a kde sa vam to podarilo.. (tombola , v radiu..atd
otazka je polozena, tak piste piste piste
a ze ste vyhrali peniaze, tak to nemusite pisat..., lebo to vyhral snad kazdy niekedy kto si bol vsadit
ako pozeram stastny to clovekk6 napísal:Rocne predplatne PC REVUE + nejake cdcka a blbosti... V relacii ONLINE co kedysi ficala na STV2. Potom vo FUNku a kedysi este v D.C.A. radiu dokopy asi 10 CD, par triciek, dve VHSky a listky na par akcii. Potom som za kody vyhral plecniak Marlboro + zapalovace. Aj tricko EuroTel som kedysi vyhral. Naposledy som vyhral tricko Durex, asi pred dvoma tyzdnami. Do sutazi sa zapajam len obcas, vacsinou cez net alebo cez SMS (nie vsak SMS sutaze pre pol naroda, ale vacsinou len zbieracky kodov).
Soms i spomenul na to, ze my sme tiez raz davno "vyhrali" veceru pre rodinu, tak sme si boli posediet do restauracie, pakanie bolo fajne, az nato, ze nam to tam zneprijemnovali prezentovanim nejakych paplonovJelko4 napísal:my sme akoze "vyhrali" dovolenku bud pre 4 ludi bez leteniek alebo pre 2 aj s letenkami.Povedali ze staci ked si pre to prideme do BA a oni nam odprezentuju ich firmu a to je vse.Nezdalo sa nam to ze len tak by vyhral niekto kto s touto firmou necestoval a tak ako som hladal na nete tak volali dost vela ludom.Nedajte sa nachytat.