Caffte. Chcem sa spytat na jeden problem. Mam warcraft 3 TFT a nejde nam s kamaratmi vobec cez hamachi nic hrat (len stale z mojej strany). A mame rovnaku verziu. Vypol som firewall, antivirak, proste vsetko co sa dalo, a stale nejde!!! Dokonca som uz preinstalovaval aj windows niwekolko krat. A neviem co uz mam stym robit. Prosim pomozte ..... K+
a skusal si ci nemas nahodou nejaky virus,alebo povedz chalanom s ktorymi hravas nech aj oni pozru ci nemaju nejaku chybicku krasy,ktora vas brzdi pri hrani.
xXPAINKILLERXx napísal:tak disk bol totalne sformatovany, a virusy niesu. Kazdemu to ide, len mne nie. Ja som asi vynimocny ako furt... HEEEEEELP PLZ!!!! :'(
nie to nevadi. Vypol si aj Win Firewall alebo len neaký prídavný čo tam máš ? Mne nejde W3 po hamachi len v tedy ked mám zapnutý win firewall. Ako náhle ho vypnem hru hned vidim..
Keby nič nepomohlo tak nainštaluj nový win a nahod tam len W3 a Hama a skús či to pojde tak a ak nie potom neviem
myslim ze cez hamachi ti to ani nepojde, skus GGclient a patch 1.21b ...my sme boli s kamosmi tiez v koncoch najprv ale sme objavili tohoto clienta a je to fakt v poho
Ked si zalozis hru cez internet a nemozu sa na teba pripojit, tak si skus zistit ci nemas zdielanu IP adresu. Napr. ked mas wifi, da sa to vyriesit nastavenim routera.