Vylepšenie zostavy
Re: Vylepšenie zostavy
Tomas ty tlk. Tak potom neporovnavaj cenu PC a konzoly ked konzola je len na hranie a PC na vsetko ostatne a aj hranie.
Chlape sak sa mi zda, ze asi si trocha mimo a ku tomu este nevies asi ani aj ratat. Do jeho rozpoctu 150 sa s tvojim upgradom nezmesti jedine ak by sedel na ebay 600 hodin a sledoval bidding nepretrzite bez prestavky . A ku tomu si nezahra ani dobre hryJAnci28 napísal:prdo .. tvoj príspevok je za prvé zbytočný a za druhé si asi riadne mimo ak si za 1000€ zložil kalkulačku. Konzola je konzola PC je PC.
Sapo tvoja reakcia na procik je tiež dosť prehnaná.. upgrade za 150€ by z toho PC spravil minimálne raz tak výkonný PC.
moja rada: daj si tam RAMky 3-4GB (neodporučam dokupovať ku tvojim lebo ti všetky ram pôjdu len na 533MHz) cca 50-60€ a za 90€ kúpiš bez problémov 1GB HD4870 alebo nVidiu 250-260. Ak by sa ti zvyšili prachy kup si normálny chladič nejaký 12cm heatpipe a na neho jeden vetrak a CPU taktni na 3GHz. nezahraš si na tom síce dobre hry ktore potrebuju 4 jadra ale CoD ti garantujem na plné detaily a kopec ďalších hier tiež
A uz ho chcem vidiet ako si s hentym nataktovanym procesorom na 3Ghz a s grafickou HD4870 zahra ,,cod black ops,, na plné detaily, jedine ak ma monitor s rozlisenim 600x800. Mozno si si pomylil dobu teraz sa hrava COD7 to je ,,cod black ops,, to su neni piskorky to co ty hravas
-
tm_a.s.
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
psychos ale my sme sa bavili o grafickom výkone, pokiaľ si dobre spomínam 
-
JAnci3D
Medium Star
Normálne nemám chuť sa s tebou hádať ale nechcem ťa nechať v ťažkom omyle, v ktorom žiješ. To že má CoD sedmičku za menom neznamená že prišiel nejaký zázrak, CoD sa už od 4. dielu robia na tom istom engine s tými istými objektmi, dokonca v 6ke su aj mapy zo 4ky. Black Ops ma akurat možno o čosi viac polygonove postavičky a to je asi tak všetko, keď si pozrem minimálne požiadavky tak si viem predstaviť kde su tie optimálne a najme keď stale fiči na DX9.
Ty aj tak stále vedieš s tvojim upgradom za 1000€ a že ti to seka ...
Tak asi kupujes zalezitost len na hranie tak prosim PS3 jasna volba. Lenze kto ma PC len na hranie? Uz prestan trepat o grafickej stranke. Aj tak PC bude vzdy lepsie. A samozrejme aj drahsie. Za kvalitu sa plati.
No hram cod7 od prveho dna ako vysla , na zaciatku to bol masaker, bol som to skusat vtedy aj na lepsich kompoch ako mam ja a bol som zhrozeny ze to sekalo skoro kazdemu. Jedine co to islo nadherne bolo na Xboxe a ps3jke. Az ked povidavali updejty na graficke karty a updejty na hru , tak sa to zlepsilo. Je pravda ze teraz to ide dobre. Ale ked si to nikdy nehral tak netaraj blbosti. Teoria jedna vec a realita je druha vec.JAnci28 napísal:Normálne nemám chuť sa s tebou hádať ale nechcem ťa nechať v ťažkom omyle, v ktorom žiješ. To že má CoD sedmičku za menom neznamená že prišiel nejaký zázrak, CoD sa už od 4. dielu robia na tom istom engine s tými istými objektmi, dokonca v 6ke su aj mapy zo 4ky. Black Ops ma akurat možno o čosi viac polygonove postavičky a to je asi tak všetko, keď si pozrem minimálne požiadavky tak si viem predstaviť kde su tie optimálne a najme keď stale fiči na DX9.
S tym mojim upgradom je to tak ze disky boli najdrahsie, ked naluskas do masiny raptory disky , tak potom pochopis ako sa pracuje s takym kompom.
-
tm_a.s.
