zdravím Vás, viete poradiť??? mám net od jednej spoločnosti (realnet) cez wifi. stále sa im sťažujem, že ich pripojenie je nestabilné. Má veľmi časté výpadky a tak. Mal som zabezpečenie cez wep ale prerobil som to na WPA2. už som si myslel, že niekto prelúskol heslo a ide na moju wifi sieť. Na sťažnosti firma reaguje tým, že u nich je všetko v poriadku. Svokor má net od nich, ale nie wifi router a ide mu to stabilne. Ja mám stále výpadky. Wifi routej je TP link wr 542G. Už ani neviem čo tam vnútri nastaviť, či tam niečo nastaviť (už dávno to blbne). Absolútne tomu nerozumiem, len viem, že net nestojí za nič. Keď si chcem pustiť ipconfig /all, tak sa len niečo preženie po obrazovke (dosové okienko) a hneď aj zmizne, proste tam neostane. Takže sa veľa nedočítam. Mám 2 notebooky win7 sk ultimate(jeden komplet čistý). Nerozumiem nejakým DHCP a podobným skratkám. V tomto som totálny amatér, tak poprosím odpovede na tej úrovni.
Ďakujem.
Výpadky wifi
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Výpadky wifi
ak sa vieš dostať do menu routera, tak nájdi položku wireless a tam zmeň kanál (channel) za nejaký iný a skús či nepôjde lepšie
-
skorec1
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Výpadky wifi
pripoj sa priamo na tvoj router a daj pingat na www.six.sk a ked budu vypadky vysoka odozva tak chod a nakop ich tam dozadku... je chyba unich a nie u teba...