Vymenim nove kovove privesky na kluce
Vymenim nove kovove privesky na kluce
Vymenim uplne nove kovove futbalove privesky Manchester United a Everton za kovovy privesok zimne OH Soci 2014
Re: Vymenim nove kovove privesky na kluce
http://www.hojko.com/predam-vymenim-darujem-f69.html
Skôr tu, alebo keď už, tak v Šport-e. Aj tak by som na tvojom mieste skúsil skôr Bazoš, alebo špecializované fóra.
Skôr tu, alebo keď už, tak v Šport-e. Aj tak by som na tvojom mieste skúsil skôr Bazoš, alebo špecializované fóra.
dik za upozornenie,ale uz naozaj neviem kde sa tu da takyto prispevok podat,ked som dal do sportu zmazali,ked do cestovania zmazali tiez,co uz ...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Odpoved si predsa dostal: http://www.hojko.com/post2093730.html#p2093730 A tak sa mi zda, ze to zmazem opat.
ak si sa tak rozhodol,kludne zmaz,stejne zacinam mat dojem,ze tato tema nie je oblubena a funguje tu daka divna cenzura,ak chces mazat,maz,mas na to pravo,ale lepsie a rozumnejsie by bolo poradit,alebo hned zaradit do tej spravnej rubriky,aby som to konecne pochopil,dakujem
-
hojko
Site Admin
Co cakas, ze na kazdu klucenku zalozis novu temu a das to do sportu, medzi ostatne a aj do volnej diskusie, pricom sa budes ohanat tym, ze zhanas klucenky OH Soci, ale minule si zhanal Real Madrid a o tyzden to bude Chelsea, hmm???
hmm,a co Teba trapi,ze ja zhanam,to,ze zhanam je moja vec a moj konicek, tak to neries a radsej porad teda kam to zaradit,ja budem iba rad,vsak predsa na to je toto foru,,ale tie prispevky musim stale zakladat,pretoze neviem co robit ked to niekto stale vymazava,tak ako som pisal toto patri do sportu,ale niekto kto si mysli,ze je najchytrejsi to vymazal,tak som skusil tuna,chapes to uz...
-
Bad.boy
Medium Professional
Chceš VYMENIŤ prívesky a ako ti už aj hore poslali odkaz, je tu časť fóra Predám, VYMENÍM, darujem.. tak kam to asi zaradíš? 
Dakujem,konecne niekto kto rozumne poradil,dik
-
tacosi
Moderátor
Ano, poradil, ale vyzera to tak, ze zasa velke prd z toho.
To kua fakt nedokazes pochopit tie pravidla co pochopia aj male deticky zacinajuce prvy stupen zakladnej skoly ?
To kua fakt nedokazes pochopit tie pravidla co pochopia aj male deticky zacinajuce prvy stupen zakladnej skoly ?