Vykaslat sa nato?ci?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Vykaslat sa nato?ci?

Príspevok od používateľa Lúšťa »

Ahoojte.. chcela by som sa Vas popytat na nazor.. Chodila som s chalanom okolo dvoch rokov... no raz sli na chatu zo skoly a tamto to zacalo.. obimanie,bozkavanie s jeho spoluziackou a mojou nie moc dobrou kamoskou.. no kedze je laska slepa odpustila som mu.. a velmi ho prosila aby nefacjil a nepil .. no tak mi to slubil..po case aj tento slub bool poruseny a niele raz a dokonca viac krat.. teraz uz niese spolu okolo 1 mesiaca a 2 tyzdnov.. no moje city k nemu sa nezmenili stale ho strasne milujem,a ked chcem aj zabudnut nedari sa, mysel srdce vsetko mysli len na neho,.. tak ako po kazdom sklamani v nom mi povedal ze sa to nestane ale stalo sa.. a teraz znova vravi ze ma miluje a ze sa vsetko zmenilo..no bohuzial ja mu uz neverim ani jedno slovo :( .. co mam vlastne robit zabudnut nejde, byt s nim ked mu neverim nemoze byt, tak co? ak by boli daky ochotny ludia tak vas prosim o radu..
PS: odpovede typu na 4 slova nemusim..chcem radu nie vetu ktora vas prva napadne.. Dakujem :cry:
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Vykaslat sa nato?ci?

Príspevok od používateľa mi-chau »

Lúšťa napísal:no raz sli na chatu zo skoly a tamto to zacalo.. obimanie,bozkavanie s jeho spoluziackou a mojou nie moc dobrou kamoskou.. no kedze je laska slepa odpustila som mu.. a
a to bola mozno chyba
Lúšťa napísal:.. no tak mi to slubil..po case aj tento slub bool poruseny a niele raz a dokonca viac krat..
to len svedci o tom ako si ta vazil
Lúšťa napísal:teraz znova vravi ze ma miluje a ze sa vsetko zmenilo..no bohuzial ja mu uz neverim ani jedno slovo
a dobre robis, uz jednu sancu dostal, mal si uvedomit co pre neho znamenas, ale ocividne ho to netrapilo. Mala by si si predsalen vazit viac samu seba a ani nerozmyslat nad tym ze sa k nemu vratis. Clovek, ktory si zenu nevazi si nezasluzi ziadnu. Len si predstav ake by to bolo ak by ste sa dali opat dokopy :idea: hypoteticky by ti opat ublizil a co potom? Som toho nazoru ze jedna sanca staci aby si clovek uvedomil co je pre neho dolezitejsie.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Lúšťa napísal:Ahoojte.. chcela by som sa Vas popytat na nazor.. Chodila som s chalanom okolo dvoch rokov... no raz sli na chatu zo skoly a tamto to zacalo.. obimanie,bozkavanie s jeho spoluziackou a mojou nie moc dobrou kamoskou.. no kedze je laska slepa odpustila som mu.. a velmi ho prosila aby nefacjil a nepil .. no tak mi to slubil..po case aj tento slub bool poruseny a niele raz a dokonca viac krat.. teraz uz niese spolu okolo 1 mesiaca a 2 tyzdnov.. no moje city k nemu sa nezmenili stale ho strasne milujem,a ked chcem aj zabudnut nedari sa, mysel srdce vsetko mysli len na neho,.. tak ako po kazdom sklamani v nom mi povedal ze sa to nestane ale stalo sa.. a teraz znova vravi ze ma miluje a ze sa vsetko zmenilo..no bohuzial ja mu uz neverim ani jedno slovo :( .. co mam vlastne robit zabudnut nejde, byt s nim ked mu neverim nemoze byt, tak co? ak by boli daky ochotny ludia tak vas prosim o radu..
PS: odpovede typu na 4 slova nemusim..chcem radu nie vetu ktora vas prva napadne.. Dakujem :cry:
Hmm...Zložité. Každopádne skús si zvážiť všetko, čo ťa k nemu ťahá a čo ťa na ňom odpudzuje, prípadne zistiť, do akej miery drží svoje záväzky a čo ho prinútilo prijať ich. To, že ťa podviedol vo viacerých veciach predtým znamená, že si u neho zrejme nebola na najvyššej priečke no viem, o spôsobuje slepá láska, čiže to vysvetovať nemusíš. Keď sa k nemu chceš vrátiť, tak mu daj rozhodne podmienku. Žiadne 3X a dosť. Raz a koniec! No to si predovšetkým musíš povedať TY! Nemá zmysel ľúbiť niekoho, kto s tebou takto zaobchádza, nakoľko si mu odpúšťala stratil prirodzený strach z tvojej reakcie. Nepochybjem, že ho to bezprostredne po priestupku riadnu chvíľu škrelo a že sa Ti aj ospravedlnil, ale ďalší krát si možno povedal, že keď mu to prešlo raz, tak mu to prejde aj teraz.
Viem, že je to ťažké - zabudnúť - no keď sa to ešte zopakuje navrhujem ti seknúť s ním, nakoľko Ťa to zruinuje. Srdcu ťažko poručiť, no ak sa mu rozhodneš dať ešte šancu a on ju napriek tomu poruší, tak by mal začať prevažovať rozum. To, že mu už neveríš je prirodzené a každý by tak reagoval.
Ľúbiť je v istom zmysle ťažké. No ľúbiť slepo a idealizovane je ešte horšie. Netvrdím, že je to Tvoj prípad, no dávaj si pozor. Osobne Ťa obdivujem - teda tvoju schopnosť odpúšťať. No v takejto láske to nie je nič netradičné.
Inak dosť by ma zaujímalo, čo bol pre neho impulz na to, že začal "blbnúť". Inak 1-2 týždne po takmer 2ročnom vzťahu sa mi na rozmyslenie zdajú dosť málo. Potrebuješ viac času na premýšľanie o tom prečo áno/nie :wink:
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

