Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
xH4wK
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Casy su na hlavnej stranke http://www.mmo-champion.com/content/
-
Royalflush
Guru wannabe
Gec hlavy, o necelú pol hodinu hráte.
Ja zatial len dusím trial. 
-
undertaker35
Expert
Cata je up servery zas down
ešteže celý ten chaos okolo si odpustím kvôli zápočtom.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
servery niesu down, len login server blbne, niektorym sa uz podarilo nalogovat
-
xH4wK
ach, mna asi porazi ... 6 rokov, 2 datace oni stale nie su schopny zabezpecit aby sa potom dalo v pohode logovat ... shame blizzard.
uz hodinu sa snazim lognut, a s-p*ca z toho !
6rokov, uz treti datadisk...a vy ste si stale nezvykli, ze vzdy pri spusteni su problemy...

-
Royalflush
Guru wannabe
Už Vás musí lognúť, pretože mna za posledných 10 minút loglo zo 3-krát.
(Len kontrolujem účty, hrať idem ochvilu
)
-
Mrk
Professional
kebyze mam tak volno, tak hram aj celu noc, takto som bol kupit hru, nainstaloval, zhodnotil, ze sa moc neda robit questy, moc ludi, zopar expiacich povrazdil a idem hajat
-
xH4wK
Tak idem hajat uz aj ja ... som spokojny skoro 83 lvl a presiel som zakladne dungy zbezne, uz som dost unaveny nema to cenu hrotit 
-
Hotwire
Addict
ja som sa akurat vybubal a idem zacat expit 
-
Royalflush
Guru wannabe
Moja recenzia po par hodinách hrania. (ale bohužial len trial, ale idem dokúpiť cata)
Veľmi ma potešilo, že dali nové questy alebo resp. staré pomenili, pretože už ma nebavilo po 100-tý krát hrať to isté dookola + sú oveľa zábavnejšie, ako napríklad quest v Razor Hill (Durotar), kde treba nájsť ďalekohľadom stroskotancov na tých močariskách a potom ich ísť osobne zachrániť (ako oveľa zábavnejšie ako ''zabi 10 Venom Scorpid''). Svet je teraz mrte záživnejší, aj čo sa týka zobrazenia mapy (M) ale aj ingame prostredia... proste celú krajinu oživili. Spell/talent systém sa mi oveľa viac páči, pretože je viac player-like, čiže je to prehľadné, vieš kedy máš isť trénerovi pre spelly a tak. Talenty som síce ešte moc nepochopil, ale aj keď je ich tak dosť málo, určite to bude mať nejaký hlbší význam (blizzard neni dementný na toľko, aby totálne do*ebali hru na ktorej zarábajú milióny), ale vyzerá to fakt dosť zaujímavo. Wotlk bol celkom fail, pretože ma to skoro vôbec nebavilo a nič ma nehnalo do toho, aby som ďalej expil a objavoval hru. Tu má dopredu tlačí to, že chcem pomôcť Thrallovi nakopať riť Deathwingovi, pozrieť sa do Maelstormu a plaviť sa po zatopenom Thousand Needles. Nové rasy som logicky ešte vyskúšať nemohol, ale po zakúpení Cata si pôjdem urobiť asi Worgena (Rawrrr).
Takže zhrnutie : Tento datadisk strašne zmenil hru - k lepšiemu! Je to oveľa zábavnejšie, i keď mi je jasné že veľký Vanilla/BC Wow Fans budú do toho pi***** že je to zjednodušené, ale mne sa to takto strašne páči. Konečne mám chuť hrať na officialnom serveri a platiť si túto sku*venú závislácku hru.
//Ešte by som rád dodal, že low level už neni taký nudný ako býval - mage - arcane barrage - level 10.

Veľmi ma potešilo, že dali nové questy alebo resp. staré pomenili, pretože už ma nebavilo po 100-tý krát hrať to isté dookola + sú oveľa zábavnejšie, ako napríklad quest v Razor Hill (Durotar), kde treba nájsť ďalekohľadom stroskotancov na tých močariskách a potom ich ísť osobne zachrániť (ako oveľa zábavnejšie ako ''zabi 10 Venom Scorpid''). Svet je teraz mrte záživnejší, aj čo sa týka zobrazenia mapy (M) ale aj ingame prostredia... proste celú krajinu oživili. Spell/talent systém sa mi oveľa viac páči, pretože je viac player-like, čiže je to prehľadné, vieš kedy máš isť trénerovi pre spelly a tak. Talenty som síce ešte moc nepochopil, ale aj keď je ich tak dosť málo, určite to bude mať nejaký hlbší význam (blizzard neni dementný na toľko, aby totálne do*ebali hru na ktorej zarábajú milióny), ale vyzerá to fakt dosť zaujímavo. Wotlk bol celkom fail, pretože ma to skoro vôbec nebavilo a nič ma nehnalo do toho, aby som ďalej expil a objavoval hru. Tu má dopredu tlačí to, že chcem pomôcť Thrallovi nakopať riť Deathwingovi, pozrieť sa do Maelstormu a plaviť sa po zatopenom Thousand Needles. Nové rasy som logicky ešte vyskúšať nemohol, ale po zakúpení Cata si pôjdem urobiť asi Worgena (Rawrrr).
