Vyvoj ludstva

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Pinhead
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Pinhead »

Prečítaj si napríklad indické Védy.......... K tým vykopávkam...... Pozri si napríklad kryštáľovú lebku vykopanú v Mexiku v 30.-tych rokoch...... Nikto nevie akým spôsobom ju kto vytvoril,lebo aj pri dnešnej technológii by to bol dosť veľký problém....... Takže, tak...... sú určité paradoxy, ktoré jednoducho do danej hist. doby vôbec nezapadajú...... Napr. jeden drevený model čo vykopali v Egypte. Najprv si všetci mysleli, že ide o sochu nejakého vtáka....... až niekoho napadlo dať ju do aerodynamického tunela..... a tam sa ukázalo, že má perfektné aerodynamické vlastnosti..... No, ako píšem je to len teória, ale v zásade ju nemožno len tak zmietnuť zo stola....
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

Pinhead napísal:Prečítaj si napríklad indické Védy.......... K tým vykopávkam...... Pozri si napríklad kryštáľovú lebku vykopanú v Mexiku v 30.-tych rokoch...... Nikto nevie akým spôsobom ju kto vytvoril,lebo aj pri dnešnej technológii by to bol dosť veľký problém....... Takže, tak...... sú určité paradoxy, ktoré jednoducho do danej hist. doby vôbec nezapadajú...... Napr. jeden drevený model čo vykopali v Egypte. Najprv si všetci mysleli, že ide o sochu nejakého vtáka....... až niekoho napadlo dať ju do aerodynamického tunela..... a tam sa ukázalo, že má perfektné aerodynamické vlastnosti..... No, ako píšem je to len teória, ale v zásade ju nemožno len tak zmietnuť zo stola....
Nemas blizsie info o tej soske ? a tej lebke ?
Pinhead
King
King

Hi,

toto sú len pomerne všeobecné informácie, ale na základné poznanie problematiky by to malo stačiť.....http://en.wikipedia.org/wiki/Crystal_skull
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Kryštálové lebky
To je výnimočné ptetože sochári se tíchto prirodzených os vždy držia.Opačnom prípade pri použití laséru by sa lebka rozthla.Čo je podivnejšie , že vedci nenašli stopy po kovových predmetov.S toho vyplynula teoria , že základný tvar lebky bol vyrobený pomocou diamantu a potom detaily boli dobrúsene zmesou vody a kremičitého piesku.To znamená, že lebka by sa vyrábala najmenej 300 rokov
http://www.paranormalzone.estranky.cz/c ... love-lebky

A ked sme už pri jeho vývoji, zaujímavé sú aj rôzne anomálie a deformácie ľudí

Pinhead
King
King

Marian152,

stále opakujem, že je to len teória, netvrdím, že je to absolútna pravda.... Sú pre ňu nepriame dôkazy...... Ale v zásade osobne myslím, že na tej teórii by niečo byť mohlo......
Leo15951
Light Star
Light Star

vymazane
Pinhead
King
King

Lebka aj egyptský vták sú len dva predmety....... Takýchto predmetov, ktoré do danej doby nepatria je po celom svete dosť..... Tie som dal iba na ilustráciu....... Odporúčam prečítať si staroindické Védy.... to sú jedny z najstarších zachovaných textov...... tam sa píše kadečo zaujímavé......
Leo15951
Light Star
Light Star

vymazane
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Nemozem si pomoct, ale ked tu pisete o predmetoch nepatriacich do tejto doby, tak sa mi vybavuje film Planeta opic. Je to sice len fikcia, ale ked tam nasli tu placucu babiku a sochu slobody na konci, tak mi mi az zimomriavky behali po tele.
Tam to ale s tym vyvojom pre cloveka moc slavne nedopadlo.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

ale jasne ja som nasiel v zahrade drevenu lebku potom prisiel mimozemstan dal mi facku zobral si ju a isiel domov
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

ten nevysiel :|
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ja som pocul ze niekde nasli stlp z cisteho zeleza, alebo take nieco. vie niekto nieco o tom?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No napíšem čosi čo sme sa učili na religionistike:
a) Všeobecne príjmaná teória hovorí, že človek vznikol na savane niekde v Etiópii. Nemusím sa rozkecávať, všetci to poznáme.

