Cesar napísal: 23 jan 2025, 17:46Podľa tejto hlúpej logiky je potom čistá krádež aj to, že si zapnem markízu a počas reklamy prepnem inde kde reklama nie je? Aj za prepnutie televízora by malo byť trestné a je to ako krádež v obchode?
televizna stanica predava reklamne sloty na zaklade vseobecnej sledovanosti, nie na zaklade toho ci niekto reklamu prepne alebo nie. ten tvorca na youtube zaplatene nedostane ked ti reklamu zablokuje adblocker. zasadny rozdiel.
btw ty sa z toho stale snazis spravit trestnopravnu otazku, mna skor zaujima ta moralna. pokial ty si s tym ok, who cares, kvoli jednemu cloveku ti ludia od hladu neskapu, ze?
asi ste to už vedeli, ale som si to až teraz všimol. Niektore videa na youtube maju Ai nahovoreny preklad do inej reči, zatial som sa stretol len z nemčiny do Aj. To je super, ked to casom zacnu robit aj z nejakych exotickych rečí, lebo je to lepsie ako titulky ktore treba čítať.
aacid napísal: 23 jan 2025, 21:51
btw ty sa z toho stale snazis spravit trestnopravnu otazku, mna skor zaujima ta moralna. pokial ty si s tym ok, who cares, kvoli jednemu cloveku ti ludia od hladu neskapu, ze?
Nemám rád reklamy, lebo väčšinou sú extréme otravné, dlhé a omnoho hlasnejšie ako obsah, do ktorého to dávajú tak mi to extrémne vadí. Keby tie reklamy neboli také otravné tak by som s nimi veľký problém ani nemal. Keď si pozrieš nemecké televízne stanice tak často sú tam reklamy pomerne aj zábavné, nemusíš stále pridávať a uberať zvuk kvôli nim, dá sa to strpieť. Tuto reklamy sú ako nejaká šoková terapia, dokážem len ľutovať tých, čo to strpia, lebo často už tu nie je reklama ale nejaký reklamný terror.
Cesar napísal: 30 jan 2025, 17:24
Nemám rád reklamy, lebo väčšinou sú extréme otravné, dlhé a omnoho hlasnejšie ako obsah, do ktorého to dávajú tak mi to extrémne vadí. Keby tie reklamy neboli také otravné tak by som s nimi veľký problém ani nemal. Keď si pozrieš nemecké televízne stanice tak často sú tam reklamy pomerne aj zábavné, nemusíš stále pridávať a uberať zvuk kvôli nim, dá sa to strpieť. Tuto reklamy sú ako nejaká šoková terapia, dokážem len ľutovať tých, čo to strpia, lebo často už tu nie je reklama ale nejaký reklamný terror.
ja som za poslednych 5 rokov videl mozno 3 reklamy a aj to boli videa ktore obsahovali len tu reklamu, lebo mi to poslal kamarat co robi v reklamke.
realne nemam reklamy kde vidiet. telku nepozeram a youtube mam premium. uplne suhlasim ze reklamy su zlo.
"Telku nepozerám" - ja vyše štvrťstoročia. Viem ju zapnúť a používal som ju občas ako druhý monitor keď hrabkalo grafickej karte.
Došlo k tomu tak...
Raz mladšia dcéra v obchode zahlásila: "Tati, toto je dobé"
Ja - ako vieš?
Ona - lebo to dávali v telke v reklame...
Od vtedy nepozerali oni - ani ja.
Tiež som používal Vanced a SmartTube avšak google to vždy vedel bloknúť a trebalo počkať na update
Prešiel som na premium a za 3€ mám Youtube aj Youtube music a som spoko
Na telefone s Android pouzivam ReVanced...ale tie reklamy doma na telke ma dost hnevali. Hladal som moznosti: Zapol som VPNku a skusal zaplatit premium cez Indiu alebo Ukrajinu. Ale toto nefunguje na existujucich uctoch a novy som nechcel zakladat. Potom existuju stranky typu sharesub.com ale chcu okolo 5€ mesacne. Mam doma 7 rocny Samsung s Tizen OS a objavil som tuto apku https://github.com/reisxd/TizenBrew. Za 15min som to nahodil a vsetko funguje
Ak nahodou este niekto nepouziva, tak nahodou som nasiel plugin na youtube, vola sa sponsorblock. V podstate to nejak vie, kedy su tie sponzorske blbe kecy vo videach - aj slovenske, hocjake - a proste to preskoci. Mozes si nastavit ze ci to preskoci automaticky, alebo po stlaceni enter. Uplne uzasna vec, kedze aj ked mas premium, je tam nezmyselne vela veci co nechces vidiet..
Vie to detekovat vsetko mozne, napriklad, ked vravia, ze to mas dat like a subscribe, to vies rovno preskocit. Vie preskocit selfpromotion a tak isto sponsored casti. Napriklad mas video a uprostred je sponsored cast napr. na nordvpn, pcbway, krabickove jedlo a podobne blbosti.
heker napísal: 03 mar 2025, 20:31
Chapem. Skusim to zajtra pozriet, ze ci to aj mne naskoci. Lebo zatial som to nepostrehol, ale pouzivam YT prevazne na hudbu.
Ani nie že naskočí, to je proste reklamná vsuvka od youtubera,
Napr. Kluci z prahy robia promo surfsharku atd.. Je to priamo súčasť videa.
sponsorblock funguje na komunitnom principe, niekto musi na tom konkretnom videu oznacit ze tento segment je reklama, poslat to do ich databazy a odtial to potom vytahujes.
nechapem ale na co potrebujem takyto komplexny tool ked predsa video viem posunut dopredu jednym tuknutim.
JCM01 napísal: 04 mar 2025, 7:00
Ani nie že naskočí, to je proste reklamná vsuvka od youtubera,
Napr. Kluci z prahy robia promo surfsharku atd.. Je to priamo súčasť videa.
Klukov z Prahy pozeram, je tam ta reklama, ale je to vo videu a podla mna to nebude lahke odfiltrovat pluginom. Ci?