//opraveny nazov
Vymyslena choroba.
Vymyslena choroba.
ahojte neviete nahodov co by som si mal vymisliet u doktorky ze co mí je co nevie zistit. Som zdravi ako buk a musim mat ospravedlnenku na tyzden. Potrebujem rychlu radu prosim.
len piste k veci prosim a len rady.
//opraveny nazov
//opraveny nazov
Re: Vymislena choroba.
pneumokokus gramatikus, liecenie trva viacero rokov, uz aby si zacal
Prosim len k veci nebudem tu debatit o gramatike gramatika 0 bodov.
no nejake rady?
A dôvod ?
Ideme na tyzden stanovat a ja nechcem. A musim mat ospravedlnenku lebo to ide aj do vysvedcenia.
poradte uz som zufali 
no neviem ja som napriklad s tym nikdy nemal problem povedal som doktorke preco nehcem ist do skoly, ona mi nato len vacsinou povedala nejake bla bla bla aby to nebolo len tak spytala si dve eura a bolo
skus to mozno to nanu tiez plati s peniazmi pripadne nejaka kava ako u mojej a tiez som nato prisiel az neskor 
No u nej to nefunguje.
ona je moc prisna a niekedy aj ked som fakt bol chory tak hovorila ze mí nic nieje. 
tak chod tam urob sa ze ti je blbo mas peciatku na jeden den a doma si dopis domace liecenie atd, aj to som robieval ale zas tato moznost ti moze priniest problemy...
Mislis dopisat dni? 
jaasne dopis si tam domace liecenie ale co tam dopisuje tvoja doktorka a datum od - do 
No uvidime pojdem ku nej vymislim si ze mam uz od soboti hnacku a uvidime do kedy mí buchcne peciatku a potom uvidime co dalej. Éste dodam ze som na praxi a tak tam chodit nemozem. Prax ako obsluha ci kuchina. 
preboha z hygienickych dovodov pri nejakej chorobe nemozes robit ci praxovat v podobnom zariadeni, tiez som v rovnakom odbore a to som zneuzival kedy sa dalo tak uz fakt neviem kde je problem 
No len skúšaj hnačku a podobné somariny. Ťa pošle na výter a na ktovie čo všetko. Čo sa týka brušných, črevných a podobných ochorení, tak by som to neriskoval, lebo sa možno zbytočne nabeháš po doktoroch. Len povedz, že si mal večer horúčku, bolí ťa hlava, podráždi si nos, aby si začal sopliť, povedz, že ťa pobolieva hrdlo a celkovo sa cítiš slabý. Mne to vždy stačilo.
Prečo vlastne nechceš ísť stanovať? Veď to boli vždy najlepšie akcie.
Prečo vlastne nechceš ísť stanovať? Veď to boli vždy najlepšie akcie.
Praxovať ? Chceš mi povedať že si na strednej škole ?
Len pekne bež stanovať a uži si to tam. Doma by si aj tak len sedel pred PC.
Keby si takto každý chodil pre ospravedlnenky tak by vážne prepukol "pneumokokus gramatikus"
Len pekne bež stanovať a uži si to tam. Doma by si aj tak len sedel pred PC.
Keby si takto každý chodil pre ospravedlnenky tak by vážne prepukol "pneumokokus gramatikus"
-
mirak2
Hardcore addict
šňupni si peper pred vysetrenim, dostanes peciatku aj na mesiac...pripadne povedz, ze si spadol z bicykla na hlavu, nepamatas si pad ani co bolo predtym a ze si rano zvracal. vec vybavena, otras mozgu, posle ta na vystrenie hlavy k neurologovi, trochu pobehas doktorov, ale dostanes svoju vytuzenu peciatku od lekara
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ak si nepamätá pád ani čo bolo predtým, tak by si ho nechali v nemocnici na pozorovanie. Až tak ďaleko by v tých klamstvách nemal ísť
-
mirak2
Hardcore addict
si prave pokazil srandu, okrem toho, ked povies vsetky symptomy otrasu mozgu a povies, ze si vsetko pamatas doktor hned vie, kolko bije 
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Najlepsie by si urobil,ak by si siel tam,kam ist mas,a nevymyslal hluposti,na ktore Ti mozu prist,a namiesto potvrdenia od lekarky budes mat potvrdenu dvojku zo spravania,,,ak to este existuje 
Navrhujem radšej povedať, že ho zbili cigáni..mirak2 napísal:pripadne povedz, ze si spadol z bicykla na hlavu, nepamatas si pad ani co bolo predtym a ze si rano zvracal
Myslím, že doktori nie sú až tak blbí. Ak povieš, že ťa bolí hrdlo a on sa ti pozrie dnu, tak zistí, že klameš. Daj tam nejakú bolseť hlavy, únavu, povedz, že včera si mal zvýšenú teplotu, prebdi noc nech vyzeráš zničene a ideš..
Alebo si skús si zlomiť nohu to by pomohlo..
Alebo si skús si zlomiť nohu to by pomohlo..