znamienko rovnosti medzi Rusko zmerne zautocilo na detsku onkologiu raketami a ruska PVO zostrelila dron / odklonila ho EW a ten spadol do panelaku, je tiez dokaz, ze ta psyche ma velke sramy.

Coho je tema migracia dokaz? Ze rozdavam nafukovacie clny? Skryvam ludi u seba doma? Ze v Bielorusku rozdavam rebriky? Tak na tu policiu chod pokojne prvy. Uz som ti to pisal: zjavne mas dokazy, tak ich odnes policii.
Ako som citoval, podla teba Samsung Slaviän prisiel z Ruska a preto su vsetci ludia narodeni na Slovensku Rusi a maju povinnost, tak ako ty, schvalovat ruske vojnove zlociny, ich teroristicke utoku v Europe a sirit nenavist voci Ukrajincom.
Blastbit napísal: 26 sep 2026, 8:22 "Putin: V Pobaltí se porušují práva ruských menšin" - skôr islamistických siekt. V EU je s nimi tiež dosť práce.
Blastbit napísal: 26 sep 2026, 9:47 Dôležité aby sa RF nesnažilo viac eskalovať napätie.
:lol:

Autoeditácia príspevku po 5 min 37 sek:
Rafineria 380km od hranic dostala zasah.
https://bsky.app/profile/maks23.bsky.so ... friyo5wk2r
Nie je to rekord, ale kedze expert na drony oznamil, ze tieto utoky sa deju francuzskymi dronmi s doletom 25km, tak je stachanovsky uspech naucit ich takto prekrocit plan
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ano Ukrajina zasiahla dôležité ruské objekty. Pakistanské gangy znásilňovačov v UK.
Ako majú mafiu tak aj tieto akcie ako aj Rusi. Vidíš a znovu urážaš, ako aj s klamstvom.
Neblázni ja nemám dôvod chodiť na políciu, keď ty chytíš amok s prekrúcaním, klamaním, atd.
Alebo niekde napíšeš že som rusofil čo berie ruble - sám si písal že to je tvoj pocit, čiže nie fakt.
Samsung je z Korei so Slovanmi nič spoločné. Takže tvojmu vydieraniu, spam, k OT som sa vyjadril.
Však ty si klamal že UA nedostáva drony zo zahraničia ani že nič nezničili, vidieť že si net provokatér.
jackb
Redeemer
Redeemer

Blastbit napísal: 26 sep 2026, 9:58 Ano Ukrajina zasiahla dôležité ruské objekty.
Takze uz neplati "vsetky ukrajiske drony boli znicene. len narkoman trvrdi opak"?
Pakistanské gangy znásilňovačov v UK.
Uz je to kolko 2-3 roky kedy do ani ty, ani beardie neviete dokazat. Pri googleni toho mesta na zapade Anglicka vypadava skandal v porodnici.
Ako majú mafiu tak aj tieto akcie ako aj Rusi. Vidíš a znovu urážaš, ako aj s klamstvom.
ake akcie? :lol:
Neblázni ja nemám dôvod chodiť na políciu, keď ty chytíš amok s prekrúcaním, klamaním, atd.
Mas
§ 340 Neoznámenie trestného činu
(1)
Kto sa hodnoverným spôsobom dozvie, že iný spáchal zločin, na ktorý tento zákon ustanovuje trest odňatia slobody s hornou hranicou najmenej desať rokov, alebo niektorý z trestných činov korupcie uvedených v treťom diele ôsmej hlavy osobitnej časti, a taký zločin alebo trestný čin neoznámi bez odkladu orgánu činnému v trestnom konaní alebo Policajnému zboru
Ak mas dokazy o tom, ze pacham trestnu cinnost, teda ze prechovavam tvrde drogy a podporujem ilegalnu imigraciu ci sa terorizmus, tak mas povinost ist na Policiu.
Samsung je z Korei so Slovanmi nič spoločné. Takže tvojmu vydieraniu, spam, OT som sa vyjadril.
Tak preco pises, ze je z Ruska "ako kazdy, kto sa narodil na Slovensku"?
Cim ta vydieram? :)
Sak ty si klamal že UA nedostáva drony zo zahraničia ani že nič nezničili, vidieť že si net provokatér.
Ak chces niekoho ucit pisat, pis "však" :)
Urcite vies docitovat, ako pri vsetkom co mi prisudzujes, ked som napisal "Ukrajina drony zo zahranicia nedostava", "nikdy nic nezasiahla" - bez toho, aby to nebol vysmech z tvojich fanatickych lzi :smt006
Pravidlo 7:
Akékoľvek útoky a obviňovanie bez dôkazov vedenia fóra a užívateľov s cieľom ich zneváženia, poníženia, pokorenia, zastrašenia, šikanovania a zosmiešnenia je zakázané.
Autoeditácia príspevku po 1 hod 11 min 16 sek:
Blastbit napísal: 26 sep 2026, 8:22 "Putin: V Pobaltí se porušují práva ruských menšin"
Blastbit napísal: 24 aug 2026, 20:37 Náboženská sloboda Islamu (bez radikalizácie) v EU áno, ak plne rešpektujú EU kultúru ateizmu alebo kresťanských hodnôt
Nic sa nebije
Ak moslimovia pridu do Europy, maju povinnost sa vzdat jazyka, kultury a nabozenstva.
Ak v EU ziju Rusi, krajiny, v ktorych ziju maju povinnost sa vzdat jazyka, kutury a nabozenstva, aj ked vyhlasili zvrchovanost od ZSSR uz od 16. novembra 1988

