vyberem grafu nejde PC
vyberem grafu nejde PC
caute mám problém, keďodpjím moju grafiku čo mám v AGP slote ATI Sapphire HD 2600XT 256MB a naspat zapojim integrovanu na doske tak ten PC spravi taky cudny zvuk ako ked stalcate vela tlacitok naraz a ani monitor nenabehne neviete nekto co s tym?
dik[/b]
to je vsetko po anglicky
sa tomu kkt rozumiem ale je to tato MSI PM9M-V
//autoeditácia príspevku ( 29 May 2008, 6:13 )
fakt nevete co by s tym mohlo byt? inak z tej grafy ide jeden kabel zapojit do kabla co ide z HDD s tym to suvisiet nemoze? alebo mam neco v biose nastavit?
//môžete lock resetol som bios a už ide
fakt nevete co by s tym mohlo byt? inak z tej grafy ide jeden kabel zapojit do kabla co ide z HDD s tym to suvisiet nemoze? alebo mam neco v biose nastavit?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja len dodam kym nieje lock ze som mal podobny problem len opacne a problem s pociva v tom ze pred zapojenim resp odpojenim grafickej karty musite v biose prestavit primarny zobrazovac cize ak si mal nastaveny pci-e a nasledne si ju vybral doska ma v biose nastavene nepouzivat integrovanu resetom biosu si docielil v podstate len jej zapnutie cize to ide aj jednoduchsie ako si spravilM@rt1n napísal:to je vsetko po anglickysa tomu kkt rozumiem ale je to tato MSI PM9M-V
ja viem ale nemohol som to nájsť tak som to vyriešil taktoINDIGOcorp. napísal:ja len dodam kym nieje lock ze som mal podobny problem len opacne a problem s pociva v tom ze pred zapojenim resp odpojenim grafickej karty musite v biose prestavit primarny zobrazovac cize ak si mal nastaveny pci-e a nasledne si ju vybral doska ma v biose nastavene nepouzivat integrovanu resetom biosu si docielil v podstate len jej zapnutie cize to ide aj jednoduchsie ako si spravil
to zapojenie do HDD je len ako vetva.Aby nesiel vsetok prud do HDD tak sa t rozdeli a cas energie dostane grafika a druhu cast HDDM@rt1n napísal:to je vsetko po anglickysa tomu kkt rozumiem ale je to tato MSI PM9M-V