mi-chau napísal:a dobre robis, uz jednu sancu dostal, mal si uvedomit co pre neho znamenas, ale ocividne ho to netrapilo. Mala by si si predsalen vazit viac samu seba a ani nerozmyslat nad tym ze sa k nemu vratis. Clovek, ktory si zenu nevazi si nezasluzi ziadnu. Len si predstav ake by to bolo ak by ste sa dali opat dokopy :idea: hypoteticky by ti opat ublizil a co potom? Som toho nazoru ze jedna sanca staci aby si clovek uvedomil co je pre neho dolezitejsie.
to mas velku pravdu.. lenze ked milujes si zaslepeny a robis si po svojom..ale ja teraz ani neviem co dalej..ked som s inym chalanom tak to je len kamaratstvo.. nic viac.. a vobec sa nehrniem do vztahu s inym skor ma to odpudzuje po tom vsetkom.. a ked sa najde aj clovek z jeho strany je to kamaratstvo.. :cry: takze neviem ako dalej
mi-chau
Darca
Darca

Lúšťa napísal: lenze ked milujes si zaslepeny a robis si po svojom..ale ja teraz ani neviem co dalej..ked som s inym chalanom tak to je len kamaratstvo.. nic viac.. a vobec sa nehrniem do vztahu s inym skor ma to odpudzuje po tom vsetkom.. a ked sa najde aj clovek z jeho strany je to kamaratstvo.. :cry: takze neviem ako dalej
tak bud chvilu sama, nieje povinne mat vztah. Si donho slepo zamilovana - fakt, on si ta prestava vazit - fakt. Naozaj sa zamysli nad tym ake by to bolo keby si sa k nemu vratila. Klesla by ti autorita vo vztahu a za par rokov by si bola mozno tou piatou zenou na Slovensku :roll: :wink: Tak sa netrap nad tym ako dalej ale ako zabudnut.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

v prvom rade si uvedom, ze ti len ublizuje. stoji v tom pripade taky chalan zato? asi nie, vsak? sluboval ti veci, po case ich aj tak porusil, dala si mu sancu, verila si mu a on ta sklamal. nezasluzi si nic ine, len rozchod. nevracaj sa k nemu, to co ta teraz boli, ze ti chyba, zeho este mas rada, to prejde casom. ked ho stretnes, mozno sa ti tvoje city prejavia nanovo, ale skus sa zahrat na tu dominantnu vo vztahu, aj ked to mozno nevies, ale daj mu kosom tak, aby si to zapamatal, ze nie od opustil teba, ale ty jeho, to ho bude boliet ak je normalny, ale podla toho co si pisala mu to asi bude jedno... vyliec svoje srdiecko a na chalana zabudni, venuj sa kamoskam, po mensej pauze sa poobzeraj po spriaznenej dusi, alebo este lepsie, najdi si dakeho priatela teraz a ten ti pomoze zabudnut, klin sa klinom vybija. a tak aj najlepsie zistis, ci ma o teba ten chalan naozaj zaujem, alebo len tara do vetra. zatial ma nic ine nenapada :wink:
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

