Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Kedy ti to začalo robiť? Ja som to všimol včera poobede.
Dnes som skúsil iMessage zapnúť a fungujú! 
-
xH4wK
Uz aj mne idu.. zvlastny problem.. ale minul som asi 50 sms na to, som zvedavy kolko ma to bude stat 
Ja ich mám našťastie zadarmo, ale aj tak ma to štvalo..
-
phatres1994
Star
Zdravim, mam mensi problem, no mozno vacsi s 5kou. Nedavno mi prestal fungovat earpiece pri volani, spozoroval som to po update. Tak som telefon resetol, nastavil ako novy, no nevyriesil sa problem. Tak som objednal novy earpiece a vymenil, no nejde to aj tak, ale co som si vsimol bolo to, ze stale ked telefon rozlozim, rozmontujem, neskor opatovne poskladam tak ide jedno, dve volanie a potom zasa nic a robilo to aj pri starom earpiece. Lenze dnes mi odisiel aj mikrofon. Musim mat hovor zapnuty aspon 20 sek, kym sa kvazi aktivuje a uz ide. Trva mu kym sa spojazdni, niekedy hned, niekedy po 20 sek. Toto su problemy hovoru. Ak zapnem diktafon, mikrofon ide hned, no earpiece nie. Reproduktor spodny je v poriadku. Vie mi niekto poradit, naco sa zamerat, nech zasa neobjednavam kadeco. Dakujem.
skus pozriet tu :
https://discussions.apple.com/thread/43 ... 0&tstart=0
zjavne to ma viacej ludi...
https://discussions.apple.com/thread/43 ... 0&tstart=0
zjavne to ma viacej ludi...
čaute, nejde mi vymazať z telefónu cez iTunes pesničky ktore tam mam, ani mi tam nejdu žiadne dalšie vložiť. Doteraz som normalne z plochy preniesol tracky k ostatnym a išlo to. Teraz to nejde. Nejdú ani vymazať tie ktoré tam mam ked ich označím a dam delete. Čo s tým môže byť? Vdaka
Preinštaloval si Windows? Mal si pred tým asi manuálne spravovanie hudby a videí.
Áno preinštaloval som na 10ku, je možné že to robí od vtedy. Ako to nastavím späť?
Mne to urobilo tiež. Dal som autorizovať počítač, a keď som v iTunes nastavil manuálne spravovanie hudby a videa a dal použiť, vymazalo mi všetku hudbu z iPhone a musel som to dávať odznova. Osobne sa snažím iTunes nepoužívať (používam iTools, kde si viem drag'n'drop spravovať hudbu, zvonenia, obrázky...).
PS: Možno sa tu niekto nájde, kto ti poradí, ako to nastaviť bez straty hudby čo máš v iPhone.
PS: Možno sa tu niekto nájde, kto ti poradí, ako to nastaviť bez straty hudby čo máš v iPhone.
škoda že ani iTools mi nejde (Failed to load iTunes library. Please install the latest version of iTunes on your computer). Včera som inštaloval najnovšiu verziu.
-
xH4wK
Kedy maju byt dostupne iphone 6S na Slovensku ?
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem presne, ale dnes som videl iba nadpis, že sme v druhej vlne, takže čoskoro
//našiel som to, takže 9.10.
//našiel som to, takže 9.10.
zaujimalo by ma či vaše jablčka keď nemaju zapnute wifi 3-5dni, a zapnu ho, tak či vam vaše jablčko začne tuhnuť z toho že načitava všetky spravy napisane v FB počas tých dni keď bolo bez internetu, lebo pri hociktorom mobile s androidom sa mi to deje a je to dosť nepríjemna vec
-
DanielDevil
Addict
Odkedy som aktualizoval z iOS8 na 9, nefungujú mi zvukové notifikácie na gmaily. Teda sem-tam áno, ale častejšie nie. Máte niekto podobný problém? Na displeji sa mi zobrazí, že prišiel mail, ale "nezapíska" to.
Mne takisto, skúšal som aj restore, nepomohlo. Vyzerá, že to nemá riešenie momentálne.
Ja problém so zvukovými notifikáciami registrujem už dlhšie. iOS 9 som mal už skôr (beta verziu), a deje sa to zhruba odvtedy, čiže tento problém asi má každý s iOSom 9. Už spomínané maily, fb messenger, snapchat, či pripomienky... Občas to pípne, no väčšinou nie. A tiež nie stále pri zamykaní počujem ten zvuk zamknutia, aj keď mám zvuky zapnuté a tento hlas nastavený... Uvidíme, či sa to porieši v ďalších verziách. Už som do Applu písal aj pár feedbackov.
-
DanielDevil
Addict
Ani 9.0.1 ani 9.0.2. opravu nepriniesla, dosť ma to štve, snáď to dajú čoskoro doporiadku.
Hosi, kto pouzivate POP/SMTP mail ucty, nemate problemy s odoslanou postou?
Od iOS 9.X sa vymazali vsetky sent maily vsetkych userov v iPadoch. Co som stihol pogooglit tak Apple sa rozhodol ze POP/SMTP prestane "podporovat" (alebo bug?), to snad nemyslia vazne, vsak?
Od iOS 9.X sa vymazali vsetky sent maily vsetkych userov v iPadoch. Co som stihol pogooglit tak Apple sa rozhodol ze POP/SMTP prestane "podporovat" (alebo bug?), to snad nemyslia vazne, vsak?