Vztahy s bratom
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
nejakymarko
Addict
aaaaaaaa co keby ste sa tu prestali hadat kvoli blbostiampoharvody napísal:zda sa ti to normalne?bud zvelicujes alebo nevies co pises...sam pises ze si vybusny a dokaze ta hocico vytocit to znamena ze sa nevies ovladat! takze v tvojom pripade tabletky rulezzz...
k teme : nooooo ja sa tiez z bratom obcas chytim a myslim ze je to normalne a obcas ako napr. teraz sa mame uplne na haku no ale ved co zas sa to zmeni o niejaky cas ...............
-
nejakymarko
Addict
BRAT - spravil som dobre?
Uz pred nedavnom som tu dal temu o bravovi. Videl som ze sa to zacina vymykat spod kontroly a dnes sa to stalo. Ziatil som ze nebol v skole (blicoval) a pri tom ma len 13 rokov. Mam takmer 17 a rozmyslal som ci to powedat rodicom, lebo ja soim to nikdy nespravil. Rozhodol som sa ze to poviem, ale pre jeho dobro. Nech si to s nim vydiskutuju a uvedu ho na priamu mieru.
vies mozno mas pravdu ze je to pre jeho dobro .... ale tiez,karta sa moze obratit a stane sa ze aj ty zablicujes ..... a potom ,,,on ti to moze vratit ....mozno sa Ti nakoniec blicovanie zapaci
ktovie
a budes lutovat ze si to spravil,,,,, vies mne to osbne pripada ako isty druh pomsty
za to aky je ,,,pomsta prinesie len pomstu