jin napísal:Hmm...Zložité. Každopádne skús si zvážiť všetko, čo ťa k nemu ťahá a čo ťa na ňom odpudzuje, prípadne zistiť, do akej miery drží svoje záväzky a čo ho prinútilo prijať ich. To, že ťa podviedol vo viacerých veciach predtým znamená, že si u neho zrejme nebola na najvyššej priečke no viem, o spôsobuje slepá láska, čiže to vysvetovať nemusíš. Keď sa k nemu chceš vrátiť, tak mu daj rozhodne podmienku. Žiadne 3X a dosť. Raz a koniec! No to si predovšetkým musíš povedať TY! Nemá zmysel ľúbiť niekoho, kto s tebou takto zaobchádza, nakoľko si mu odpúšťala stratil prirodzený strach z tvojej reakcie. Nepochybjem, že ho to bezprostredne po priestupku riadnu chvíľu škrelo a že sa Ti aj ospravedlnil, ale ďalší krát si možno povedal, že keď mu to prešlo raz, tak mu to prejde aj teraz.
Viem, že je to ťažké - zabudnúť - no keď sa to ešte zopakuje navrhujem ti seknúť s ním, nakoľko Ťa to zruinuje. Srdcu ťažko poručiť, no ak sa mu rozhodneš dať ešte šancu a on ju napriek tomu poruší, tak by mal začať prevažovať rozum. To, že mu už neveríš je prirodzené a každý by tak reagoval.
Ľúbiť je v istom zmysle ťažké. No ľúbiť slepo a idealizovane je ešte horšie. Netvrdím, že je to Tvoj prípad, no dávaj si pozor. Osobne Ťa obdivujem - teda tvoju schopnosť odpúšťať. No v takejto láske to nie je nič netradičné.
Inak dosť by ma zaujímalo, čo bol pre neho impulz na to, že začal "blbnúť". Inak 1-2 týždne po takmer 2ročnom vzťahu sa mi na rozmyslenie zdajú dosť málo. Potrebuješ viac času na premýšľanie o tom prečo áno/nie :wink:
nieje to len 1-2 tyzdne ale bude to 2 mesiace 12.aprila... to ze som mu stale odpustila obdivuje na mne dokonca uz aj on..povedal ze nechape ze som este pri nom ze ina baba by sa na to "vysrala" a ze uplne chape ze mu nedoakzem verit ,ved ako by sa to aj dalo ked mi tak vela krat ublizil.. zvazujem ci mu dat dalsiu sancu.. ale je to tazke bud vstupim znova do ciernej jamy a spadnem no teraz uz neviem ako vstanem... aj ked teraz som stale v tej tme a je tazke sa z nej dostat... a zacat vztah s inym to nepripada do uvahy.. neprisla ta osoba a asi ani nepride lebo vsetku lasku ma on.. len dost boli ako s noou zaobchadzall..myslela som ze dokazem zacat odznova a nemysliet uz nato co bolo..proste to len tak zahodit..ale neslo to.. po spoznavani ludi,stretnuti s inymi kamaratmi je to stale to iste a este viac mi chyba...ja uz ani neviem ci ma zmysel vobec snazit sa ked cela snaha je aj tak len nato ze mi chyba este viac.. s jednym kamaratiom ktory mi dodal vela sil som sa vonka citila tak super ze s nim som dokazala aj zabudnut na to vsetko zle.. no medzi nami moze byt len kamaaratstvo .. bo z jeho strany by ti viac byt nemohlo.. ja len proste nechapem preco po krasnom roku a pol muselo vsetko zmenit smer a upadat... boli sme taky stastny, nasi priatelia nas tak obdivovali ze sa tak lubime a zrazu vsetko spadlo... nezobralo to len mna a jeho no aj nasich priatelov, nikto nedoakzal pochopit ten spad.. .. .. kamarati sa mi snazili pomoct dostat sa z toho ale marne.. je to sstale s citmy tam kde aj predtym a este viac :( ..je pravda ze by boli chalani ktory am uprimne lubia..ale nie uz nie.. doslova vyuzit niekoho aby som zabudla tak to nie.. spravila som trpky zivot jednemu chalanovi a lutujem to.. inym uz nie :cry:
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

mi-chau napísal:tak bud chvilu sama, nieje povinne mat vztah. Si donho slepo zamilovana - fakt, on si ta prestava vazit - fakt. Naozaj sa zamysli nad tym ake by to bolo keby si sa k nemu vratila. Klesla by ti autorita vo vztahu a za par rokov by si bola mozno tou piatou zenou na Slovensku :roll: :wink: Tak sa netrap nad tym ako dalej ale ako zabudnut.
a poznas sposob ako zabudnut ???
mi-chau
Darca
Darca

