Vojna na Ukrajine

Diskusie na politické témy...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Vojna na Ukrajine

Príspevok od používateľa Blastbit »

Nedal si moc zdravý komentár, čo už no. :sly:
Ďalší vojnový zločin RF. Ak neobídu sankcie bude dobre.
https://www.aktuality.sk/clanok/XTPw1an ... e-sankcie/
"Prezident Zelenskyj žiada sprísnenie sankcií EÚ a USA."
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Takze chces diskutovat len vo svojich lziach a tesenim sa z ruskych vojnovych zlocinov na Ukrajine a zdielanim tych, ktore si Rusko vymyslelo o Ukrajine.
O mne bude klamat rozne zlociny ci tvrdenia, ktore by si nemal mat problem dokazat, ked ich dookola opakujes. Ale ty nie. Len svoje bludy.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tvoj ďalší gaslighting. Dám na fórum desiatky ruských zločinov = rusofil. Dať sem ukrajinské útoky na SR = mám ich oslavovať, tvoja logika.
Však odsúď ruský vojnový zločin ktorý som sem dal, čo sa hanbíš ? Veď možno sa aj dočkáme takých sankcií, ktoré už RF naozaj vyradí z vojny.
Písal som o kokse (potom čo si ma nazval psychopatom čo má brať lieky), nie prechovávaní drog - to si dneska ty sám z vlastnej vôle tu začal písať.
jackb
Redeemer
Redeemer

Ziadne ukrajinske utoky na Slovensku sa nestali. Ty klames o tom kolko uzemia ZSU ubranili, obvinujes ich z vrazdenia Rusov na Donbase, vo vlakoch a v bytovkach. Potom si sem hodis clanok: "bandurky zase nic neznicili, prehrali vojnu a len im zomieraju ludia".
Zaroven opakovane, zamerne a fanaticky klames o ukrajinskych utecencoch. Dokonca si schvaloval utoky Poliakov voci nim "co ma upozornit cloveka, nech ich neprebieha. Su cudzinci, tak sa musia nechat sikanovat".

A tie "desiatky ruskych zlocinov", co tie lzi o "zniceni vsetkych ukrajinskych dronov" a pokus o "sarkazmus" ked prave pre tie drony, o ktorych luhas, ze su neznicitelne, zatvaraju letiska, rusia lety a horia rafinerie, sklady a tovarne? To nie je rusofilia? Vedome a dobrovolne zdielat loz krajiny, ktora vrazdi civilistov? Je to prejav dobreho dusevneho zdravia.

Este budes klamat, ze nic z toho nerobis. Na rozdiel o teba, ti kazdy ten post odcitujem, aj ked ma natiahne po kazdom klilknuti na "zobrazit".

Ak mas dokazy, prechovavam tvrde drogy, tak ich odnes na policiu. Je to tvoja povinnost. Tak ako s tymi gangami, ktore ste nikdy nedokazali, no ja ich schvalujem, ci vsetky dokazy o tom, ako "podporujem ilegalnu migraciu". Su to tazke zlociny, na 10 rokov kazdy. Aby si nemal opletacky.

Ano, je velmi zdrave, neutralne a vobec nie rusofilne ci schvalujuce, tesit sa z toho ako jeden dron nezostrelili a ten zabil ludi
Blastbit napísal: 26 sep 2026, 11:20 "Většinu obětí na životě způsobil dron" - takže ho "zostrelili"
Blastbit napísal: 26 sep 2026, 14:15 Nedal si moc zdravý komentár, čo už no. :sly:
Ďalší vojnový zločin RF. Ak neobídu sankcie bude dobre.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Také mečiarovské "skutky sa nestali". No desiatky RF zločinov sa stali.
Jáj aha takže "UA nikdy neprišla o žiaden dron" takto to je teda, to už hej.
Tažke zločiny su aj podpora Sharu, popieranie pakistanských gangov, opletačky.
Ked ti je zle, tak si niečo daj proti tomu, potom čítaj a píš bez fabulácii nabudúce.
jackb
Redeemer
Redeemer

Ved ma cituj, kde som napisal "Ukrajina nestratila dron".
Mas predsa databazu o uzivateloch, co je tiez znamka zdravia
Tak ako pri vsetkom. Len otravovat lzami.
Dobre si sa naucil od beardieho. Nie su nutne dokazy, ked dokazes dookola luhat.

