Web template autoskola
Web template autoskola
Caute zhanam daky jednoduchy template pre autoskolu neviete poradit kde najdem alebo nahodou ak mate niekto v pc tak by ste mi mohli ho upnut... dik za help
daco taketo by som si predstavoval lenze je platena:
http://templates.entheosweb.com/templat ... /15590.asp
http://templates.entheosweb.com/templat ... /23630.asp
http://www.simavera.com/templates/300110036
daco taketo by som si predstavoval lenze je platena:
http://templates.entheosweb.com/templat ... /15590.asp
http://templates.entheosweb.com/templat ... /23630.asp
http://www.simavera.com/templates/300110036
-
MeanSeriously
Medium Star
Re: Web template autoskola
Kebyže sa tu bavíme o nejakej čisto HTML+CSS šablóne - O.K., to ti študentík nejaký možno za nejakú smiešnu sumu (popr. možno aj zadarmo) urobí. Ale keďže Flash technológia a tie veci okolo sú takpovediac "trochu" proprietárne, tak jednak v nich robí menej ľudí a jednak ti to z tých ľudí asi nikto neurobí zadarmo.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Uprav si linky, bez kódu.
to len daco podobne nemusi to behat blikat a nieco podobne staci staticka stranka v podobnom designe
To kde sme uz, ze si autoskola nemoze dovolit zaplatit par stoviek za web, ktory jej prilaka klientov?
-
MeanSeriously
Medium Star
ale čo pár stoviek. Aj do 50€ môže web stáť (síce nie profi, ale môže). Ak je to jedna hlavná stránka a 2 podstránky, tak np, študent to do 50, možno 70€ v pohode urobí.
-
Grim
Darca
...a bude to kvalitné?...
-
weroro
Flash coder
Doplním: ... a s prípadnou ochotou robiť neskoršie úpravy, poprípade tech. správou?Grim napísal:...a bude to kvalitné?...
-
MeanSeriously
Medium Star
Citujem sa:
Ja si myslím že pre potreby nejakej lokálnej autoškoly postačí :)MeanSeriously napísal:Aj do 50€ môže web stáť (síce nie profi, ale môže).
-
Michaelo
Hardcore addict
Prečo by nemalo byť kvalitné?
Osobne som sprvil pár webov za 50€ aj s hostingom a doménou (čo som išiel fakt pod cenu ale boli to známosti). Web bez jedinej chyby (stále kontrola vo validátore) a ak chcú nejaké úpravy tak nie je problém.
Posledný web: http://geodet-sl.sk
Ale sú to statické weby, tam sa ľahko robí SEO no bežný človek v autoškole asi nebude vedieť pridať obsah (používam php). Na klasický web skôr nejaké CMS (vlastné nemám).
Osobne som sprvil pár webov za 50€ aj s hostingom a doménou (čo som išiel fakt pod cenu ale boli to známosti). Web bez jedinej chyby (stále kontrola vo validátore) a ak chcú nejaké úpravy tak nie je problém.
Posledný web: http://geodet-sl.sk
Ale sú to statické weby, tam sa ľahko robí SEO no bežný človek v autoškole asi nebude vedieť pridať obsah (používam php). Na klasický web skôr nejaké CMS (vlastné nemám).
-
weroro
Flash coder
Michaelo: Pojem kvalita sa netýka iba technickej časti (prehľadnosť kódu, validita - na ktorej nezáleží, a pod.), ale týka webdesignu ako takého. Čiže kvalitný, moderný, prívetivý a prehľadný design, bezproblémová funkcionalita zo strany používateľa, Copywriting, a ostatné veci ktoré sa zahrňujú do pojmu webdesign.
Na tom webe, čo si sem dal sa mi páči max. menu ak vypustím to, že je to tabuľka (čo mi nedáva zmysel). Rovnako tá ikonka validátora, wtf? Užívateľ má u prdele či je web validný, ak si chce niekto zistiť či je to validné tak to vie aj sám zistiť, zbytočne to tam zavadzia. A plno ďalších vecí, len teraz tu neriešime teba, tak sry za OT.
Na tom webe, čo si sem dal sa mi páči max. menu ak vypustím to, že je to tabuľka (čo mi nedáva zmysel). Rovnako tá ikonka validátora, wtf? Užívateľ má u prdele či je web validný, ak si chce niekto zistiť či je to validné tak to vie aj sám zistiť, zbytočne to tam zavadzia. A plno ďalších vecí, len teraz tu neriešime teba, tak sry za OT.
