Vzťah bez fyzického zblíženia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Paulie
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Vzťah bez fyzického zblíženia

Príspevok od používateľa Paulie »

Takže, mám priateľku s ktorou som už 7 mesiacov a za ten čas sa samozrejme naskytla prirodzene príležitosť na milovanie (nie len jedna). Pri prvej takejto príležitosti mi priateľka povedala že je panna a chce aby to tak ostalo do svadby. Neskôr sme sa o tom rozprávali a argumenty ktoré mi povedala boli, že to berie ako dar, ktorý môže dať len jedenkrát za život a chce to dať práve svojmu manželovi; ďalej že by sa cítila asi príliš naviazaná na osobu s ktorou by sa milovala; no a ešte že je to v rozpore s jej vierou (pochádza z veľmi silno veriacej rodiny a sama je tiež silno veriaca). Niekde počas rozhovoru povedala tiež že ale nevie či to pri mne vydrží.. a tak v rámci tolerancie a vzhľadom na to, že vtedy náš vzťah ešte netrval dlho som si povedal že to nejdem ešte riešiť, že uvidím časom ako to bude. Lenže zatiaľ sa nič nezmenilo a mňa to začína pomaly trápiť. Musím najprv ešte zdôrazniť, že mi nejde len o samotný sex, ale najmä o všetko ostatné čo to do vzťahu prináša – utuženie a zintenzívnenie vzťahu, prehĺbenie vzájomnej dôvery, intimita, väčšia otvorenosť medzi partnermi... a taktiež aj viac prozaické stránky vzťahu – spoločná sprcha/kúpeľ, intímnejšie masáže... A hlavne toto všetko mi začína čím ďalej tým viac chýbať. Po nejakom čase prišla na túto tému reč znova, keď som jej aj povedal že ma to začína trápiť... ale vtedy to zahrala viac-menej do outu s tým, že veď predsa viem ako to ona berie, a keby to bolo pred svadbou, tak by sa cítila hlavne previnilo. Jej vyjadrenie, že by bola potom na mňa priveľmi naviazaná (toto vraj má zo skúseností svojich kamarátok) vo mne evokuje dojem ako keby si mnou určitým spôsobom nebola istá a čakala na tú svadbu, kedy to bude už na 100 % isté že budem s ňou (čo ma tiež zraňuje). Mne to pripadá ako druh odstrkovania a štve a mrzí ma o koľko krásneho takto prichádzame. Vášnivé bozky a dlhé objatia jej problém nerobia, ale ďalej (za hranicu) ani počuť. Zo začiatku som bol pri takýchto bozkoch prirodzene vzrušený, ale postupne som si zvykol umelo vzrušenie potláčať a stáva sa z toho zvyk. No a bojím sa že pomaly sa zo zvyku stane železná košeľa (z mojej aj jej strany). Ja osobne milovanie, sex a všetko čo s tým súvisí pokladám za veľmi dôležitú súčasť partnerského života, preto ma to začína trápiť. Máme 26 (priateľka) a 27 (ja) rokov. Dostal sa už niekto do podobnej situácie? Aký máte na to názor?
beardie
Redeemer
Redeemer

Re: Vzťah bez fyzického zblíženia

Príspevok od používateľa beardie »

kupil by si si auto bez toho, aby si sa do neho aspon posadil? nehovoriac o prevezeni sa?
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

priznám sa, nečakal som že vytiahneš takýto vek.. ťažko niečo poradiť, rozísť sa s ňou nechystáš, tak potom...už ste dosť starý na svadbu :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ja by som to ukončil. Čím skôr, tým lepšie. Neviem si predstaviť takýto vzťah a nevedel by som takto fungovať. Nech by bola akokoľvek pekná a rozumeli by sme si a neviem čo všetko, skončil by som to. Zo začiatku by som to zrejme bral trochu s úsmevom, ale keby som časom zistil, že to myslí vážne a neustúpi, tak dovi dopo. Už len keď počujem slovné spojenie "silno veriaci", tak mám dosť.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

7mesiacov je na taky tvrdy oriesok malo.Ak ju lubis a nechces to ukoncit tak ju skus nahovorit aspon na neinvazivne metody styku .ak to nie je take vazne tak by si mal porozmyslat ci to ma zmysel
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...určite chápem jej neistotu...nič nie je isté, len preto, že ti z nej stojí...za rok, za tri sa môžu z jej alebo tvojej strany vyskytnúť skutočnosti o ktorých teraz ANI NESNÍVAŠ...neber to na ľahkú váhu, ak by akceptovala tvoju požiadavku, bol by si zodpovedný za jej trápenie a u takto silno veriacej osoby (či je to ku prospechu tu riešiť neprináleží) by to bolo veľmi intenzívne...takže môj názor je, aby si sa s ňou rozišiel...pre dobro všetkých...ona potrebuje partnera, ktorý na tom bude rovnako ako ona (s čakaním do svatby)...a ty zase potrebuješ partnerku, ktorá je otvorenejšia objavovaniu a zbližovaniu...na druhej strane, ak sa s ňou rozídeš, bude brať svoje rozhodnutie s čakaním do svatby ako dobré, pretože ju uchránilo a navyše si môže myslieť, že ti išlo iba o sex...ale to už je len jej problém ako výplod rozumu zdeformovaného vierou...aj viera má svoje hranice...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ruky preč od nej, dobre ti radím.

Jedna zo základných vecí - kompatibilita viery a presvedčenia - splnená evidentne nie je.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Hovoris, ze nejde za vasnive bozky a objatia? 7 mesiacov? Silne veriaca? Utekaj kade lahsie.