Ruske zlociny sa stali. Preco ich schvalujes a vymyslas si tie, ktore mala podla ruskej propagandy urobit Ukrajina, netusim.

Autoeditácia príspevku po 1 hod 5 min 12 sek:
Blastbit napísal: 17 júl 2025, 8:39 " Ruská protivzdušná obrana v noci zneškodnila ukrajinské drony, ktoré mierili aj na Moskovskú oblasť." - dostávajú drony a nezužitkujú to.
No drony UA dostáva takže neklam že si ich len vyrábajú, záprdok.
WSJ napísal:Overwhelmed by Ukraine’s Drones, Russia Tells Businesses to Defend Themselves
Mounting Ukrainian strikes, orders from the Kremlin are forcing industries to take responsibility for protecting themselves
https://www.wsj.com/world/russia/overwh ... ge_1_pos_1
Vo Wall Street Journal museli mat personalne zmeny, lebo sa neprebiehaju v rade s Bradavicnatou Svinou.

Len nerozumiem jednej veci: ako si to mozu dovolit napisat, ked "vsetky ukrajinske drony boli znicene. dostavaju ich zo zahranicia a nedokazu ich vyuzit"
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Citácia na drony a nikdy žiaden ukrajinský dron nebol zničený a skončí pritom čo robí bradavičnatá sviňa na Wall Street. :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Takze sa neospravedlnis za ruske lzi, ktore ti vyvracia uz povodne rusofilny americky platok.
Len opakovat co si dostal zadanie minuly rok v lete: "vsetky drony boli znicene. tovarne stovky km daleko niecia francuzskymi s doletom 25km. svoje vyrobit nevedia, darovane nevedia pouzit".

Este si nenapisal o tom mojom utekani :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Mám sa ospravedlniť zato, že som aj v minulosti odsúdil útoky RF v podobe vojnových zločinov ?
A čo mám napísať že vo vojne padajú drony len jednej strany a druhej nie ? No tak si utiekol pohoda.
jackb
Redeemer
Redeemer

Blastbit napísal: 26 sep 2026, 16:47 Mám sa ospravedlniť zato, že som aj v minulosti odsúdil útoky RF v podobe vojnových zločinov ?
A čo mám napísať že vo vojne padajú drony len jednej strany a druhej nie ? No tak si utiekol pohoda.
Mas sa ospravedlnit za vedome zdielanie ruskej propagandy. O vymyslenych ukrajinskych vojnovych zlocinoch. O "znicenceni vsetkych ukrajinskych dronov", ked su v Moskve zrusene lety a horia sklady, rafinerie a tovarne. O ukrajinskej vyrobene dronov. O AI halucinacich, ze v ruskom vnutrozemi ZSU utocia francuzskymi dronmi so zlomkom potrebneho doletu.
Za schvalovanie ruskych utokov, ako dnes rano, ked si sa vysmieval, ze ukrajinska PVO niektore drony nezostrelila.

To ze si vedome luhal, ze Ukrajina zamerne utoci dronmi na EU. Alebo ked si obtieral hubu o Ukrajinu, lebo na zapade krajiny je usli ruske drony uzemie EU. To si volal po zruseni pomoci.

Za to vsetko sa musis ospravedlnit.

Nehovoriac o lziach o ukrajinsych utecencoch a o schvalovani utokov voci nim.

Aj za schvalovanie ruskej teoristickej zakladne na Slovensku, ked klames o "ukrajinskom utoku".