Lúšťa napísal:a poznas sposob ako zabudnut ???
receptom je cas, ale zakazdym ine mnozstvo
Lúšťa napísal:povedal ze nechape ze som este pri nom ze ina baba by sa na to "vysrala" a ze uplne chape ze mu nedoakzem verit ,ved ako by sa to aj dalo ked mi tak vela krat ublizil..
no ked uz to aj on hovori :idea: :wink:
//a edituj si prispevky tlacidlom upravit, tam vkopirujes dalsi citat a pokracujes, aby nebola basa
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Kibo napísal:v prvom rade si uvedom, ze ti len ublizuje. stoji v tom pripade taky chalan zato? asi nie, vsak? sluboval ti veci, po case ich aj tak porusil, dala si mu sancu, verila si mu a on ta sklamal. nezasluzi si nic ine, len rozchod. nevracaj sa k nemu, to co ta teraz boli, ze ti chyba, zeho este mas rada, to prejde casom. ked ho stretnes, mozno sa ti tvoje city prejavia nanovo, ale skus sa zahrat na tu dominantnu vo vztahu, aj ked to mozno nevies, ale daj mu kosom tak, aby si to zapamatal, ze nie od opustil teba, ale ty jeho, to ho bude boliet ak je normalny, ale podla toho co si pisala mu to asi bude jedno... vyliec svoje srdiecko a na chalana zabudni, venuj sa kamoskam, po mensej pauze sa poobzeraj po spriaznenej dusi, alebo este lepsie, najdi si dakeho priatela teraz a ten ti pomoze zabudnut, klin sa klinom vybija. a tak aj najlepsie zistis, ci ma o teba ten chalan naozaj zaujem, alebo len tara do vetra. zatial ma nic ine nenapada :wink:
no necham si vsetko popremyslat a potom uvidime ako to vsetko zaklincujem :) len dufam ze neskor neolutujem rozhodnutie ake spravim.. sice ja uz nemam co stratit.. no na chalanov moc "chut" nemam tak zostranem pri 2KAMOSKACH ktore ma plne podporuju a maju radi a ja mam rada ich...no chalani a ja nie dakujem ..,. teraz isto nie..ked milujem toho chalana... som mozno "vadna" ale vela ludi mi odporucalo si mlada mas zivot pred sebu bez si uzivat.. je to mile ale nedokazem to.. nepotrebujem ist na zabavu "prelizat " sa tam s niekym a ist spokojne domov ee neprosim.. ja chcem len proste vediet ze ked idem von caka ma tam ON obime ma a viem ze sa nemam coho bat.. ja chcem len nevinne dotyky a vediet ze som lubena a lubim.. netuzim po nicom inom..nepotrebujem si uzivat to nieje pre mna.. to ze vyjdem s kamoskou do mesta a ideme do kina je normalne a nehladame za tym chalanov a neviem ake veci .. :?
mi-chau napísal:no ked uz to aj on hovori Idea Wink
//a edituj si prispevky tlacidlom upravit, tam vkopirujes dalsi citat a pokracujes, aby nebola basa
neviem jak se to dela zeby takto?ci?a ked to hovori uz aj on tak to ma znamenat co ? :?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Lúšťa napísal:nieje to len 1-2 tyzdne ale bude to 2 mesiace 12.aprila... to ze som mu stale odpustila obdivuje na mne dokonca uz aj on..povedal ze nechape ze som este pri nom ze ina baba by sa na to "vysrala" a ze uplne chape ze mu nedoakzem verit ,ved ako by sa to aj dalo ked mi tak vela krat ublizil.. zvazujem ci mu dat dalsiu sancu.. ale je to tazke bud vstupim znova do ciernej jamy a spadnem no teraz uz neviem ako vstanem... aj ked teraz som stale v tej tme a je tazke sa z nej dostat... a zacat vztah s inym to nepripada do uvahy.. neprisla ta osoba a asi ani nepride lebo vsetku lasku ma on.. len dost boli ako s noou zaobchadzall..myslela som ze dokazem zacat odznova a nemysliet uz nato co bolo..proste to len tak zahodit..ale neslo to.. po spoznavani ludi,stretnuti s inymi kamaratmi je to stale to iste a este viac mi chyba...ja uz ani neviem ci ma zmysel vobec snazit sa ked cela snaha je aj tak len nato ze mi chyba este viac.. s jednym kamaratiom ktory mi dodal vela sil som sa vonka citila tak super ze s nim som dokazala aj zabudnut na to vsetko zle.. no medzi nami moze byt len kamaaratstvo .. bo z jeho strany by ti viac byt nemohlo.. ja len proste nechapem preco po krasnom roku a pol muselo vsetko zmenit smer a upadat... boli sme taky stastny, nasi priatelia nas tak obdivovali ze sa tak lubime a zrazu vsetko spadlo... nezobralo to len mna a jeho no aj nasich priatelov, nikto nedoakzal pochopit ten spad.. .. .. kamarati sa mi snazili pomoct dostat sa z toho ale marne.. je to sstale s citmy tam kde aj predtym a este viac :( ..je pravda ze by boli chalani ktory am uprimne lubia..ale nie uz nie.. doslova vyuzit niekoho aby som zabudla tak to nie.. spravila som trpky zivot jednemu chalanovi a lutujem to.. inym uz nie :cry:
Hej hej...prípad slepej lásky. Pokačujúci vzťah by bol naštrbený tieňom minulosti a zabudnutie je v nedohľadne. Začarovaný kruh, z ktorého zdanlivo nie je úniku, no ty si predsa musíš vybrať. Ako píšeš - nechápeš, prečo sa to zmenilo. Podľa mňa je to celé v tom impulze, čo ho prinútil konať tak, ako konal. Skús to zisťiť no a keď sa Ti to nepodarí, prípadne Ťa jeho odpoveď neuspokojí, tak vo svojom vlastnom záujme sa zrejme dáš na strastiplnú cestu zabúdania. Môže to trvať aj roky, kedy budeš mať rôzne nálady no podstatné bude, aby si začala odznova a s niekym iným a bez pocitu, že niekoho používaš ako štít proti starým citom. Mne tento proces zabúdania trval rok a trištvrte, no podarilo sa...No nechcem Ťa na to nahovárať, iba Ti to pripomínam, ako jednu z možností - aj keď asi ako najťažšiu :( No Živiť lásku zo sklamania, podozrievania a zo sklamanej dôvery je ešte horšie :(
Musíš si zvoliť. Nie hneď...Ale neodkladaj to.
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

