VUT fakulta stroního inženýrství

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Dinnamo13
Light Expert
Light Expert

VUT fakulta stroního inženýrství

Príspevok od používateľa Dinnamo13 »

DObrý deň, vidim, že na hojku je vela uživatelov, tak ak by sa našiel niekto z VUT, tak by mohol poskytnuť pár názorov ohladom školy. Pýtam sa na náročnosť,zvládnuteľnosť,či robia velke sito(preriedenie študentov na jednom predmete) ? Chcel by som to isť študovať a preto sa informujem. Som z gympla, samozrejme matika,fyzika je na prvom mieste.
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: VUT fakulta stroního inženýrství

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

to je brnenská škola?..ak ano tak presne tam sa mojí spolužiaci dostali teda došiel im papier že nech dojdú v júni na pohovor aj s maturitnými vysvedčeniami a sú už informovaný ako prijatí..čiže ak máš good priemer tak v pohodke sa dostaneš...a ak si robil SCIO testy a tiež ich máš dobre tak máš zas väčšiu šancu..ale celkovo na strojné inzinierstvo sa veľa ľudí už nechytá tak ak niesi zlý študent tak to dáš aj vdaka priemeru vysledkov 2 polroku..:D
Pikolik
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Pikolik »

tak zalezi aky odbor chce ist studovat, ale vseobecne sa na FSI vypadava na fyzike I, pruznosti pevnosti I, II.
Hovori sa, ked spravis PP II si napol inzinierom :-)
Dinnamo13
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dinnamo13 »

no v príjmaní by nemal byť problem, ale náročnosť štúdia...idem na ten obor strojné inžinierstvo...počul som aj ja, že fyziku tam berú dosť drsne, tak uvidime teda. Chcem sa už začať pripravovať vo velkom predstihu, lebo keď mi ujde vlak, tak to je konec.
Napísať odpoveď