Takže zhrnutie : Tento datadisk strašne zmenil hru - k lepšiemu! Je to oveľa zábavnejšie, i keď mi je jasné že veľký Vanilla/BC Wow Fans budú do toho pi***** že je to zjednodušené, ale mne sa to takto strašne páči. Konečne mám chuť hrať na officialnom serveri a platiť si túto sku*venú závislácku hru.
//Ešte by som rád dodal, že low level už neni taký nudný ako býval - mage - arcane barrage - level 10.
-
Andr3w
Light Professional
no a sme tam kde sme boli, chcel som to zacat hrat ale premaham sa, povedal som si ze s wow uz dost ale ked to tu takto citam...chcelo by to nejaky zapor i ked sa asi nenajde:)
uz som to aj vymazal s hdd ale uz pokukujem po instalackach zase, no uzite si to hlavne ja idem neviem co robit:)
uz som to aj vymazal s hdd ale uz pokukujem po instalackach zase, no uzite si to hlavne ja idem neviem co robit:)
dajú sa dostať nejako free dni dnes som dostal cata upgradol account ale ziadne volne dni da sa to niekde spravit ? 
+ neviete kde sa inštaluje cataclysm lebo som mal v PC 3 wow tak neviem kde mi to nainstalovalo
+ neviete kde sa inštaluje cataclysm lebo som mal v PC 3 wow tak neviem kde mi to nainstalovalo
Zdravím mám taký problém. Nainštaloval som si WOW a potom som to opatchoval na verziu 3.3.5 12340, ktorý je treba na hranie na jednom serveri len v tom je problém, že aj ked zmením realmlist a uložím ho a spustím si hru zadám hocijake meno a heslo začne my to stahovat patch 4.0.0. Učet mám na tom serveri. Nevie niekto v čom môže byť problém? Lebo predtým my to išlo normálne len ja som prestal hrať a odinštaloval to. A čo som stiahol toto tak my furt to robí a patchoval som to rôznymi spôsobmi viackrát som to skúšal nainštalovať tak ale vždy my to ide na tú 4.0.0. Kto vie v čom je asi problém bol by som mu vdačný za odpoved ja sa v tomto veľmi nevyznám.
Spúšťaj hru cez wow.exe nie Launcher.exe 
Ono je to nesmierny nápor hráčov a dát a tie stovky logon serverov proste nestíhajúH@wk napísal:ach, mna asi porazi ... 6 rokov, 2 datace oni stale nie su schopny zabezpecit aby sa potom dalo v pohode logovat ... shame blizzard.
-
undertaker35
Expert
Tak určite by sa dalo niečo spraviť pre to aby sa na server púšťal len určitý počet požiadaviek aby potom nekľakol keď 10k ľudí sa ide lognúť...Nightmear napísal:
Ono je to nesmierny nápor hráčov a dát a tie stovky logon serverov proste nestíhajú
A práve pre to som rád,že sa musím učiť na skúšky a nemusím celý ten prvotný nápor prežívať na vlastnej koži a
takto o týždeň si sadnem pritiahnem si vozík vody a jedla k PC a bude sa ťahať maratón...
Cez wow.exe to spúštam vždy21tomy21 napísal:Spúšťaj hru cez wow.exe nie Launcher.exe
-
vendo
Guru
imo, super datac, low level levelovanie je neskutocna zabava, zony maju aj svoj novy pribeh nie len blbe dones, zabi, urob, trosku upravene dungy aby nezaberali 3 hodiny = neni problem sa dostat do hocjakeho aky chcete, no proste na low level leveling nemam spatneho slova
a cata leveling imo, zatial dost blby kvoli ohromnemu naporu hracov, ale zony (zatial som bol len v tej pod vodou) vyzeraju fantasticky, takisto questy dostali nejaku dlhodobejsiu pointu atd atd
imo krok k lepsiemu
a cata leveling imo, zatial dost blby kvoli ohromnemu naporu hracov, ale zony (zatial som bol len v tej pod vodou) vyzeraju fantasticky, takisto questy dostali nejaku dlhodobejsiu pointu atd atd
imo krok k lepsiemu
-
xH4wK
Najviac epic su tie chain questy napriklad v SW atd... napriklad preq na twilight... vysetrovanie atd.. pecka.
Dnes konecne dingnem 85 (Mohol som aj skor keby som nemusel 2x spat
)
A uz sa s guildov tesime na raidy a dalsiu kopu zabavy !
Dnes konecne dingnem 85 (Mohol som aj skor keby som nemusel 2x spat
A uz sa s guildov tesime na raidy a dalsiu kopu zabavy !