b) Existuje tzv. "vodná" teória vzniku človeka - vznikol v bažinatých oblastiach (vtedajších) niekde v Somálsku. Boli sme niečo ako ... no keď to preženiem niečo ako vydry, alebo tak. Proste cicavce veľmi naviazané na vodu. Dôkazom sú napr pozostatky plávacích blán medzi prstami - môžete si skontrolovať. To nemá žiadny iný primát. Takisto dôkaz pre túto - opakujem - teóriu je systém hospodáranie vodou. Človek pri svojom metabolizme (vylučovaní, spotrebe a príjmaní vody) vykazuje obrovskú nehospodárnosť, akou sa nevyznačuje žiadne zviera žijúce na savane, ba ani v menej extrémnom prostredí.

Čo sa týka najnovšej evolúcie, vývoj prebieha: momentálne sa dá povedať, že zanikajú tzv. zuby "múdrosti", ktoré niektorým ľudom rastú a niektorým už nie... Ich pôvodný význam bol pri obhrýzaní tvrdých korienkov, či halúzok... Ďaľší evolučný krok v súčasnosti je kostrč. Posledných 5 stavcov pod panvou. Niekto to má už menej vyvinuté, niekto ešte má.. Jedným slovom zaniká to. Takisto ochlpenie stráca na význame, prsty na nohách, naopak na rukách sú neustále potrebné.

Čo sa týka budúceho vývoja nemyslím si, že dôjde ku nejakej takej katastrofe, čo absolútne zničí ľudstvo (nepočítam zánik Slnka a podobné vesmírne veci miliardy rokov vzdialené). Čo sa týka otepľovania a podobných vecí - môže to v konečnom dôsledku viesť k zániku trebárs 5/6 ľudstva ale rôzne obmedzenejšie komunity by prežili viac menej akúkoľvek katastrofu a nezabúdajme, že človek je tvor inteligentny :) a dokáže sa najlepšie zo všetkých druhov prisôsobovať prostrediu, sme niečo ako potkany, šváby a podobná háveď s vysokými možnosťami prispôsobenia sa prostrediu. Verím na samoreguláciu prírody - keď je málo obilia je málo myší a málo jastrabov, keď je veľa obilia je veľa myší a veľa jastrabov. Verím, že príroda dokáže zdevastovať ľudskú populáciu v hrozných intenciách ale neverím, že si poradí s tak prispôsobivým tvorom rozlezeným od Arktického prostredia po Tropické pralesy, prípadne púšte a všetko medzitým aktorého populácia je nad 6 mld.

Uf 8)
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Zaujimavy text 8) k+ ... a btw ta vodna teoria je tiez velmi zaujimava... mozes ju este viac popisat
Pinhead
King
King

begbeee,

možno trošku OT, ale nedá mi to....... Čo má religionistika s teóriami o vzniku človeka???? Religionistika je predsa o náboženstvách a mytológiách, nie????
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No toto bol úvod prednášajúceho do religionistiky. Prednášajúci trošku načrtol vývoj človeka a 4 atribúty "ľudskosti" - jeden z nich je viera v transcendento a potom sme už fičali na religionistike, čož je inak tiež veľmi zaujímavá téma o ktorej by sa dalo čo to popísať vzhľadom na islam a kresťanstvo, ale to by bolo silno offtopic (inak študoval som filozofiu -nie teológiu ak by to niekoho zvádzalo - religionistaka bol len taký vedľajší predmet a ako taký študuje, poznáva a snaží sa opísať náboženstvá sveta, ktoré boli a sú. Religionistika neodpovedá na otázku či boh existuje alebo nie - je to len veda opisná).

PS: ak by vás zaujímali tie 4 atribúty, ktoré charakterizujú každého človeka sú to: Agresivita (v širšom zmysle - napr. keď matka chráni potomstvo) Viera v transcendento (aj viera v nič -ateizmus- je viera, prečo sú muži vo vojne ochotný padnúť pri obrane vlajky? Veď je to len kus handry - forma totemizmu) Altruizmus (vlastný všetkým stádovým živočíchom, keď vidíme topiaceho pomôžem mu, pretože očakávam pomoc keby som bol na jeho mieste) a štvrtý ...
tralalala Sexualita pričom niektorý autori tvrdia, že to je jediný skutočný atribút, ktorý všetkým hýbe :)

Warning!!! Silno :new03:
Napísať odpoveď