Ty mna obvninujes z prechovavania a uzivania tvrdych drog, ked chces nieco na temu "utekania".
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Litánie klamstiev opakovane, neriešim. Počkám si na články od goga či niekoho iného k vojne (situácie, priebeh, vyjadrenia, atd)
* Isteže vyrobila ale nebol som ten čo popieral že UA dostáva drony aj zo zahraničia, to je pochopiteľné, bez pomoci by to nedali.
jackb
Redeemer
Redeemer

Takze budes nadalej klamat, ze "vsetky ukrajinske drony boli znicene", alebo "maju dolet 25km a su francuzske", ked napriklad v Rusku stale nemaju paliva
https://bsky.app/profile/maks23.bsky.so ... ghh5i6f22z

Alebo budes klamat o tom, ako si proti Rusku, no tesis sa, ze rusky dron zabil minimalne 7 Ukrajincov lebo "bandurky nevedia zostrelovat". Ci o utoku ukrajinskych dronov na EU a vsetko dalsie, cim si dokazal, ze nepotrebujes dovod nenavidiet Ukrajinu. Milujes Rusko a tak budes nakladat na krajinu, ktora sa brani lzi.

Autoeditácia príspevku po 38 min 53 sek:
https://bsky.app/profile/maks23.bsky.so ... gjkvt75k26
Toto je este lepsie. Francuzske drony s doletom 25km - lebo Ukrajina nikdy ziadne nevyrobila, sa pochlapili a vsetky sa dali znicit rafineriou LUKOILu v Permskej obastli - 1550km od Charkivu.
Budme aj my ako statocne stachonske drony a prenojame plan 62-nasobne.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Vyjadrenie vojnového zločinca https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... v-40599712
"Evropa dělá vše pro to, aby zmařila jednání o míru, prohlásil v OSN Lavrov" - v OSN nemá čo hľadať.
jackb
Redeemer
Redeemer

Kym v Rusku plati, ze aj ked ukrajinske drony zatvoria letiska a zasiahnu ciele, tak "vsetky drony su znicene".
Medzitym ukrajinska PVO vydava zvodku poctu cielov proti poctu znicenych. Za vcera:
https://bsky.app/profile/maks23.bsky.so ... fqortzos2s
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Po tomto rozhovore nie je pochyb o tom, ako velmi masju u nas Ruci namocene krvave paprce. Lebo rovnaky modus operandy vidime aj pri veternych elektratnach, podpore extremistickych stran (SMER a Republika).

A inych narativoch v nasom medialnom pristore.
jackb
Redeemer
Redeemer

Tentokrat sa Perun vratil ku ruskej systematickej lzivosti, ktoru preberaju kremloboti. Tentokrat pri operacii Vivaldi v oblasti Limanu.

Tak isto prebera aj zmeny v ukrajinskom veleni. Drapaty je velky macher - aj preto ten jeho prejav pri rezignacii.

Autoeditácia príspevku po 13 hod 5 min 44 sek:
Blastbit napísal: 20 feb 2024, 9:35 Takže sa ich denné straty mŕtvych rátajú v desiatkach nanajvýš v stovkách, ako aj straty zraneních, zajatích.
Za vcera 2090 (desitok :D ) mrtvych, zranenych, nezvestnych

https://bsky.app/profile/militarynewsua ... kn7mkptd2v
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Síce výnimočné, no pekné straty RF. Mier je nedohladne :
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... e-40599773
"Kallasová: Rusko v Evropě plánuje další sabotáže" - verbujú.
jackb
Redeemer
Redeemer

Este v sobotu to boli Ukrajinci, ktori utocili na Europu a dnes verbuju Rusi? Co sa stalo?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Úprimne ? keď si rýpal do mňa, urobil som ti opakovane napriek.
RF režim verbuje Ukrajincov, Bulharov, Lotyšov - primárne kvôli hrozbám.
jackb
Redeemer
Redeemer

Aby si mne robil napriek tak si z ukrajinskych utecencov robil teroristov? Nuz.

Hovori sa, ze na ukrajinskom vidieku budu opat pokrcene strechy garazi Liskou. okolo Kapustinho Jaru uzatvorili vzdusny priestor
https://bsky.app/profile/maks23.bsky.so ... lsdtd7e226

Autoeditácia príspevku po 3 hod 18 min 59 sek:
Skvele su tie zabery kapitulovanych Rusov. Kym "masivna kapitulacia ZSU, vratane 20 Zelenskych, 50 Zaluznych a 200 Sirskych" boli dvaja vojaci niekde v ruskom zazemi, tak toto je "ako sa to robi, do psej matere".

Zaroven v kontraste ku "obrancom krestanskych hodnot", nikde nie su hlavy zajatcov zapichnute na koly.
Napísať odpoveď