Blastbit napísal: 26 sep 2026, 9:58
Ano Ukrajina zasiahla dôležité ruské objekty.
Takze uz neplati "vsetky ukrajiske drony boli znicene. len narkoman trvrdi opak"?
Pakistanské gangy znásilňovačov v UK.
Uz je to kolko 2-3 roky kedy do ani ty, ani beardie neviete dokazat. Pri googleni toho mesta na zapade Anglicka vypadava skandal v porodnici.
Ako majú mafiu tak aj tieto akcie ako aj Rusi. Vidíš a znovu urážaš, ako aj s klamstvom.
ake akcie?
Neblázni ja nemám dôvod chodiť na políciu, keď ty chytíš amok s prekrúcaním, klamaním, atd.
Mas
§ 340 Neoznámenie trestného činu
(1)
Kto sa hodnoverným spôsobom dozvie, že iný spáchal zločin, na ktorý tento zákon ustanovuje trest odňatia slobody s hornou hranicou najmenej desať rokov, alebo niektorý z trestných činov korupcie uvedených v treťom diele ôsmej hlavy osobitnej časti, a taký zločin alebo trestný čin neoznámi bez odkladu orgánu činnému v trestnom konaní alebo Policajnému zboru
Ak mas dokazy o tom, ze pacham trestnu cinnost, teda ze prechovavam tvrde drogy a podporujem ilegalnu imigraciu ci sa terorizmus, tak mas povinost ist na Policiu.
Samsung je z Korei so Slovanmi nič spoločné. Takže tvojmu vydieraniu, spam, OT som sa vyjadril.
Tak preco pises, ze je z Ruska "ako kazdy, kto sa narodil na Slovensku"?
Cim ta vydieram?
Sak ty si klamal že UA nedostáva drony zo zahraničia ani že nič nezničili, vidieť že si net provokatér.
Ak chces niekoho ucit pisat, pis "však"

Urcite vies docitovat, ako pri vsetkom co mi prisudzujes, ked som napisal "Ukrajina drony zo zahranicia nedostava", "nikdy nic nezasiahla" - bez toho, aby to nebol vysmech z tvojich fanatickych lzi
Pravidlo 7:
Akékoľvek útoky a obviňovanie bez dôkazov vedenia fóra a užívateľov s cieľom ich zneváženia, poníženia, pokorenia, zastrašenia, šikanovania a zosmiešnenia je zakázané.
Autoeditácia príspevku po 1 hod 11 min 16 sek:
Blastbit napísal: 26 sep 2026, 8:22
"Putin: V Pobaltí se porušují práva ruských menšin"
Blastbit napísal: 24 aug 2026, 20:37
Náboženská sloboda Islamu (bez radikalizácie) v EU áno, ak plne rešpektujú EU kultúru ateizmu alebo kresťanských hodnôt
Nic sa nebije
Ak moslimovia pridu do Europy, maju povinnost sa vzdat jazyka, kultury a nabozenstva.
Ak v EU ziju Rusi, krajiny, v ktorych ziju maju povinnost sa vzdat jazyka, kutury a nabozenstva, aj ked vyhlasili zvrchovanost od ZSSR uz od 16. novembra 1988
Nie je problem. Uzbeci z tovarni maju lietat modlit sa domov. Krajiny byvaleho ZSSR maju povinnost pouzivat len rustinu a ucit rusky vyklad dejin.