neviem ako ste na tom vekom, ale v kazdom pripade ja by som mu uz neverila, ak tak rychlo meni ludi a ked si z nicoho uvedomil ze ta "miluje"
takze moje rady su take aby si to nechala plavat, aj ked to nepojde, ale pokus sa o to, je jasne ze s tym budes mat nesmierne problemy, takze sa priprav na prebdene noci a najdi si nejaku pracu hocico, cim sa zaneprazdnnis aby si nanho tolko nemyslela
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tak ja som nemal na mysli zrovna vbehnut do prvej diskoteky, zle som sa asi vyjadril, uz je to sice jedno, ale myslel som, ze ak by si riesila dakeho chalana, tak v klude, bez stresu, pomalicky a bez natlaku a isto nie hned v pondelok doobeda :wink: dat si kludne tyzden-dva na reset, s kamoskami sa vyblaznit, zbehnut na horucu cokoladu a poohovarat vsetkych chalanov a zvlast jeho, pekne sa ti ulavi a sa pri tom narehocete :) bude ti fajn, to preboli, len to netreba brat tragicky, svet sa pre to nezruti a tych dvojnochych tu beha habadej... ako povedala yelena isinbayeva: nemusite skoncit tam kde ste zacali...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

neverím že ťa nemá rád, ale odpúšťať donekonečna nie je umenie... Myslíž že sa poučil a začal si ťa vážiť? neviem... skús mu spraviť presne do isté (aj keď to asi nepôjde) a uvidíš či je aj on za to. Ja som tiež (??bol??) toho názoru, že mám ju rád a odpustím jej, ale naozaj až teraz som pochopil že čo je veľa to je veľa a že ona by mi neodpustila, tže by to mala .....
ono vedieť že je do teba týpo zaľúbený- to je pravda ale on si to možno vysvetľuje ináč. Ak chceš len zaľúbenosť tak len tak ďalej, ak chceš niečo viac tak zapoj aj rozum a logiku...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Lúšťa napísal: to ze som mu stale odpustila obdivuje na mne dokonca uz aj on..povedal ze nechape ze som este pri nom ze ina baba by sa na to "vysrala" a ze uplne chape ze mu nedoakzem verit ,ved ako by sa to aj dalo ked mi tak vela krat ublizil..
tak toto ma rozosmialo... akože nič v zlom Lušťka, ale toto sú typicke slová chalana, ktorý sa snaží resp. poukazuje na to aký on je chudáčik zlý a teba stavia na piedestal ako stelesnenie dobroty a odpušťania. lebo neviem ako by som to opísal, ale proste toto poznám. Či mu odpustiť neviem, ale pokiaľ sa mu rozhodneš odpustiť, tak určite to nerob tak aby to mal jednoduché, urobil chyby a ubližoval ti, takže nech sa pekne potrápi trochu aj on... pokiaľ mu chceš dať šancu,alebo nevie, tak mu proste len dávaj neurčité odpovede. Stále mu tvrd,že sa nevieš rozhodnúť,nič konkretne a uvidíš ako sa počas tohoto obdobia začne chovať on... Či a ako si ťa začne získavať, či sa počas tohoto obdobia začne naprávať aby ti skutočne ukázal ze sa zmenil a hlavne že to s tebou myslí vážne a potom sa môžeš rozhodnuť...
Ono koniec koncov si písala,že mu už neveríš, takže slová su už k ničomu, nech dokazuje činnmi! a nie slovami! čo pre neho znamenáš...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jedna rada... presne viem ako sa citíš a čas je naj the best friend.. časom zíde z očí..ked zíde z očí časom zíde s mysle, ked zíde z mysle časom zíde aj zo srdca... no v srdci si myslím že ostane už na dosť dlhý čas.. bude mu patriť kúsok miesta v tvojim srdci ale to bude iba spomienka na pekné chvíle čo si sním prežila.. na tie zlé zabudnes.
Mala by si pustiť trocha viacej racionalizácie ked si veľa vecí uvedomíš v hlavičke pomôže to aj ostatným častiam tela........