-
Michaelo
Hardcore addict
Jo ja viem že to menu je ako tabuľka ale čo vlastne očakávaš od komplet webu za 20€ (rátaj kód aj design)?
Samozrejme dá sa web spraviť aj lepšie, krajšie a prehľadnejšie ako to čo som tu dal ale tam je cena vyššia (aj keby som šiel dosť pod cenu tak pod 50€ by som nešiel).
Samozrejme dá sa web spraviť aj lepšie, krajšie a prehľadnejšie ako to čo som tu dal ale tam je cena vyššia (aj keby som šiel dosť pod cenu tak pod 50€ by som nešiel).
Nemám rád. Teda. Neznášam, keď sa niekto riadi logikou, že študent nemôže odviesť kvalitnú robotu, a že to študent nemôže robiť za normálnu cenu. Dosť sa v tomto pohybujem, a väčšina skúsených a kvalitných dizajnérov/kóderov sú práve študenti, resp. ľudia vo veku študenta. Práve naopak, ak sa tu riadime vekom (čo neznášam), tak študent ti odvedie štatisticky x-krát lepšiu robotu ako 35 a viac roční "skúsený" človek. Predsa len, je lepšie, keď sa tomu študent venuje od malička, ako keď nejaký starší človek objaví počítač v 25-ke.
Ale celkovo sa týmto riadiť nedá, a preto sa tým ani riadiť nebudem.
50€ za web, dokonca aj za čistý surový dizajn je nehorázne málo, a kto to za takéto peniaze robí okráda "kolegov" o robotu, a hlavne, okráda seba.
Ale celkovo sa týmto riadiť nedá, a preto sa tým ani riadiť nebudem.
50€ za web, dokonca aj za čistý surový dizajn je nehorázne málo, a kto to za takéto peniaze robí okráda "kolegov" o robotu, a hlavne, okráda seba.
-
weroro
Flash coder
Nehovoriac o tom, že týmto spôsobom klesá cena webdesignu v globále. Zabíjajú web design. Ceny všetkého stúpajú, ale vďaka týmto 50 eurovým "expertom" ide cena WD dole a ten kto sa tým živý je v prdeli. Ja som pred časom mal robiť web (grafiku mi spravil kolega). Myslím si, že za tie roky viem dobre "značkovať" a "CSSkovať" a preto viem, že aj bez nejakého validátora nakódim web bez chyby a sémanticky správne - kvalitná robota. Zapýtal som 350€ a klient ma poslal do riti, lebo mu to ponúkali za 70€ a počul že som lacný a tak čakal 50€. Áno, som lacný, až moc ale nie som debil. Za tých 50€ nepokryjem možno ani jedlo, pitie a energie, čo spotrebujem pri vytváraní webu.Hensym napísal:50€ za web, dokonca aj za čistý surový dizajn je nehorázne málo, a kto to za takéto peniaze robí okráda "kolegov" o robotu, a hlavne, okráda seba.
-
lowmanek
Light Professional
S tym sice suhlasim, lenze clovek bez nejakych vacsich referencii, ktory je rad aj za 50€ proste nema na vyber a nejako zacat musi.
-
Grim
Darca
...keby nebolo tých 50€urových, tak by si aj ten študent, ktorý nejako začať musí mohol zapýtať 100€...nesúhlasím s cenami 2000€ za jednoduchý web, ako tu niekto niekedy spomínal...ale 100 - 300€ za jednoduchý web by sa patrilo...
-
weroro
Flash coder
Čo je jednoduchý web? Dnes je už štandard aspoň semi-dynamický web (Moja špecializácia, keďže komplexné CMS nedokážem vytvoriť a robenie šablon do existujúcich CMS, to by ma nebavilo).
-
Grim
Darca
...čo je semi-dynamický web?...
-
weroro
Flash coder
Statická webová stránka s možnosťou úpravy textového a obrázkového obsahu, a nejaké tie detaily ako title, description cez administráciu, ale bez možnosti vytvárať nové podstránky alebo ich mazať. Vyvinul som na to vlastný systém. Je to urobené tak, že to vieš implementovať aj do klasickej statickej stránky bez možnosti úpravy.
-
Grim
Darca
...pre mňa jednoduchá stránka znamená niečo ako firemná stránka, s úvodom, cenníkom, popisom služieb a kontaktom...bez možnosti úprav, prípadne iba s možnosťou úprav textov...