Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
aký máte názor na Cataclysm? podla mna Wotlk je lepší... neviem ale Cata je uz pritiahnutý za vlasy trošku...veľmi veľké ,,hodnoty,, na mňa (napr PVP druid s 105k hp v bearovi, one hand dagger s 2200sp, crity za 68k atď...) ale možno je to iba vec zvyku...
Už vieš že je Wotlk lepší pritom si Cata ani nehral GJ
a btw tie staty su ešte vyššie
No ja som mal možnosť vidieť Cata u kamoša a moc ma to nechytilo, ale to iste som si vravel aj pri Wotlku. Počkáš 1/2 roka a uvidíš, možno sa nebudeš chcieť vrátiť na Wotlk.
A tie staty/dmg to je asi už moc Extrem, ale neviem možno si zvykneme.
A tie staty/dmg to je asi už moc Extrem, ale neviem možno si zvykneme.
cata ani nehral? to máš zkade, že som nehral cata?21tomy21 napísal:Už vieš že je Wotlk lepší pritom si Cata ani nehral GJa btw tie staty su ešte vyššie
-
undertaker35
Expert
Lebo cataclysm výjde (budúci čas) 7.12. a ak si hral betu to NIEje argument (a tú som hral aj ja).
A ľudia chcú vidieť mega ultra veľké čísla,proste e-peen nepustí a vie to aj blizz
A ľudia chcú vidieť mega ultra veľké čísla,proste e-peen nepustí a vie to aj blizz
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som hral betu a poviem ti, ze sa tesim na to, konecne nieco nove a ze vela hp a vysoke cisla ? ked mal na vanille tank 10-12k tak to bol top tank
a ne jak teraz 50k neni problem vtedy dat niaky crit za 5k bolo nieco neskutocne a teraz si s takym warlockom supnem aj za 20
tie staty su imho najmensji problem, stale to bude to iste akurat v inej mierke, tot vse
tie staty su imho najmensji problem, stale to bude to iste akurat v inej mierke, tot vse
-
xH4wK
Uz len 27 hodin a 46 minut ! 
to xmatkoo: Ano Cata si nehral...
Ale k téme určite to bude pre 90% ľudí oživenie lebo ja osobne sa už nudím keď sa lognem a určite nie som sám.
Ale k téme určite to bude pre 90% ľudí oživenie lebo ja osobne sa už nudím keď sa lognem a určite nie som sám.
jasne, ze sa nudime, preto som wowko nehral uz skoro 2 roky...spravil som si 80ku a potom ma to zacalo nudit, od znova sa mi zacinat nechcelo, lebo zase prechadzat tymi istymi lokaciami sa mi fakt nechce, v tom bude cataclysma zaujimava a preto sa na nu tesim, ze prerobili tie stare lokacie, dali nove questy...ale zaroven sa mi nepaci, ze dost radikalne zasiahli do hry, do postav, tieto zmeny ma vzdy strasne rozculovali, rovnako ako nevybalancovanost charakterov...napr. deathknight sa mi zdal strasne overpowered, rovnako aj paladin...a tie updaty ma strasne hnevali, ked zrazu po update bol moj pet a jeho schopnosti o tretinu slabsie ako pred updatom, to cloveka vie vzdy rozculit ked radikalne oslabia kuzla, talenty na ktorych ja zalozena jeho taktika boja...no a dost sa bojim, ze cataclysma po odstranovani talentov a kuziel ma nebude bavit, dost sa bojim toho, ze to bude len taka napodobenina warcraftu, pricom to na stare dobre wowko uz mat nebude...no ale zase na druhej strane, kto vie, mozno to nakoniec bude super...ale to sa dozviem, az ked si zahram cataclysmu a znova sa objavim ako lvl 1 niekde v azerothe...
planuje si tiez niekto vytvarat novu postavu? zacinat od uplneho zaciatku ?
a poradne mi nejaky dobry officialny realm, kde je velka cz/sk komunita...kamosi wowko nehravaju, takze si musim kamosov hladat vo wowku...
a poradne mi nejaky dobry officialny realm, kde je velka cz/sk komunita...kamosi wowko nehravaju, takze si musim kamosov hladat vo wowku...
