Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
máš tri druhy petom raptor je dmg pet záleží od toho akého chceš
ale poradím ty nájdi si nejakú elitu moba a toho si chyť ja osobne na lvl 18 nepoznám žiadnu elitu ja som si chytil elitu až v Stranglethorn Vale (na juhu Eastern Kingdoms) ale to územie je až od lvl 35 myslím takže ešte si musíš poexpiť a tam máš takého bieleho tigra aj q budeš mať naňho ktorí dostaneš v Rebel Camp (na severe Stranglethorn Vale)
ale poradím ty nájdi si nejakú elitu moba a toho si chyť ja osobne na lvl 18 nepoznám žiadnu elitu ja som si chytil elitu až v Stranglethorn Vale (na juhu Eastern Kingdoms) ale to územie je až od lvl 35 myslím takže ešte si musíš poexpiť a tam máš takého bieleho tigra aj q budeš mať naňho ktorí dostaneš v Rebel Camp (na severe Stranglethorn Vale)
takze pstros nebude asi velmi silny ci? chcem takeho co poslem a zrobit cast prace za mna
//autoeditácia príspevku (21 Máj 2012, 22:43)
black wolf by bol na mna teraz odbry hned prve a je to elita http://www.wow-petopia.com/family/wolf.html
//autoeditácia príspevku (21 Máj 2012, 22:43)
black wolf by bol na mna teraz odbry hned prve a je to elita http://www.wow-petopia.com/family/wolf.html
daj si talenty na beast masteri chyť si dobrého peta ako som vravel elitu a pet spraví všetko za teba 
spravý ale myslím že je celkom nuda poslat na niekoho peta locknut mu spelly a čakat s autoshootom 
Pokial hras na ofi tak nechod Beast Mastery talenty. Staci ti si dat marksman talenty a na low level prakticky one shotujes mobov aj hracov v BGckach. Staci ti len dobry bow zohnat, co nie je problem s Dungeon Finderom.
problem ja mam talenty dane na aim shot som hunter da sa to este zmenit? alebo kde to vybrat?
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2012, 16:45)
a v ashinvale som nasiel nejakeho peta level 21 beast podobne neco ako biely vlk
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2012, 16:45)
a v ashinvale som nasiel nejakeho peta level 21 beast podobne neco ako biely vlk
talenty sa dajú zmeniť u trénera ten ta ich všetky odnaučí a môžeš si ich dať znovu tak ako potrebuješ
ok takze mozem zrobit tak ze sa ich odnaucim a potom ich dam na co? marksman talenty alebo Beast Mastery talenty ? a da sa ze sa ich zase odnaucim a dam na aimed shot?
jasne možeš ích resnuť kolko len chceš pravdaže každý reset stoji viac goldov
aha vdaka idem si nejakeho najst
Prosím niekoho kdo hrá na offíku a na serveri Drak´thul až mi napíše pm mám pár otázok.
caute potreboval by som este pomoct ako mam dat talenty na huntera lvl 27 tak aby ked vystrelim nebolo to za 50 az 100 hit na tejto stranke ako on moze mat talenty aj inde? ja hram pve to je to iste co tam ma aj on ale mne to nejde preco? http://www.wowcontender.com/blog/hunter ... ve-builds/
//autoeditácia príspevku (24 Máj 2012, 22:03)
a este ake oblecenie mam na seba kupit chcem byt na dmg ale nech aj daco vydrzim
//autoeditácia príspevku (24 Máj 2012, 22:03)
a este ake oblecenie mam na seba kupit chcem byt na dmg ale nech aj daco vydrzim
no ak hráš za hunta tak zháňaj EQ do AP,agility,strength a samozrejme stamina to je základ na hunta
a talenty si môžeš rozložiť ako chceš každý lvl dostaneš jeden talent ktorý si môžeš dať kam kamkoľvek
a talenty si môžeš rozložiť ako chceš každý lvl dostaneš jeden talent ktorý si môžeš dať kam kamkoľvek
aha ale neda sa dat ze do survival talents a beast mastees ci ajk sa to vola to len priklad co je EQ AP je asi ability power ?
môžeš si dať do všetkých troch kľudne si to kombinuj ako potrebuješ ale podla môjho názoru pri expení je lepšie si dávať do jedného ja osobne by som expil s Marksmanship (ale každý má iný štýl hry pre každého je lepšie niečo iné)
EQ- brnenia čo máš na sebe všetky (head, neck, shoulder, back, chest, wrist, hands, waist, legs, feet, 2x finger, 2x trinket, a zbrane) + shirt, tabart nepodstatné nepridáva žiadne staty ale niektoré pridávajú reputáciu ale to padá v dungeonsoch a raidoch
AP- attack power
EQ- brnenia čo máš na sebe všetky (head, neck, shoulder, back, chest, wrist, hands, waist, legs, feet, 2x finger, 2x trinket, a zbrane) + shirt, tabart nepodstatné nepridáva žiadne staty ale niektoré pridávajú reputáciu ale to padá v dungeonsoch a raidoch
AP- attack power
aha takze ked dam unlearn talents tak mozem dat vsade? nemozem lebo na zaciatku mam navyber iba jeden druh talentov a kde kupit te eq ? v ogrimare? nevem to tam najst podla coho to najst?
v og určite nekúpiš eq zo statmy ako je napr agility.str.atp ibá čiste veci ... dobré veci padajú v dungoch... potoom z elitiek poprípade z truhly alebo aukcia.. ked sa ti nechce dropovat a nemáš niekoho ským by si šiel tak našpor goldy popry expu a kúp z aukcie veci
aha ten dungeon je kde? nejaky blizko durotaru ?
//autoeditácia príspevku (24 Máj 2012, 23:16)
teda mozu te veci spadnut s pavukou? a ako zitim ze su to tie veci?
//autoeditácia príspevku (24 Máj 2012, 23:16)
teda mozu te veci spadnut s pavukou? a ako zitim ze su to tie veci?
hej hej súhlasím s detroxom treba si naškrábať EQ v dungeonsoch, z Q (elit) alebo v aukcii si nakúpiť ak máš goldy
a vidím že tu spomínaš Ogrimar takže predpokladám že si hordák (prečo ja radím nepriateľom?
)
skús ísť do Stormwindu určite budú mať výpredaj dobrého EQ a určite lacno

a vidím že tu spomínaš Ogrimar takže predpokladám že si hordák (prečo ja radím nepriateľom?
skús ísť do Stormwindu určite budú mať výpredaj dobrého EQ a určite lacno
ty si z aliancii?
som si ta chcel pridat do priatelov ale nezrobim to no co je EQ a to Q questy myslis? pod do OG pockam ta