Vyhladavanie cez Google
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
Vyhladavanie cez Google
Asi vyzniem ako uplna lama...ale ako nastavit aby ked nieco napisem do prehliadaca a dam enter (v zmysle chcem aby mi to naslo na googli) mi ten google otvori. Lebo sa mi podarilo nainstalovat nejaky blby toolbar, ktory aj po odinstalovani hadze moje hladanie stale na nejaku podivnu stranku.dik
Re: Vyhladavanie cez Google
vieš mi napísať názov? ja som mal podobný problém...
Pozri sa do (odinstalovanie alebo zmena programu) či tam neni náhodou 2x ale 2x je za ním napísané toolboard. (nwm ci sa to takto píše)
Napíš cez aký prehliadač chodíš na google...
alebo si pozri tento obrázok...
Pozri sa do (odinstalovanie alebo zmena programu) či tam neni náhodou 2x ale 2x je za ním napísané toolboard. (nwm ci sa to takto píše)
Napíš cez aký prehliadač chodíš na google...
alebo si pozri tento obrázok...
-
tomasito13
Star
stale mi vybehne hladanie cez search.babylon.com
chodim cez chrome a nemyslel som to vyhladavanie v pravo hore co si dal screen ale klasicky ako keby som www adresu
chodim cez chrome a nemyslel som to vyhladavanie v pravo hore co si dal screen ale klasicky ako keby som www adresu
V nastaveniach máš Search Enginey (Manage Search Engines - ak nemáš anglicky, tak si to nejako dohľadaj. Je to hneď na úvodnej strane nastavení)
Tak si google nastav ako default
Tak si google nastav ako default
ak pouzivas firefox, napis namiesto adresy: about:config
vyhladaj tam search.babylon.com, klikni pravym a daj reset
vyhladaj tam search.babylon.com, klikni pravym a daj reset
-
Michaelo
Hardcore addict
Pisal ze chodi cez google crhome 
Vpravo v rohu klikni na Nastavenia a klikni na Moznosti. Tam pod tym mas Vyhladavace. Vyber Google a uloz.
Vpravo v rohu klikni na Nastavenia a klikni na Moznosti. Tam pod tym mas Vyhladavace. Vyber Google a uloz.