Pochopim, ze nechce sex, ale ani nic okolo toho? Videl si ju vobec nahu? Ja osobne by som sa s nou o tom este raz porozpraval s tym, ze by som ju nenechal uhrat to do outu. Ak by sa na tom nic nezmenilo (daju sa robit aj ine veci ako zasuvat), tak by som sa na taky vztah s velkou pravdepodobnostou vyprdol.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Ste zdraví?????? Akože važne?? Ako nevim kto je viac streleny z vás či ona ktora chce mať sex až po svatbe, alebo ty ktory jej to toleruje! Treba ju prebudit z toho sna o zlosti sexu a vyhodach až po svatbe,.. Treba mat sex co najviac lebo vdaka sexu je lepsie, vyplavuju sa endorfíny pocity štastia a tí čo majú spokojný sexuálny život maju aj dobru prácu a velke platy 8)
lutujem ludí ktorí to vydržia bez sexu až do svatby a v takom veku! Paneboze ved doba je ina takych sto rokov dozadu pochopim ked sa ludia brali v 18-20ke!!! Ale dnes nie ked na manzelstvo potrebujes mat dobre rozbehnutu karieru, byt zabezpeceny atd...

Dajme tomu ze by clovek ktory je sexualne aktivny sa dal do manzelskeho zvazku so silno presvedcenou katolickou co by nastalo.. Urcite by na svatobnej noci nebola aktivna a neverim ze by zo dna na den len koli papiera zacala sukat prvu ligu!! Myslim ze by povedala ze veri v sex len na plodenie deti :smt033 takze aj o tom co po svatbe bude sa treba zhovarat..
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

no presne ak je silno veriaca ako pises, tak pri pohlade na vase deti si spocitas kolkokrat si to robil...
tiez som veriaci a mozno robim v tomto chybu ale k zivotu to jednoducho patri

utekaj kym mozes...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

vidíš, prvá názorová nezhoda. Príde svadba, príde sex, no prejaví sa to zase inde. Napríklad v silnej kresťanskej výchove vaších detí, v tom že ťa bude nútiť chodiť do kostola a podobne. Ak si raz názorovo nesedíte (a ateista so silným kresťanom sú dosť názorovo rôznorodí), tak je to dosť vážny problém. O ten sex ani tak nejde.
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa nanana »

Presne ako ti tu pisu. Ked nie si aj ty silno veriaci tak to bude pre teba velmi tazke a budes sa len trapit aj nadalej. Poznam takych silno veriacich ludi. Do svadby nic a po svadbe ihned deti.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

a mozno si v sexe nesadnete ani po tej svadbe a vlastne budes tam kde teraz. Radsej to skus nejako riesit, je to v podstate super vyzva. Daju sa robit aj ine velmi prijemne veci, ktore este nie su "sex" ale su od toho uz len kusocek a tam sa to moze zlomit jedneho dna.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja by som len doplnil, aby to jej po svadbe nebolo dvakrat a dost - pri prvom a druhom dietati, kedze milovanie (obchadzam Google filter, kvoli kt. sa davnejsie zrusili vlakna na tieto temy) pre nu moze znamenat len nastroj na reprodukciu a nie nieco, co by mala mat pre svoje dusevne aj fyzicke zdravie. Mas to tazke, ale tak snad jej ten rozum do hlavy v 26 rokoch do hlavy este pride.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

A co takto? :smt033 tam dozadu Boh nedovidí :mrgreen:
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

este ze existuje anal! ;D
Paulie
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Paulie »

Pred tým ako sme sa dali dokopy som mal na túto tému rovnaký názor ako prezentujete. Ale iné je to "zvonka" a iné "zvnútra" vzťahu. :hmm:
V podstate s vami všetkými súhlasím, a keby som mal radiť niekomu inému kto by mal podobný problém, tak mu poviem asi to isté. Lenže nezdá sa mi správne ani férové ukončiť vzťah len kvôli tomu. Má totiž aj veľa pekných povahových vlastností.
TommyHot napísal:Videl si ju vobec nahu?
Nie, keď sa prezlieka buď odíde preč, alebo sa mi otočí chrbtom (tiež pre mňa dosť nepríjemný pocit).
Ešte plánujem jeden rozhovor s ňou o tom, len na to musí prísť aj vhodnejšia príležitosť a chcem si pred tým ešte ujasniť veci v hlave. :idea:
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

ked je takato pred svadbou, po svadbe myslis ze bude zrazu nejaka nymfa alebo extra sexualne aktivna? nemas mat preco mat zly pocit, sak zit v celibate a honit si cely zivot je chore
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Paulie napísal:Nie, keď sa prezlieka buď odíde preč, alebo sa mi otočí chrbtom (tiež pre mňa dosť nepríjemný pocit).
To uz je chore. To si mas brat cloveka o ktorom ani nevies ci nema vytahane cecky, alebo bradavice po celom tele? Ano, je to pritiahnute za vlasy, ale ked by som si uz mal niekoho brat tak chcem o nom vediet vsetko, nie len to, ze vie dobre varit a ma dobre srdce. Mas to tazke, kazdopadne neocakavaj, ze sa mavnutim carovneho prutika zmeni.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Evidentne ti to vadi teraz, myslis, ze neskor ti to vadit nebude? Naopak, este viac. mas akurat tak dobry nabeh k nevere, pretoze s plnymi gulkami to dlho nevydrzis.
Napísať odpoveď