Light Professional
napr. ty máš PC len na hranie 
-
JAnci3D
Medium Star
No vidíš, musíš rozlišovať investíciu do herného (grafického) výkonu a investíciu do raptorov, SSD, monitora, reprakov a neviem čoho všetkého 
No a to je ten rozdiel, ze jednorazovo kupit kozolu za 150, potom sa bavkat a vzdy ked vydaju novu hru tak ju vydaju tak urobenu aby ti to konzola utiahla bez problemov. Ako na pc vydaju novu hru a ich to nezaujima ze ludia maju pomerne nove pocitace a musia upgrajdovat graficke karty , procesory , dosky, pamate , lebo to je ich biznis. To robia tak zamerne aby ludia investovali. A ten co ma trocha v hlave a chce usetrit, tak kupi konzolu.
-
JAnci3D
Medium Star
to je pravda
konzola je konzola .. lenže ja si neviem predstaviť si na plno užiť napríklad na joysticku nejakú FPSku napr. COD a takisto hrať na tom stratégie... nemal som veľa možnosti hrať veľa hier na konzolach ale hral som pár FPSiek a nato aby si to človek fakt užil treba strašnu prax.. z mojho pohľadu su konzoly ako stvorené na hry typu: FIFA, NHL, závodne hry, a akékoľvek simulátory športov.
O nintendo WII nehovoriac to je uplne iná dimenzia hrania
Jednoduche to nieje ale existuje taka vecJAnci28 napísal:to je pravdakonzola je konzola .. lenže ja si neviem predstaviť si na plno užiť napríklad na joysticku nejakú FPSku napr. COD a takisto hrať na tom stratégie... nemal som veľa možnosti hrať veľa hier na konzolach ale hral som pár FPSiek a nato aby si to človek fakt užil treba strašnu prax.. z mojho pohľadu su konzoly ako stvorené na hry typu: FIFA, NHL, závodne hry, a akékoľvek simulátory športov.
http://www.tomshardware.co.uk/PC-PlaySt ... 33033.html
-
JAnci3D
Medium Star
tak s tým by som ti to už vedel predstaviť
aj keď stále budem názoru že na FPSky je PC lepšie 
Ja som bol najvadsi odporca vsetkych konzol, az do tedy ked vyslo cod7. Tak som chodil po vsetkych kolegoch co maju pc , kazdy hlavu v smutku . Potom mi jeden vola nech pridem ze kupil konzolu aj s tou mysou , som to odskusal , skoro ma hodilo o zem jaka paradaJAnci28 napísal:tak s tým by som ti to už vedel predstaviťaj keď stále budem názoru že na FPSky je PC lepšie
Nova doba prevalcuje aj tie nase kompy.
Ja si tiež myslim že dokupenim novej gafiky a ram rapidne zvýši vykon pc.. ja som si do mojho pc dokupil 1Gbz grafiku ATI HD 5830, Ram mam 2Gb DDR3 a novu zakladovku (stara mi zhorela) a proceso mam stále Pentium 4 HT taktnuty z 3,8Ghz na 4,1Gb a ten PC toho zvláda dosť..nehovorim že GTA 4 ide čisto hral som ho len chvilu a to na 15-20fpc ale sato nedalo hrat..ale napr COD MW2 hram na full detailoch vo FUll HD na 60fps takze si myslim ze ten jeho procesor to musi zvladnut uplne v poho lebo 2jadro je predsa viac jak jedno jadro respektive ked ma aj on zapnuty HyperThrreading tak ma 4 jadra a ja dve. na tvojom mieste by som dottoho urcite isiel a dokupil by som si tie veci.150€ zas neni tak moc
CoD nie je náročná hra. Keby vymeníš procesor na tovjom PC, uvidíš NESKUTOČNÝ rozdiel. Stačilo mi, keď som ja vymenil môj starý Athlon X2 5600+ (2.8GHz)
za nový, len trojajdrový Athlon II X3 435 (2.9GHz). Každá hra mi išla citeľne lepšie a to je LEN prechod z dvojjadra na trojjadro.
Intel Core 2 Duo nema HyperThreading. HT podporujú len staré Pentiá a nové i3, i7.
za nový, len trojajdrový Athlon II X3 435 (2.9GHz). Každá hra mi išla citeľne lepšie a to je LEN prechod z dvojjadra na trojjadro.
Intel Core 2 Duo nema HyperThreading. HT podporujú len staré Pentiá a nové i3, i7.