-
xH4wK
Burning Blade EU
vsetky TOP Alliance guildy cz/sk (Equilibrium,Impiks,Motion, atd...) sa prestahovali tam z DT.
http://www.wowprogress.com/pve/eu/burning-blade
vsetky TOP Alliance guildy cz/sk (Equilibrium,Impiks,Motion, atd...) sa prestahovali tam z DT.
http://www.wowprogress.com/pve/eu/burning-blade
je na BB aj dobra horde komunita ? či tam preferuje ali ?
vyzera fajn, je PvP to mam rad, avsak hravam za hordu a na tom servere su na 1hraca hordy 2alici...a to na pvp servere nie je moc dobre...
na margo toho ze nemam realny zivot
mam, 2 roky som wow nehral, teraz vychadza cataclysma a ide skuskove obdobie, takze idealny cas na hranie wowka...kedze ma nejako vela skusiek necaka a snad sa coskoro podaria, kamosi sa aj tak zo skusok budu nervovat a von chodit nebudu, takze ako vravim, idealny cas na WoW...len dufam, ze ma to bude bavit, lebo si kupit cataclysmu, aktivovat ucet na nejake 3 mesiace a potom zistit, ze je to blbost...to by nebolo moc dobre 
//autoeditácia príspevku (05 Dec 2010, 22:37)
a co servery ako Runetotem, Dragonmaw...tam bola tiez vzdy silna cz/sk komunita...
//autoeditácia príspevku (05 Dec 2010, 22:39)
ja hladam pokial mozno nejaky PvP server, kde su alici aj horda vybalancovany takmer rovnako, kde je vacsia populacia, silnejsia cz/sk komunita...alebo ked nie, tak aspon nech je to server, kde nie je silna nejaka komunita, kde je to taky rovnomerny mix europskych jazykov, cize dominantna bude anglictina...
na margo toho ze nemam realny zivot
//autoeditácia príspevku (05 Dec 2010, 22:37)
a co servery ako Runetotem, Dragonmaw...tam bola tiez vzdy silna cz/sk komunita...
//autoeditácia príspevku (05 Dec 2010, 22:39)
ja hladam pokial mozno nejaky PvP server, kde su alici aj horda vybalancovany takmer rovnako, kde je vacsia populacia, silnejsia cz/sk komunita...alebo ked nie, tak aspon nech je to server, kde nie je silna nejaka komunita, kde je to taky rovnomerny mix europskych jazykov, cize dominantna bude anglictina...
Nikdy som nehral na realmoch kde bola alebo je nejaká cz/sk komunita a myslím si že je to aj tak lepšie ako čítať tie blbé kecy ako napr. na DT atd.je tam úplne iná mentalita a komunita ako na realmoch kde hrá veľa ľudí zo severu alebo západu európy. Takže môžem iba odporučiť.
-
Royalflush
Guru wannabe
Budú nejaké guest passy, trial alebo také niečo? Rád by som to vyskúšal.
-
Andr3w
Light Professional
ludia startuje to teda dnes o polnoci? sekundu po polnoci sa teda uz mozem lognut?
-
Mrk
Professional
tak by to malo byt
-
Wishmaster
Medium Professional
Si pametam, ze ked prislo WOTLK, tak uz behali ludia po northrende aj necelych 1,5-2 hodky pred launchom .. Cize v hre budes moct byt uz aj pred polnocou
))
edit: Na ofiku mam na mysli.. Kto si pameta, tak potom boli aj tie problemy - vysoke lagy, dc 5-15min.. Potom podavali free migracie
)
edit: Na ofiku mam na mysli.. Kto si pameta, tak potom boli aj tie problemy - vysoke lagy, dc 5-15min.. Potom podavali free migracie
-
Sokolik969
Medium Expert
spustit by sa to malo o polnoci, ale neviem akeho casu...