Vypalit DVD-R ...

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
skuki
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Vypalit DVD-R ...

Príspevok od používateľa skuki »

Cafte,
Chcem sa spytat ze aky mam pouzivat program ak mam dvdcko stiahnute z netu(trackeru) |Su tam DVD subory| a chcem ich prepalit na DVDcko aby to slo hrat na tradicnych DVD prehravacov ktore nepodporuju Divx ani avicka...Raz som jeden mal kde som mal priamo aj na vyber aky dabing chcem a ake titulky napalit.Dakujejm
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

ak som spravne pochopil co chces spravit tak si otvor Nero Burning ROM, daj novy projekt, zvol DVD video a tie subory (predpokladam, ze .vob a podobne), ktore si stiahol nahadz do zlozky VIDEO_TS (malo by ti ju automaticky vytvorit)...potom das uz len Burn, zvolis rychlost a pockas kym sa vypali a malo by ti to ist... :)
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

konyk87 napísal:ak som spravne pochopil co chces spravit tak si otvor Nero Burning ROM, daj novy projekt, zvol DVD video a tie subory (predpokladam, ze .vob a podobne), ktore si stiahol nahadz do zlozky VIDEO_TS (malo by ti ju automaticky vytvorit)...potom das uz len Burn, zvolis rychlost a pockas kym sa vypali a malo by ti to ist... :)
Takto som to spravil a ako defaultny jazyk mi to dalo madarcinu a nedalo sa to zmenit...Na DVD prehravaci...EDIT:Tak robil som to nejak inak ...TEraz by to uz malo byt v pohode dufam :)
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

hmm..tak bud tam iny jazyk ako madarcina nie je alebo neviem..skus si to otvorit napr v programe DVD Shrink alebo DVD Fab a pozri ci tam mas aj ine jazyky...v obidvoch tychto programoch mozes samozrejme aj neziaduce zvukove stopy vymazat...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

skuki napísal:Takto som to spravil a ako defaultny jazyk mi to dalo madarcinu a nedalo sa to zmenit...Na DVD prehravaci...EDIT:Tak robil som to nejak inak ...TEraz by to uz malo byt v pohode dufam :)
s tym ale nero nema nic spolocne.. tak ako su nastavene voby tak tak to aj napali
Napísať odpoveď