Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
jatmz
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jatmz »

s fringom urob ako ti vravi stopa ... najprv fring ucet a potom si nahadz svoje prihlasovacie udaje na jednotlive komunikatory.
ak nepouzivas skype ale hlavne icq mozem este poradit program IM+ ... vo verzii lite ho stiahnes za free
co sa tyka schpneho iP fora tak jedine to ceske uz spomenute ;)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

neviete o nejakej free aplikcii, ktora vie nahravat hovory?
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

myslim ze SpoofApp to ma v popise, moja wifi je ale momentalne zaneprazdnena takze to nemozem vyskusat

//autoeditácia príspevku ( 06 Jan 2009, 23:01 )
inak ked uz som tu, VELMI odporucam hru Warfare inc., paradna RTS podobna starym C&C/Red alert
da sa kupit v appstore za par dolarov
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

ja mam 3g 16gb white a zaplnim sotva 2 gb.. asi to bola zbytocna investicia.. ale co uz.. ked sa naserem tak (im aj ten zapalim:D) tam dam co sa mi zachce a bude sa to dat zaplnit.. jediny dovod preco to nemam tak zaplnene je to ze dlho konvertuje filmy.. keby mam 10 filmov skonvertovat naraz tak som tu cely den.. takze asi tak.. ale kuknem vymazem a tak takze 16 gb je pre zalohu ak nahodou.. ale vyuzit nevyuzivam
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Masaker napísal:ja mam 3g 16gb white a zaplnim sotva 2 gb.. asi to bola zbytocna investicia.. ale co uz.. ked sa naserem tak (im aj ten zapalim:D) tam dam co sa mi zachce a bude sa to dat zaplnit.. jediny dovod preco to nemam tak zaplnene je to ze dlho konvertuje filmy.. keby mam 10 filmov skonvertovat naraz tak som tu cely den.. takze asi tak.. ale kuknem vymazem a tak takze 16 gb je pre zalohu ak nahodou.. ale vyuzit nevyuzivam
chces ten navod na to aby si tahal platene aplikacie zadarmo? povec aky mas firmware... :wink:
Stopa
King
King

ked ti dlho konvertuje filmy tak pouzi Total video converter, myslim ze Will.i.a.m to tu spominal, konvertuje to rychlejsie ako napriklad xilisoft, na 10 minutovu cast robot chicken som na svojej sunke potreboval len 3-4 minuty
a co sa tyka "inych" aplikacii, tak som nasiel navod ktory DOST zjednodusuje proces, keby daco tak SS
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

na to aby ste mohli tahat platene aplikacie zdarma musite mat v mobile program Appshare a Installous, na to aby ste tam dostali tieto programy musite mat v Iphone aj program Cydia a Installer a tie tam dostanete tym ze svoj Iphone odblokujete...to spravite podla navodu TU (navod na Firmware 2.2) budete postupovat presne podla navodu a zvlast si dajte pozor na sekciu aky gombik kolko drzat.
Ak vse prebehlo podla planu tak teraz by ste mali mat v IPhone uz program Cydia
1) Spusti Cydiu
2) klikni na Manage (dole v liste)
3) klikni na Sources
4) daj edit a pridaj stranku Hackulo.us
5) teraz daj v Cydii search a najdi tam AppShare a Installous ktore stiahnite a naistalujte
6) Spusti AppShare alebo Installous dajte search aplikacie ktoru chcete a tahate :wink:
Enjoy

dufam ze nikomu nevadi ze som tu napisal navod a este jedna vec ak tahate veci ktore maju viac ako 10MB tak majte IPhone na nabijacke !
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pre hrdych majitelov tejto znacky :)
http://xmissy.nl/mediaplayer/?itemid=23593
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

stracam jailbreakom zaruku u Orange?
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

Nie, jailbreakom zaruku nestracas. Jb sa da obnovit na defaultne nastavenia telefonu. Stava sa aj ze vyreklamuju bez problemov iphone ktory ma pri pustani utekajuci ananas namiesto jablka.

Najdu sa aj taki ktori tvrdia ze s jb stracas zaruku, mozno ked ma technik moc zly den tak hej, ale v drvivej vacsine pripadov bez problemov reklamuju a ked urobis restore cez itunes tak mas jailbreak fuc.
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

will.i.am napísal:pre hrdych majitelov tejto znacky :)
http://xmissy.nl/mediaplayer/?itemid=23593
vidis :D viem preco mam mac :D
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Rattata napísal:Nie, jailbreakom zaruku nestracas. Jb sa da obnovit na defaultne nastavenia telefonu. Stava sa aj ze vyreklamuju bez problemov iphone ktory ma pri pustani utekajuci ananas namiesto jablka.

Najdu sa aj taki ktori tvrdia ze s jb stracas zaruku, mozno ked ma technik moc zly den tak hej, ale v drvivej vacsine pripadov bez problemov reklamuju a ked urobis restore cez itunes tak mas jailbreak fuc.
to je stale velmi diskutabilne.. lebo vela ludi tvrdi, ze aj ked nahras restore, v telefone ostane urcity log o tom, ze tam jailbreak bol...
no ale ako si hovoril, mozno to ani nebudu hladat, len ak ma technik velmi zly den :)
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nj, slovaci a reklamacia ... ono sa to vazne odvija od toho ak sa obchodnik vyspi :(
ta reklamacia bude vecna tema :D asi najlepsie kupit 100ifonov, kazdy odpalit a urobit statisticke vyhodnotenie
Rattata
Light Professional
Light Professional

moze byt ale este som nikde nikdy nevidel dokaz o existencii nejakeho logu, vsade sa len pise "VRAJ" a nikto to nicim nepodlozil.
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no myslim ze je to dost podlozene, ked clovek jailbreakol phone a neuznali mu reklamacku. je toho dost na nete. ale ci je vsetko pravda, sak to poznas, na nete mozes navymyslat :( ktovie co z toho je pravda
osobnu skusenost nemam, zatial som reklamoval len nejailbreaknuty
jackb
Redeemer
Redeemer

tak sa mi jb aj navrat podaril... lenze ta stranka hackulo mi v cydii neide...
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

jackb napísal:tak sa mi jb aj navrat podaril... lenze ta stranka hackulo mi v cydii neide...
vsetko ide, len poslednych par dni prebiehali upravy - mazanie dead linkov atd. daj do zdroja cydia.hackulo.us, stiahni Installous a ficis ;)
jackb
Redeemer
Redeemer

no fajn, takze mam stiahnuty IM+, mal by byt nainstalovany, len nemam jeho ikonu :(
Stopa
King
King

skus sa v bossprefs alebo sbsettings pozriet ci nemas nastavenu ikonu ako neviditelnu (i ked pochybujem ze by sa to samo oznacilo)
a s tym logom by som sa moc netrapil, povedal by som, ze sa v tom nikto nebude chciet hrabat ak nebude jailbreak dovodom nefunkcnosti (velmi malo pravdepodobne), predsa len podla toho co som videl je v tom logu uplne vsetko co sa s mobilom dialo
Rattata
Light Professional
Light Professional

mam rovnaky problem ako jackb s im+...nahodil som si do mobilu a ikonku nevidim....
Napísať odpoveď