kym sme boly so sestrou maly tak v jednej CZ TV asi Cabel+ alebo dako tak sa to volalo, vyhravaly kazdy tyzden v jednej relacii pre deti.
Ked ni obaja, tak aspon jeden, aspon daku kravinku
A potom sme maly doma plno nepotrebnych haraburd
aj zo 5 svihadiel, a pod
ja som na stuzkovej vyhral 7 cien, ale vsetko take ze torty, obaly na cd a podobne blbosti a to tam boli take ceny ako olympus dalekohlad, digitalny fotak, karton piva a ine.
a raz som vyhral na predvolebnom mitingu LCD monitor (17 palcov) lebo som roznasal letaky na ktorych bol aj kupon ktory bol zlosovatelny a kedze mi asi 500 letakov zostalo tak som to mal viac-menej iste
ja mam stastie, ze sa vzdy niekam nahodou dovolam a vyhram nejake cd. takto mam doma zbierku uz asi 15 vyhratych cd.... vacsina celkom pocuvatelna hudba.
tiez som vyhrala nejake letenky, reklamne balicky a raz aj pripojenie na internet.
a niekolkokrat do 500 Sk v lotte to bolo tiez podane zo srandy, ale zadarilo sa.
soviet666 napísal:ja som zotrel los a 1000
potom neskor som 100 vymenil som to za losy a nic tam nebolo a od vtedy uz nekupujem losy
ked uz sme pri losoch, ja som raz nasla cely zvazok losov (asi 100ks) a cela natesena som si predstavovala ako som prave zbohatla. po niekolkohodinovom celorodinnom zoskrabavani sme zistili, ze len asi 20 losov je vyhrenych, dokopy to bolo asi 1000 Sk. Ale to bolo asi 12 rokov dozadu a tak to vtedy bola celkom fajn suma
ades napísal:no nasi kedze su ucitelia tak chodia vela na stuzkove a pravidelne vyhravame vlecku hnoja ale inak je to draha vec len treba vediet komu ju predat
Aj nas sused vyhral vlecku hnoja. Ani si nevies predstavit, aky bol statny. Za domom ma pole, hned to siel rozhadzat
Ešte ma napadlo že som raz bol v jasenskej doline druhý v zjazdovom llyžovaní dvojíc. (súťažili 3 dvojice, jedna spadla, takže sme boli druhý) A vyhrali sme raklamné predmety Škoda auto ako napr. Pero, zapalovač...
Já se s bratry ve Skotsku v sázím o libry třeba v kartách nebo kdo vyleze první na kopec no ale já sem o 12 let mladší takže vyhrávám hlavně v kartách asi jsem vyhrál 60 liber takže 60x45=2700 kč a v jiných hrach zas tak moc nevihrávám. Jednou jsem si do ČR dovezl 8600 Kč.