Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
S2 je veľmi veľky mobil, ten by som nebral asi len z toho dôvodu
to už radšej tablet, za tú cenu mám ipad
to už radšej tablet, za tú cenu mám ipad
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Lubenečko napísal:Prečo nie ? Využívam skoro všetky vymoženosti smartfónu.
Neznamená to, že to musí byť výlučne dotykový displej s 4 a viac palcami a výdržou maximálne 2dni.
Ja som len vyššie písal, čo osobne by som uvítal v "5-kovej rade" a že na to, aby novú radu mohli popísať prevratnou
by to musela byť naozaj nejaká pecka čo ohúri.
Dosť by ma zaujímalo, čo vám chýba v dnešných smartfónoch. Akú "funkciu" by ste privítali? (hlavne niečo reálne - žiadne vodotrysky a pod)
tak pisal si, ze ho vyuzivas primarne na telefonovanie a ze na multimedia su tu tablety. smartphony su prave zamerane na tie multimedia. napisal si to tak, ako keby si iphone pouzival na zakladne funkcie telefonu, ktore ma odjakziva s tym, ze je tensi a ma dotykovy display
A primárne využitie smartphonu sú multimédia ?
smartPHONE - to by potom mohli premenovať na smartplayer s možnosťou telefonovania.
Pôvodne boli smrtphony určené hlavne pre manažérov, biznismenov, ktorý okrem telefonovania si v ňom
mohli prečítať maily, vložiť prezentáciu ...a pod.
smartPHONE - to by potom mohli premenovať na smartplayer s možnosťou telefonovania.
Pôvodne boli smrtphony určené hlavne pre manažérov, biznismenov, ktorý okrem telefonovania si v ňom
mohli prečítať maily, vložiť prezentáciu ...a pod.
-
guess.whoo
Redeemer
no lenze dnes vieme, ze smartphony su urcene aj na web,filmy,hry a hudbu. a ked nevyuzivas tieto featurky tak potom staci uplne dumb phone za 60e, kde dokazes pozriet tebou spominane emaily a prezentacie
písal som že využívam, ale je úplne dostačujúci rozmer aký je ... a naviac pri retina displeji s fakt pekným rozlíšením ti zobrazí plnohodnotne 99% stránok bez toho aby si ich musel nejak posúvať a zoomovať.
btw.: nejak sa stratila moja otázka: Neviete niekto o aplikácii, aj platenej, ktorá by prehodila farby v nastaveniach/hudbe a viedach ? - štýl Androidu: Biely text, čierne písmo. Dík
btw.: nejak sa stratila moja otázka: Neviete niekto o aplikácii, aj platenej, ktorá by prehodila farby v nastaveniach/hudbe a viedach ? - štýl Androidu: Biely text, čierne písmo. Dík
toto si upravíš jedine s JB aj to neviem či existuje neaký tweak nato
-
awtt
Medium Professional
Máte niekto na ipade problém zo slabým WiFi ?
Mám ipad2 a na rovnakom mieste kde iPhone a notebook má 3 palicky iPad ledva chytí jednu. Mám najnovší iOS bez jb.
Mám ipad2 a na rovnakom mieste kde iPhone a notebook má 3 palicky iPad ledva chytí jednu. Mám najnovší iOS bez jb.
Ešte ma teraz napadlo ... keď mám zariadenie v doku a nabíja sa/ je v sieti dajme tomu aj dlhšiu dobu/cez noc, neničí sa tým kapacita baterky ? Alebo ak zariadenie vytiahnem, niečo s ním porobím a potom ho zas za 5 minút napojím do siete.
Chcem reklamovať iPhone 4 kvôli pokazenému displeju. Problém je ten, že neraz bol v menšom styku s vodou. Neviem či na tomto alebo inom fóre som čítal, že sú tam čidla, ktoré sa sfarbia pri styku s vodou. Otázka znie kde tie čidla nájdem a či je ich možné vymeniť. Napríklad, že objednám z Číny nejaké náhradné a len ich vymením. Ďakujem za odpoveď
vymenit sa to da, len asi to nebude take jednoduche, potom by to robil kazdy. videl som pred par mesiacmi dakde obrazkovy navod ako to urobit, i ked to bolo tusim nejake HTC, neviem ako je na tom iphone. Skus pohladat.
Videl som veľa návodov na iphone, ale len staršie modely. Jeden senzor je umiestnený vo vnútri konektora na slúchadlá alebo v otvore pre napájanie.
Potom ďalšie dva sú vo vnútri iphonu. Skús ho normálne otvoriť a nazrieť sa dnu. Alebo choď do nejakého servisu že nech ti ho len otvoria a skontrolujú.
Niekto písal, že tie sčervenané indikátory len odstránil a vytlačil si v PC nové a tie tam nalepil
. Neviem aké majú servisy praktiky, či aj kontrolujú takto do podrobna
pravosť týchto prvkov ... no ako poslednú možnosť by som to skúsil
Často prezerávam čínske stránky a príslušenstvá k Apple iphonom/ipodom, no toto som tam zatiaľ nikde nevidel
Potom ďalšie dva sú vo vnútri iphonu. Skús ho normálne otvoriť a nazrieť sa dnu. Alebo choď do nejakého servisu že nech ti ho len otvoria a skontrolujú.
Niekto písal, že tie sčervenané indikátory len odstránil a vytlačil si v PC nové a tie tam nalepil
pravosť týchto prvkov ... no ako poslednú možnosť by som to skúsil
Často prezerávam čínske stránky a príslušenstvá k Apple iphonom/ipodom, no toto som tam zatiaľ nikde nevidel
aby som našiel to čidlo pod konektorom stačí aby som otvoril zadný kryt a uvidím ho alebo treba ešte niečo vymontovať ?
že sa ti s tým chcelo babrať.... ale vyzerá to dobre 
vdaka keby niekto chcel poradit v ... treba napisat 
dik, ale už som to skúšal a baterka/plynulosť šla pekne dole 
Chcem sa spýtať. Má vplyv na životnosť baterky / jej zmenšovanie výdrže ak mám napríklad iPod celú noc v sieti v dokovacej st. A potom napríklad keď je v dokovacej stanici, vyberiem ho na 10 minút a zas ho tam vložím. Či mu tie drobné "dobíjania" baterky nejak ubližujú ...
mňa všetci doteraz presviedčali, že nie. Tak možno na tom niečo bude. Ale mal by si ho aspoň raz za mesiac nechať vybiť tak cca na 10% a nabiť doplna bez odpojenia
no nejaku extremnu zmenu vydrze som nezaznamenal... skracovanie baterky ma vraj na svedomi winterboard... a vo fone mam rozne efekty ikon zvacsovanie/zmensovanie unlockfx na efekt pri odomknuti, barrel - pri potiahnuti prsom z jednej obrazovky na druhu a vsetko funguje perfektne 
hallo
mam otazku, chcem pripojit iphone 4s na moje pc repraky logitech z3 (2.1). strcim jack z pc do konektoru, ale zvuk nikde? to je bezna vec, ktoru treba riesit prislusenstvom, alebo mi nieco unika??
mam otazku, chcem pripojit iphone 4s na moje pc repraky logitech z3 (2.1). strcim jack z pc do konektoru, ale zvuk nikde? to je bezna vec, ktoru treba riesit prislusenstvom, alebo mi nieco unika??