ja som to pochopil po mesiaci a dnes môžem povedať že dnešok sa nedá porovnať s posledným pondelkom .. aj ked si ešte dnes poplakal je to stále lepšie a lepšie
jedno slovo
ČAS
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Lúšťa napísal:.... a velmi ho prosila aby nefacjil a nepil .. no tak mi to slubil..po case aj tento slub bool poruseny a niele raz a dokonca viac krat..
no vyser sa nanho ak ti nejaky chalan slubi ze nebude pit no neviem osobne by som mu neveril ani nos medzi ocami, to ze ti dava aj taketo sluby, ze uz nie hento a tamto a tak, svedci iba o tom ze ta chce dalej namotavat
zase zda sa mi naivne ocakavat ze to co ti slubil dodrzi po tom co ti spravil
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

triple napísal: jedno slovo
ČAS
Ked si clovek precital vacsinu tem,,,,,vsetky rady su len cas cas a cas :) fakt ten cas je niekedy dorby kamarat..a vyborny liecitel ;)

K teme: Povodne som nechcel ani nic pisat..a kedze ma teraz momentalne strasne boli zub tak sa budem snazit strucne...Mozno moj nazor nebude objektivny ale budem sa snazit....Kedze poznam o co tu kraca...vies Lusta.ked si sem pisala cakas ze ti niekdo s fora napise aby si ostala s nim?Nenapise ti to nikdo lebo nikdo nepozna presne situaciu..a tych par riadkov v ktorych si sa snazila to vysvetlit to nejde...peto nieje zly clovek...to co sa stalo na chate..hm nebolo to spravne vieme...No vezmi si nie kazdy vie koli laske prestat napr. pit, fajcit atd... a tym ze ty mu to "zakazes" a on to bude robit stale a potajme..to ne, myslim ze to by asi nechcela...Myslim ze od chaty nemal uz nic so ziadnou babou...sama vies co ti napisal vtedy...ked ste sa rozisli ten druhy krat..aj on mal dost a aj on je len clovek..ukrizujte ma tu vsetci ako ste..ale Vies Laska je laska a nic sa s nou neda robit ..vies roma ty si vztah predstavujes podla mna az moc idilycky..ale vies aka je realita...to ze Ho milujes viem ja a vedia to vsetci..a to ze on miluje teba vieme tiez..a vezmi si uz davno si mohol najt inu holku...mal by s coho vyberat...no on je stale tu...to ze mozno troska pije....a ze si zapalil...vies to je len reakcia na to co sa vsetko deje...je to isty sposob ako vypnut...myslis ze mal usmev na tvari ked sa na toto vsetko musel pozerat? co robis ako sa spravas..tiez si si nebola ista ze ho lubis a pochybovala si a jeho to nicilo..a na zabave sme tam sedeli ako dvaja posledny chudaci :roll: Po tom vsetkom..vidis je stale tu...On by ti slubil aj nemozne vies..len je tazke to dodrzat a hlavne ked si vtedy ani nebol istý tým ze ho mas rada vobec..keby som ja videl frajerku pred zabavou ako sa rozprava pred jej domov s chalanom s ktorym chodila tiez by som si vypil..a poriadne....musis porozmyslat nad tym ze mozno by bolo oK troska povolit v zasadach a porozmyslat nad tym ci dokazes stolerovat ze si obcas da pivko a podobne....vies ako sa hovori "ked ho milujes nieje co riesit" teraz to mozno vyzera ze sa ho krkolomne zastavam :D NIE ani nahodou..ale viem ako ho ma lusta rada...a ako trpi bez neho...a bola tu este jedna moznost..natahovat ho a cakat ci bude dalej chciet ziskat si ta alebo sa na to vykasle..no nemyslim ze by to bol OK napad...natahovat cloveka skrz lasku,,aj ked spravil to co spravil...to by bola "pomsta" a taka laska nieje....Vezmi si s tohto textu co uznas za vhodne...Dohovoril som!!![/u][/i]

