vymazanie hry omylom
vymazanie hry omylom
Prosim Vas potreboval by som pomoc stiahol som hru test drive unlitmited rar priblizine 7GB alebo kolko ma ale to je nepodstatne ale brat mi ju omylom vymazal ale instalacku prosim vas je nato nejaky program s ktorym by som ju mohol vratit? dakujem vam za rady
Re: vymazanie hry omylom
recuva
Nestacilo by pozriet do kosa? alebo potom vo win, sa da jednoducho vratit system o par dni nazad
Pokiaľ viem, tak Obnova systému neobnoví zmazané (osobné) súbory.
obnova systemu obnoví len systémové nastavenia - aspoň mne to tak zatiaľ vždy urobilo
-
vladenko007
VIP
Záleží ako ma nastavený kôš. Ak má napríklad na 5GB tak ju tam mať nebude.
Za druhé obnovením systému sa nedajú vrátiť zmazané súbory. Obnoviť súbor z programom na tom určeným ako spomenul kamarát hore recuva by možno šlo ale povedal by som že ten súbor bude už miestami prepísaný.
Najjednoduchšiu možnosť vidím aby si to stiahol ešte raz prípadne ak to máš od kámoša nech ti to nakopíruje ešte raz.
Za druhé obnovením systému sa nedajú vrátiť zmazané súbory. Obnoviť súbor z programom na tom určeným ako spomenul kamarát hore recuva by možno šlo ale povedal by som že ten súbor bude už miestami prepísaný.
Najjednoduchšiu možnosť vidím aby si to stiahol ešte raz prípadne ak to máš od kámoša nech ti to nakopíruje ešte raz.
No neviem, mne na WXP SP3 obnovilo aj subory, raz som ho dokonca vracal koli vymazanemu save z hry. Ale naozaj bude asi najlepsie a najjednoduhsie tu hru opat stiahnut