Vsetko okolo YouTube

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Vsetko okolo YouTube

Príspevok od používateľa cinges »

praveze to funguje velmi dobre a nechapem na akom principe to funguje. Nechce sa mi to hladat. To zelene je sponsoring a automaticky to preskoci. Niektore videa maju sekciu ze sponsor, ale maloktore, ale vie to detekovat aj tak.
Screenshot 2025-03-04 at 11.57.06.jpg
Screenshot 2025-03-04 at 11.59.31.jpg
Screenshot 2025-03-04 at 11.58.40.jpg
Screenshot 2025-03-04 at 11.57.50.jpg
Screenshot 2025-03-04 at 11.57.22.jpg
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ked si ani nepamatam, ze by som narazil na dake video s takymto sponzoringom. Ci to ten plugin oznacil zelenou na casovej osi ten sponzoring? Lebo u seba som nikdy nic take nespozoroval.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

ano, ten plugin oznaci sponzoring, alebo prosba o like and subscribe a v nastaveni pluginu mas moznost, ze tieto casti automaticky preskoci.
Screenshot 2025-03-04 at 13.06.44.jpg
Autoeditácia príspevku po 3 min 14 sek:
No to tiez zalezi co pozeras. Ja pozeram z 98% zahranicne videa technickeho razu a tam je to prakticky pravidlo. Aj Marques s tym zacal, aj ked to doteraz nemal, lebo mu peniaze stacili na vsetko len zo zhliadnuti.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

cinges napísal: 04 mar 2025, 12:00praveze to funguje velmi dobre a nechapem na akom principe to funguje.
pisal som to vyssie, crowdsourcovana databaza videii s casmi usekov ktore chces preskocit.

Autoeditácia príspevku po 44 sek:
preto to napriklad nefunguje na velmi cerstve videa alebo videa ktore maju minimum vzhliadnuti.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Ten sponsorblock existuje už minimálne 4-5 rokov, funguje dobre, smart tube to má už integrované, že aj na telke nielen, že nezobrazuje žiadne reklamy ale dokáže preskakovať tie úseky, kde je nejaké sponzorstvo alebo niečo podobné, časť hudobného videa bez hudby, výzva na odber a lajk, intro, outro, časť mimo témy, výzva na darovanie a podporu...

Dávnejšie bol aj newpipe sponsorblock, myslím to už zaniko ale je nejaký iný fork, kde to zase je.
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Zaujímalo by ma, koľko platí YouTube autorovi ak si niekto pozrie video s reklamami a niekto kto má premium, aký je rozdiel
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Z premium divaka ma youtuber vacsi prijem. Samozrejme nie v nasobku ale vacsi. Dokonca sa neznizuje pri videa so zltym dolarom (s reklam vtedy prijem klesa).
ja_som
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ja_som »

https://www.androidpolice.com/youtubes- ... mily-plan/

Snáď to ešte nejaký čas potrvá, kým to bude ako Netflix
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Nic moc. Ja mam vo family kamaratov, jeden ma Orange, dalsi Telekom a potom 2 lokalnych poskytovatelov. Cize zo 6 clenov mame 4 poskytovatelov netu, cize diametralne odlisne IPcky.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

inak to preskakovanie reklam, intro casti, outro a inych blbosti v ramci videa vie aj smarttube next pre android tv, mam tam instalnutu beta verziu ktora sa pravidelne updatuje ak to youtube nejako skusa blokovat, mam to tam hodene 2 roky a no problemo, dokonca ma jednu super vunkciu ktoru by mohla mat aj original youtube apka a to je automaticke generovanie titulkov v akomkolvek jazyku cz/sk, rovnako ako funguje v prehliadaci cez pc
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Mám taký problém, že keď v TV otváram Youtube, tak tam vidím profily cudzích ľudí. Tipujem že sú to členovia "rodiny". Väčší problém je, že v kalendári vidím udalosti týchto ľudí. Nemá niekto tiež takýto problém?
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Asi niekto z rodiny ukladá udalosti do kalendáru "rodinné filmy" a to je zdieľaný album. Ja mám zobrazenie tohoto kalendáru vypnuté, keďže ho nevyužívame.

Profily sú bežne viditeľné aj v iných službách ako HBO, netflix atď... Keďže ide o "rodinu"
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Paťko napísal: 16 apr 2026, 21:28 Mám taký problém, že keď v TV otváram Youtube, tak tam vidím profily cudzích ľudí. Tipujem že sú to členovia "rodiny". Väčší problém je, že v kalendári vidím udalosti týchto ľudí. Nemá niekto tiež takýto problém?
Skús v calendar.google.com na pravej strane odkliknúť Rodina

prípadne, ostaň na tej istej stránke a napravo hore choď na koliesko - nastavenia,

ďalej naľavo - Nastavenia pre moje kalendáre - skontroluj či niektorý kalendár zdieľaš s niekým, prípadne ho odtiaľ vymaž.

Mohlo by to pomôcť. Daj vedieť.
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

A na youtube na TV sa da zvolit skryt neaktivne (neprihlasene profily).
Žeby začal youtube pomaly bojovať/znepríjemňovať "rodinné" zdieľanie?
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

JCM01 napísal: 17 apr 2026, 12:20 A na youtube na TV sa da zvolit skryt neaktivne (neprihlasene profily).
Žeby začal youtube pomaly bojovať/znepríjemňovať "rodinné" zdieľanie?
Skús ísť cez TV do nastavení a pozri účty.

Ja keď zapnem TV, mám tam svoj účet, anonymný a detský. To nedávno pridali do updatu. Využívam samozrejme len svoj. Nemám tam žiadny iný účet, ani nikoho z rodinného účtu (kde je nás 6 ks).
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Ja som to vypol, ale musel som tak spravit na vsetkych TV, kde je prihlaseny niektory z uzivatelov.
Napísať odpoveď