/// Este jedna vec,,,uz aj zub ma prestava boliet chvala bohu,,,Vies vas vztah bol znami siroko daleko,..romanu a peta poznali seci a vela parov vam zavidelo ako sa mate radi ,..boli ste proste idilka vztahu... no stalo sa to co sa stalo..a aj ja mam na tom svoj kusok viny keby som do toho nebol skocil tak by to bolo ok :( ja myslim ze by mozno stalo za to pokracovat v tom --je skoda zahodit to vsetko..len pre jednu chatu....to ostatne uz je len dozvuk toho co vsetko sa stalo...ta chata bola pricina vsetkeho..a koli takej blbosti by som nehadzal take nieco za hlavu...este sme mozno seci mladí na taketo veci..no vztahy sa stavaju silnejsie prave tym ze prechadzaju krizami....
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

midnight_man napísal:Ked si clovek precital vacsinu tem,,,,,vsetky rady su len cas cas a cas :) fakt ten cas je niekedy dorby kamarat..a vyborny liecitel ;)
skvely ale ne kazdy clovek je trpezlivy,tak preto vznikaju podobne temy aby sa poradilo aj ine riesenie :wink: ,niektorim sa nechce cakat a stava sa ze kym preboli prva kriza uz je aj druha :?
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

jin napísal:Hej hej...prípad slepej lásky. Pokačujúci vzťah by bol naštrbený tieňom minulosti a zabudnutie je v nedohľadne. Začarovaný kruh, z ktorého zdanlivo nie je úniku, no ty si predsa musíš vybrať. Ako píšeš - nechápeš, prečo sa to zmenilo. Podľa mňa je to celé v tom impulze, čo ho prinútil konať tak, ako konal. Skús to zisťiť no a keď sa Ti to nepodarí, prípadne Ťa jeho odpoveď neuspokojí, tak vo svojom vlastnom záujme sa zrejme dáš na strastiplnú cestu zabúdania. Môže to trvať aj roky, kedy budeš mať rôzne nálady no podstatné bude, aby si začala odznova a s niekym iným a bez pocitu, že niekoho používaš ako štít proti starým citom. Mne tento proces zabúdania trval rok a trištvrte, no podarilo sa...No nechcem Ťa na to nahovárať, iba Ti to pripomínam, ako jednu z možností - aj keď asi ako najťažšiu :( No Živiť lásku zo sklamania, podozrievania a zo sklamanej dôvery je ešte horšie :(
Musíš si zvoliť. Nie hneď...Ale neodkladaj to.
pri otazke Preco sa to stalo? mi odpovedal uprimne ze na tej chate mu bolo jedno co sa ptoom stane.. doslovne mi to bolo tak povedane sice som to z neho tahala dlho potom sa vyjadril nejak tak,... no od chaty bude uz skoro rok.. tazko sa ktomu vyjadrovat keby tu bol prihlaseny aj on tak pocut aj verziu z jeho strany by nebolo zle.. a seci by ste vedeli aky ma nato on pohlad... je pravda ze po tej chate sme presli asi najtazsim obdobim Rozchod ja som mala iny vztah on zacal fajcit..atd... no nakoniec sme sa znova nasli a znova sa jeden druhemu stratili... neviem ci by sa dalo lahko zabudnut.. je to prilis velke anto aby to len tak po dvoch rokoch zmyslo..a neviem ci CAS tu pomoze.. lebo z oci mi nezide este 5 rokov kedze skola je rovnaka.. :cry:
Kibo napísal:tak ja som nemal na mysli zrovna vbehnut do prvej diskoteky, zle som sa asi vyjadril, uz je to sice jedno, ale myslel som, ze ak by si riesila dakeho chalana, tak v klude, bez stresu, pomalicky a bez natlaku a isto nie hned v pondelok doobeda Wink dat si kludne tyzden-dva na reset, s kamoskami sa vyblaznit, zbehnut na horucu cokoladu a poohovarat vsetkych chalanov a zvlast jeho, pekne sa ti ulavi a sa pri tom narehocete Smile bude ti fajn, to preboli, len to netreba brat tragicky, svet sa pre to nezruti a tych dvojnochych tu beha habadej... ako povedala yelena isinbayeva: nemusite skoncit tam kde ste zacali.
