Vypadávanie wifi
Vypadávanie wifi
V poslednom čase mi začala vypadávať wifi na notebooku. Najprv mi ukazovala aj ikonka, že ma odpojilo, vždy som musel vypnuť/zapnuť wifi aby to znova išlo. Preinštaloval som ovladače, teraz už ikonka ukazuje, že som pripojený stále, ale wifi mi vypadáva aj tak. Kde môže byť problém ?
Re: Vypadávanie wifi
Vypadava co, tvoje spojenie na router alebo internet celkovo? Co hovori ping na router a co hovori ping na internetovy server?
v routri problem nebude pretože napr. na mobile sa pripajam v pohode ale robi mi to na každej wifi, teraz som na private a robi to aj tu.
Tazko poradit, ale chyba bude niekde v tvojom notebooku. Skusit mozes aktualizovat ovladace od wifi karty, mozes skusit vyhodit wifi manager (ak nejaky pouzivas a skusit ostat pri tom wifi manageri co pouziva Windows). V najhorsom pripade moze byt poskodena wifi karta, ojedinele sa to stava, ale fakt len zriedkavo.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Frajerke sem tam spraví jej notebook podobnú vec. Je na wifi a tiež ju odpojí s tým že pri ikonke wifi ukazuje len X. Musí notebook uspať a následne prebudiť a naskočí to naspäť. Menil som drivery, windows ale nepomohlo 
No dosť ma to štve keď idem načítať nejakú stránku tak to vypadáva každých 10 min ale za 15s to znova naskočí, a takto stále dookola, alebo ak niečo sťahujem ide to 4mb/s zrazu to klesne na nulu a za 15s znova 4mb/s. Niekedy sa musim odpojiť/pripojiť z wifi aby to normálne fungovalo
////
Hm tak dal som správcu zariadeni, chcel som odinštalovať ten ovládač na wifi ale všimol som si, že sa da aktualizovať, skusil som , aktualizovalo a zatial to ide v pohode.
////
Hm tak dal som správcu zariadeni, chcel som odinštalovať ten ovládač na wifi ale všimol som si, že sa da aktualizovať, skusil som , aktualizovalo a zatial to ide v pohode.