Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Wishmaster
Medium Professional
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Neviete ci je moznost niekde na SK/CZ kupit gamecard, ale cez elektronicku platbu? bud kartou alebo aj prevodom na ucet?
Ze zaplatim a dajme tomu do hodiny mi poslu kartu mailom..
Videl som ich v obchodoch s hrami, ale boli drahsie, ako je mesacne predplatne ak platis priamo kartou.
-
Fatall
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Wishmaster napísal:Neviete ci je moznost niekde na SK/CZ kupit gamecard, ale cez elektronicku platbu? bud kartou alebo aj prevodom na ucet?
http://gametime.cz/produkt/8/world-of-w ... card-60dni ked mas paypal ucet skus este tu http://www.g2play.net/store/World-of-Wa ... rd-EU.html
-
Wishmaster
Medium Professional
diki moc 
som pozeral cez toto http://gametime.cz/produkt/8/world-of-w ... card-60dni .. ale kedze tam je v czk, som im napisal na live support ohladne ceny v eurach. Hned ma odkazali na http://mmoboost.cz/world-of-warcraft/wo ... -1573.html a da sa aj prevodom cez ucet.
Prekvapila ma ta cena. Ked som si to prepocitaval, tak oproti 26 eckam na 2 mesiace oni davaju za 21,30 eciek. Usetrenych 4,70. Mam na 4 piva a pedro zuvacku
som pozeral cez toto http://gametime.cz/produkt/8/world-of-w ... card-60dni .. ale kedze tam je v czk, som im napisal na live support ohladne ceny v eurach. Hned ma odkazali na http://mmoboost.cz/world-of-warcraft/wo ... -1573.html a da sa aj prevodom cez ucet.
Prekvapila ma ta cena. Ked som si to prepocitaval, tak oproti 26 eckam na 2 mesiace oni davaju za 21,30 eciek. Usetrenych 4,70. Mam na 4 piva a pedro zuvacku
platil som preplatenou kartou nie kreditnou
takže pohodka ? Ďakujem za všetko
už frčím na Free , neviete nejaký dobrý server?
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2011, 16:09)
server na patch 3.3.5 , a ktorá profesia podla vás najviac zarába ?
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2011, 16:09)
server na patch 3.3.5 , a ktorá profesia podla vás najviac zarába ?
hraje niekto na twinstari ide vam Q echeyakee? mne sa tam neobjavuje lev ale q nie je blokovany twinstarom status ok.este sa chcem spytat nejaky addon do hry ktory by mi ukazoval sipkou kam mam ist aby som splnil dany quest napr mam najst kluce pre Q ignition a uz bludim chvilku videl som zopar videi na yt ako ich sipka naviguje za odpovede k plus
-
adr0z
Zablokovaný
No na TBC to bol normálny addond Q Helper a bola tam aj ta sipka ale na wotlku uz je qhelper zabudovany tak neviem
a nie je to zapnute automaticky?chapes co ja myslim?sipka mi ukazuje akurat kde do mesta mam ist po skonceni questu
//autoeditácia príspevku (28 Aug 2011, 22:25)
pred chvilkou som bol svedkom ako alici napadli the croosroads.co sa vlastne stane ak to napadnu a vyvrazdia straze?prisli tam potom 80 nasi a vyhnali ich
//autoeditácia príspevku (28 Aug 2011, 22:25)
pred chvilkou som bol svedkom ako alici napadli the croosroads.co sa vlastne stane ak to napadnu a vyvrazdia straze?prisli tam potom 80 nasi a vyhnali ich
Nic, co by sa malo stat
Ochvilu sa to respawne
ja ze ked to obsadia tak rozsiria svoje uzemie.maju z toho nejaky uzitok?
žiadny ale je sranda sa dobíjat navzájomSon-Goku napísal:ja ze ked to obsadia tak rozsiria svoje uzemie.maju z toho nejaky uzitok?
bolo mi odporucany addon carbonite co je nieco ako qhelper mate to niekto ste spokojni?
tak som si po dlhej dobe povedal ze si trochu zase zahram .. takze hrava tu niekto na Deffenderi Fun / BG ? napiste mi do SS
btw : hraval som na offi ale na bratovom ucte ale musim povedat ze okrem toho ze tam je viac hracov , funguje vsetko ako ma tak je to vlastne podobne jako nejake freecko az nato ze tam nefunguje vzdy vsetko tak ako ma
btw : hraval som na offi ale na bratovom ucte ale musim povedat ze okrem toho ze tam je viac hracov , funguje vsetko ako ma tak je to vlastne podobne jako nejake freecko az nato ze tam nefunguje vzdy vsetko tak ako ma
-
XGames
VIP
tomu ani sam urcite neverisbtw : hraval som na offi ale na bratovom ucte ale musim povedat ze okrem toho ze tam je viac hracov , funguje vsetko ako ma tak je to to iste ako nejake freecko
-
lekoklatik
VIP
No prakticky to sam napisal.
Funguje tam vsetko tak, ako ma tzn nemoze to byt to iste ako free...
Funguje tam vsetko tak, ako ma tzn nemoze to byt to iste ako free...
precital som si ten prispevok co som napisal este raz a opravil som to .. 
-
aruN
Professional
ziadne free sa ani len nemoze rovnat oficialnemu servru
zas az tak neprehánajte