Vreckove pocitace..

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Vreckove pocitace..

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Co hovorite na vreckove pocitace, ktore vyzeraju skoro ako mobil?? v poslednom case sa mi velmi zapacili, ale ma to jednu nevyhodu- neda sa cez ne asi volat a ani pisat sms.. Podla mna je to lepsie a zabavnejsie ako nosit notebook.. Ked to ma pekny velky display, dotykovy, fotak, prehravac hudby, niekedy aj radio a vsetky ostatne veci ako ma mat PC- word, excel, atd, .. Ach, take mat .. Nuz ale mam teraz nieco skoro podobne- MT SPV C 500 - ten mobil od orange, co je zalozeny na systeme Win. 2003, co vy nato?? Co je lepsie??

Ps: a ma niekto s tym MT skusenosti ako ho este vylepsit?? Bo poznam ho uz naspamat- co sa tyka vybavenia a instalovania veci do neho.. vsak uz som pokazil 3-4 a mam dalsi.. Museli ho vymenit.. :-) Ak by mal niekto aj dobru sajt na tento MT aj s roznymi programami.. Tak by som mu bol VEEELMI VDACNY!!!!! Zatial cavte! :wink:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

tie drahsie PDA maju aj podporu gsm/edge/wifi/gps.. coho len chces.. ;) takze nie je problem ani telefonovanie/sms/pripojenie na net.. ;) avsak cena uz sa pohybuje okolo 20.000,- Sk
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Fuuuuha... To je dost, videl som aj take od 3000-13 000 Sk,- A to by sa este dao, ale toto je uz dost... :)
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

za malo penazi, malo muziky. Osobne by som odporucil nejaky smartphone, ktory ma Win 2003 Smartphone Edition alebo novsi...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

trizzo napísal:za malo penazi, malo muziky. Osobne by som odporucil nejaky smartphone, ktory ma Win 2003 Smartphone Edition alebo novsi...
Cauko! No ved som vyssie pisal, ze mam smartphone s Win 2003 , ale chcelo by to nieco lepsie.. :)
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

jednoznacne Fujitsu/Siemens s Windows Mobile :wink: ,podporuje vsetko
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Vreckove pocitace..

Príspevok od používateľa rixo »

Adulko1 napísal:Co hovorite na vreckove pocitace, ktore vyzeraju skoro ako mobil?? v poslednom case sa mi velmi zapacili, ale ma to jednu nevyhodu- neda sa cez ne asi volat a ani pisat sms.. Podla mna je to lepsie a zabavnejsie ako nosit notebook.. Ked to ma pekny velky display, dotykovy, fotak, prehravac hudby, niekedy aj radio a vsetky ostatne veci ako ma mat PC- word, excel, atd, .. Ach, take mat .. Nuz ale mam teraz nieco skoro podobne- MT SPV C 500 - ten mobil od orange, co je zalozeny na systeme Win. 2003, co vy nato?? Co je lepsie??

Ps: a ma niekto s tym MT skusenosti ako ho este vylepsit?? Bo poznam ho uz naspamat- co sa tyka vybavenia a instalovania veci do neho.. vsak uz som pokazil 3-4 a mam dalsi.. Museli ho vymenit.. :-) Ak by mal niekto aj dobru sajt na tento MT aj s roznymi programami.. Tak by som mu bol VEEELMI VDACNY!!!!! Zatial cavte! :wink:
moj tato ho ma a teraz ma qtec 8310 a ten ma windows mobile 2005 to je lesie trocha ood spv c500.ale inak fajn telefon 8)
Napísať odpoveď