v open bete nie su vsetky pravidla ako v normalnej hre (vraj) a co predtym pisali, tak by ti to nemalo dovolit vytvorit si postavu na overpopulated straneFatall napísal:Ja som sa tiez pohraval s myslienkou RP, celkom sranda by mohla byt na serveri RP Open RvR Alarielle. Ale vela ludi chce ist na Open RvR Eltharion. Este by ma zaujimalo, ludia co uz mate preorder, ako to vyzera s rozdelenim stran? Som cital ze v bete mala neskutocnu prevahu strana desruction (vraj az 80%)
Warhammer online
Co som cital tak ma neskutocnu prevahu Chaos ... myslim si ze neskor sa to vyrovna.
//autoeditácia príspevku ( 17 Sep 2008, 16:32 )
Edit: Hru uz mam nainstalovanu, ale nejde zaregistrovat moj product key. Napadlo ma ze to je kvoli tomu ze nemam predplatenu verziu a ze sa to pre nas "ostatnych" spristupni az zajtra. No nie som si isty. Rad by som to pocul este aj od niekoho ineho na ukludnenie
Edit: Hru uz mam nainstalovanu, ale nejde zaregistrovat moj product key. Napadlo ma ze to je kvoli tomu ze nemam predplatenu verziu a ze sa to pre nas "ostatnych" spristupni az zajtra. No nie som si isty. Rad by som to pocul este aj od niekoho ineho na ukludnenie
chod na US servery, na EU maju trable uz dlhsieWaldo napísal:Co som cital tak ma neskutocnu prevahu Chaos ... myslim si ze neskor sa to vyrovna.
-
Fatall
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Je to ako vravis, cdkey ti vezme az zjatra (tusim niekedy okolo obeda, niesom si celkom isty) 18.9.2008 kedy je oficialny datum vydania hry.Waldo napísal:Co som cital tak ma neskutocnu prevahu Chaos ... myslim si ze neskor sa to vyrovna.
//autoeditácia príspevku ( 17 Sep 2008, 16:56 )
Zajtra si to pojdem asi kupit do Brlohu. Moja strana bude asi chaos - Marauder. Ked bude mat destruction velku prevahu mozno by som sa dal aj k order, ale mam strach ze order dopadne ako aliancia vo wow co sa tyka pvp.
Hehe dakujem za ukludnenie. S tym orderom je to rozne. Ved predsa aj vo WoW su battlegroupy kde vyhrava prevazne aliancia atp. Myslim ze si nevyberies. Proste by som hral to co ta bavi. Tu je to este lepsie v tom ze kazda strana je naozaj unikatna. A imho zo zaciatku by som ani nebral vazne to ci vyhrava ta ci ona strana. Bude tam podla mna plno zmien, patchov atp.Fatall napísal:Je to ako vravis, cdkey ti vezme az zjatra (tusim niekedy okolo obeda, niesom si celkom isty) 18.9.2008 kedy je oficialny datum vydania hry.
//autoeditácia príspevku ( 17 Sep 2008, 16:56 )
Zajtra si to pojdem asi kupit do Brlohu. Moja strana bude asi chaos - Marauder. Ked bude mat destruction velku prevahu mozno by som sa dal aj k order, ale mam strach ze order dopadne ako aliancia vo wow co sa tyka pvp.
Tak to by mohli.Fatall napísal:Mali by ho pridad neskor v nejakom patchi ,ako aj charactery ktore zrusili pri starte kvoli tomu ze neboli dobre vybalancovane.
-
Fatall
Medium Star
Nepusti lebo nebudes mat account. Mozno casom EA/Mythic vydaju nejaku trial verziu ako to bolo v pripade wow.yazoo napísal:Tak to by mohli.Lebo na toho hammerera som bol strasne nazhaveny. Inak, mam taku otazku. Nechcem to este kupovat nakolko neviem ci mi to moj procak utiahne. Ked to teda odniekadal stiahnem tak ma to pusti do hry alebo nie?
Nieco ako warhammer wowhead : http://www.wardb.com/
Core
Axe Bite Pass
Karag Dron
Karag Orrud
Karak Eight Peaks
Karak Ungor
Karak-Azgal
Karak-Hirn
Karak-Izor
Karak-Norn
Karak-Vlag
Karaz-a-Karak
Open RvR
Dragonback Mountains
Eltharion
Finuval Plain
Mount Silverspear
Sea of Dreams
Shifting Isles
Tiranoc
Role-Play
Burlok
Makaisson
Open RvR Role Play
Alarielle
Ellyrion
Co vy na to? Kam sa chystate? Zhodneme sa teda na jednom?
Core
Axe Bite Pass
Karag Dron
Karag Orrud
Karak Eight Peaks
Karak Ungor
Karak-Azgal
Karak-Hirn
Karak-Izor
Karak-Norn
Karak-Vlag
Karaz-a-Karak
Open RvR
Dragonback Mountains
Eltharion
Finuval Plain
Mount Silverspear
Sea of Dreams
Shifting Isles
Tiranoc
Role-Play
Burlok
Makaisson
Open RvR Role Play
Alarielle
Ellyrion
Co vy na to? Kam sa chystate? Zhodneme sa teda na jednom?
-
Hotwire
Addict
idem elf shadow warrior...tiez koli kamosovi..bo on isiel na realm a stranu vo wow koli mne tak mu to oplacam vo WHWaldo napísal:Heh tak teda moj post tesne pred tym tvojim uz je bezpredmetny. Ok pojdem na ten realm. Len este stranu by sme si mali ujasnit
/edit: ozvi sa mi na ICQ pls dohodneme sa blizsie