.. ta ram je ddr2? neviete nejak zistit co to je za ram? .. a je dost mozne ze to bude chyba faktury...t0m4s3 napísal:V tom pripade nemas tu dosku, ktoru pises, ze mas. Alebo je vo fakture napisana kravina.
vymena RAM
-
satelitik11
Medium Professional
a Niesu sruby pretrete Farbou Kusok alebo nejakou priesvitnou zbrndou abo tak nejak ? pretoze ak to porusis tak zaruka v riiciezechiel88 napísal:Nuz na booku nieje z vonka ziadna pecat a by bola vo vnutry hmm trocha blbost asik,... takze by to teoreticky slo sak sroby nerozmlatim nie ,.. tak ako by na to mohli prist ze som to tam pridal modul ak by som ho pri reklamacii vybral ,..
-
ezechiel88
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
satelitik11
Medium Professional
prosím Vás, chcem sa spýtať na výmenu RAM-KY pri Stolovom PC. je tam niečo potrebné potom nastaviť ?? či si to nájde samé.
mám 256 MB ram-ku a chcem tam dať 1 GB, už som si zistil presne všetko ohladom toho, či to sedí, ide mi len o to, ako to vymeniť a či treba niečo potom nastavovať .. vedel by mi niekto poslať grafické znázornenie výmeny RAM-ky pri stolovom PC, našiel som kopec pri notebooku, lenže pc vôbec..
ešte raz dík.
mám 256 MB ram-ku a chcem tam dať 1 GB, už som si zistil presne všetko ohladom toho, či to sedí, ide mi len o to, ako to vymeniť a či treba niečo potom nastavovať .. vedel by mi niekto poslať grafické znázornenie výmeny RAM-ky pri stolovom PC, našiel som kopec pri notebooku, lenže pc vôbec..
ešte raz dík.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Myslim, ze nie je nutne vyberat staru, sak aj naco, ked tam ma minimalne dva sloty, najskor tri. Kazdy MB mu moze pomoct.guess.whoo napísal:to je uplne jednoduche..vyberies povodnu a zastrcis novu v tej istej polohe ako si vytiahol staru...nic ine nemusis robit
to okrimko: Sleduj drazku v slote a zarez medzi pinmi na ramke. Ak ju budes mat v ruke, budes vediet o com hovorim. A logika uz potom nepusti.