Problém je v tom, že raz mi internet ide a raz nie. Začalo mi to robiť dnes poobede. Ide asi polhodinu, potom nejaký čas nejde, potom naskočí znovu. Ide to fakt na nervy a je to horšie, ako keby nešiel vôbec. Vie niekto pomôcť prosím? Prikladám prílohu s pravdepodobným problémom.
Vypadávanie internetu
Vypadávanie internetu
Zdravim, prihovaram sa k vam s problemom vypadavania internetu. 
Problém je v tom, že raz mi internet ide a raz nie. Začalo mi to robiť dnes poobede. Ide asi polhodinu, potom nejaký čas nejde, potom naskočí znovu. Ide to fakt na nervy a je to horšie, ako keby nešiel vôbec. Vie niekto pomôcť prosím? Prikladám prílohu s pravdepodobným problémom.
Re: Vypadávanie internetu
Ak si pripojený na router, skús ho resetnúť.
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
to iste z obrazku mi pise na lokale, na hamachi aj na tunngle...ale vsetko ide ako ma, ci internet alebo rozne tieto programy...to iste u kamaratov...
problem by som hladal inde...
No od posledného výpadku ubehlo už pár hodín, tak snáď to už bude ok. A na router napojený nie som.