No mam devs super kamosky ktore zostali pri mne ktore mi pomozu v kazdej chvili..snaazime sa blaznit a dari as nam to.. lenze zobrme si.. zabavime sa ok par dni pohoda.. zase daky kriticky den a namiesto smiechu sa objavia len slzy v ociach... a takto je to stale dookola.. :cry:
krupica dnb napísal:neverím že ťa nemá rád, ale odpúšťať donekonečna nie je umenie... Myslíž že sa poučil a začal si ťa vážiť? neviem... skús mu spraviť presne do isté (aj keď to asi nepôjde) a uvidíš či je aj on za to. Ja som tiež (??bol??) toho názoru, že mám ju rád a odpustím jej, ale naozaj až teraz som pochopil že čo je veľa to je veľa a že ona by mi neodpustila, tže by to mala .....
ono vedieť že je do teba týpo zaľúbený- to je pravda ale on si to možno vysvetľuje ináč. Ak chceš len zaľúbenosť tak len tak ďalej, ak chceš niečo viac tak zapoj aj rozum a logiku...
Nechcem len zalubenost.. nechcem Lubim Ta ak to je len tak prazdne slovo... chcem osobu ktoru milujem a on mna.. ze viem ked idem vonka zivot je krajsi uz len preto ze vidim jeho... ked idem na zabavu ze viem ze jeho tam najdem som nou ...ked idem s nim za ruky sa len tak prejst ze som hrda na to aky sme zalubeny..chcem pocit ze niesom ukradnuta ja jemu a on mne.. :?
triple napísal:jedna rada... presne viem ako sa citíš a čas je naj the best friend.. časom zíde z očí..ked zíde z očí časom zíde s mysle, ked zíde z mysle časom zíde aj zo srdca... no v srdci si myslím že ostane už na dosť dlhý čas.. bude mu patriť kúsok miesta v tvojim srdci ale to bude iba spomienka na pekné chvíle čo si sním prežila.. na tie zlé zabudnes.
Mala by si pustiť trocha viacej racionalizácie ked si veľa vecí uvedomíš v hlavičke pomôže to aj ostatným častiam tela........
ja som to pochopil po mesiaci a dnes môžem povedať že dnešok sa nedá porovnať s posledným pondelkom .. aj ked si ešte dnes poplakal je to stále lepšie a lepšie
jedno slovo
ČAS
lenze od z oci nezide a nezide teda ani z mysle a zo srdca... takze mne cas asi nepomoze... ale inak sa vravi ze cas je velky liecitel.. neviem popravde moc tomu ani neverim, bo kto miluje doslova a dobodky..nepomoze mu ani cas.. mozno mu utlmi celu situaciu a bude stastny s inymi ale navzdy zostane v srdci to co bolo kto skutocne miloval dopismena :cry:
minight_man napísal:tych par riadkov v ktorych si sa snazila to vysvetlit to nejde...peto nieje zly clovek...to co sa stalo na chate..hm nebolo to spravne vieme...No vezmi si nie kazdy vie koli laske prestat napr. pit, fajcit atd... a tym ze ty mu to "zakazes" a on to bude robit stale a potajme..to ne, myslim ze to by asi nechcela...Myslim ze od chaty nemal uz nic so ziadnou babou......
Tento prispevok ma rozplakal na plnej ciare :cry: :cry: :cry: no je pravda ze Viki vie najlepsie o co tu kraca... a doslova nemam co napisat.. je pravda ze mozno si vztah predstavujem moc GOOD.. lenze ked niekoho milujem bojim sa ze ho stratim.. bojim sa ze ta chyba sa zopakuje..a pritom budem vediet ze mozno by sa dalo tomu zabranit ...lenze zoberme si to tak..preco ini (aj ty) ked niekoho miluju su ochotny prestat s tym.. je to pre vsetkych take dolezite PIT A FAJCIT?... je to dolezitejsie ako laska?.. ja som koli alkoholu stratila uz 3 svojich blizkych nechcem stratit dalsich :cry:
Zamknuté