yazoo napísal:Trhanie? Trha ti to casto alebo len obcas?
Zial celkom casto. Chce to naozaj aspon tie 2 GB pamete podla mna. Na to aby si si to mohol naplno uzit.
A ako vravim textury su na najnizsie mozne detaily a ani nemam moznost ich menit. Takze tak ... Asi to budem mat v policke kym nebude novy comp.
Ale tato hra jednoznacne potencial ma. Aj to malo co som odohral ma zaujalo. Je to dynamicke a zabavne. Mna osobne velmi zaujalo to obsiahle lore co tam je. Mas tam radoby dennik kde si mozes precitat o priserach o historii a tak podobne. Ziskavas tam tituly a odomykas rozne rewardy. Dalej tam mas normalne experience ale aj renown (slava). Tu ziskavas za pvp. Odohral som jedno "BGcko" ktore v podstate bolo na styl Arathi Basinu. Pvp je tam tiez velmi dynamicke aj ked neviem ho az tak objektivne zhodnotit kedze na ranku 4 toho vela na pouzivanie nie je takze je to v podstate len rush vsetkych lowbiekov
ta hra je celkom sranda, sice si dost veci "vypozicali" od wow, a hra je trochu menej dynamicka ako wow, ale zatial ma bavi. a vyzera ze pvp je tam naozaj premyslenejsie ako u wow
LUDIA MAM PROBLEM
Prave sa mi to rozbaluje a instaluje.. zatail som sa regol na war-europe.com hodil som si najprv acc potom som aktivoval cd kluc... problem je ze sa mi tam nikde neda lognut do acc managementu... proste to tam nevidim a mam z toho celkom imba tupy pocit
Storm Keeper napísal:LUDIA MAM PROBLEM
Prave sa mi to rozbaluje a instaluje.. zatail som sa regol na war-europe.com hodil som si najprv acc potom som aktivoval cd kluc... problem je ze sa mi tam nikde neda lognut do acc managementu... proste to tam nevidim a mam z toho celkom imba tupy pocit
Nepotrebujes sa logovat nikde pretoze od aktivovania kluca ti zacne bezat 30 dni zadarmo. A subscription zapnu az od oktobra.
1 otazka pre hracov a jedna pre vsetkych:
hraci: dali tam "viditelny level" ako planovali este davno? tj orkovia su s vyssim levelom vacsi, dwarfovia maju dlhsiu bradu etc?
vsetci: da sa warhammer zohnat v ZA? ak ano tak kde? nie internetovy obchod