Nie je problem. Uzbeci z tovarni maju lietat modlit sa domov. Krajiny byvaleho ZSSR maju povinnost pouzivat len rustinu a ucit rusky vyklad dejin.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Raz neplatilo. Dokázali, ty popieraš. Taká akcia ako útok na firmu. Vec vedenia.
O prechovávaní som nepísal. UA drony zasiahli aj EU štáty. Nárečie. Neustále porušuješ.
Otázne kto teda víťazí vo vojne režimov https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... h-40599663
"Mohutný ruský útok na Kyjev. Sedm mrtvých", "Většinu obětí na životě způsobil dron" - takže ho "zostrelili"
jackb
Redeemer
Redeemer

Blastbit napísal: 26 sep 2026, 11:20 Raz neplatilo. Dokázali, ty popieraš. Taká akcia ako útok na firmu. Vec vedenia.
Klames. Nedokazali. Zdielali ste lzi anglicko-irskeho fasistu plateneho Ruskom a mna si obvinil zo schvalovania. Aj to moze byt obsah TO.
Aky utok na firmu? A bol to Ukrajinec, ci Rus zijuci na Ukrajine zaplateny GUR :smt006
O prechovávaní som nepísal. UA zasiahla aj EU štáty. Nárečie. Hej neustále porušuješ.
Pisal :) Nezasiahla. Ak Rusko odklonilo dron a ten padol do polí, tak opäť vedome obviňuješ napadnutú Ukrajinu. Ked pouzivas narecie, nedomahaj sa "spravneho" pisania. Vedome klames. Aj o tom, ze som utiekol. Ale to je tvoja crta: klamat, ze o uzivatelov si robis zaznamy, no o mne pises len ciste lzi - F22. Ale nie to lietadlo
Otázne kto teda víťazí vo vojne režimov https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... h-40599663
"Mohutný ruský útok na Kyjev. Sedm mrtvých", "Většinu obětí na životě způsobil dron" - takže ho "zostrelili"
Rezimov? Zase ruska retorika na adresu napadnutej Ukrajiny?
Kedze fasisticke Rusko nedokazalo za 12 rokov dobyt ani 100% Luhanskej oblasti, tak je odpoved na falosnu dilemu velmi jasna. Ak teda ludi nie su fatanticki rusofili, ktori budu o Ukrajine sirit lzi tak ako ty.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Dokázali, znovu popieraš. Znovu vydieraš. UA drony zasiahli územia EU. Nie. Tvoje útoky na userov.
Genocidný RF režim a korupčný UA režim. Útok na Kyjev "všetky drony zostrelené a všetko zachránili"
jackb
Redeemer
Redeemer

Ved ma uz konecne cituj :D
Normalne daj do relevatnej temy, kde si myslis, ze si nieco dokazal. Je to tak strasne jednoduche. Ak tvoj bff vypisoval: znic ma faktami. Cituj ma, prosim

Nevydieram. To je inak dalsie porusenie Pravidiel aj TZ ku tomu isto nieco ma.
§ 189 Vydieranie
(1)
Kto iného násilím, hrozbou násilia alebo hrozbou inej ťažkej ujmy núti, aby niečo konal, opomenul alebo trpel
V com naplnujem skutokovu podstatu?
UA drony zasiahli územia EU
Nie
Tvoje útoky na userov.
Myslis na ludi, ktori "sa zgrcali ked videli **grinu a **zeranta vo filme"?
Co nie? Ved ked tak tuzis po diskusii diskutuj.
Blastbit napísal: 26 sep 2026, 11:41 Genocidný RF režim a korupčný UA režim. Útok na Kyjev "všetky drony zostrelené a všetko zachránili"
A nedas si pokoj s tym rusky narativom. Este si spomen na slovicko na oznacenie vojenskeho rezimu v Strednej Amerike. To bolo kedysi tredny. Pochopitelne otvorene schvalovanie ruskeho utoku. Co od teba cakat?

Preco tak fantaticky nenavidis Ukrajinu a jej obyvatelov?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Odpoveď na tvoje keci sú áno/nie. 3 posledné slová TZ, ako aj zastrašovanie.
Ukrajincov beriem neutrálne, Rusov beriem negatívne keď sem dávam ich zločiny.
Pani to nemá ľahké pri útokoch genocidného Ruska.
https://dennikn.sk/minuta/tema/6826/vojna-na-ukrajine
https://dennikn.sk/5585474/velvyslankyn ... /?ref=mwat
jackb
Redeemer
Redeemer

Neberies. Klames o tom u niekolko rokov.
Ak by si ich "bral neutralne", nevyjadrujes sa o nich v ruskych pejorativach, nezdielas ruske lzi na ich adresu ci vymyslene "zlociny", ktore sa stali len v redkaciach ruskych bludwebov.

Takze o mne klames, klames o svojom postoji ku Rusku a ku Ukrajine a citis sa zdravo :)
Napísať odpoveď