webkamera vs Skype
-
Daniel9911
Professional
webkamera vs Skype
Ahojte, včera som bol u krstnej spraviť Skype keďže tam mala Windows XP pro SP2 tak som jej tam nainštaloval SP3 a potom najnovší Skype. Všetko to išlo super bez problémov lenže potom som dal skype prihlásiť a v nastavení mi nechce ukázať Webkameru , ale mikrofon funguje a je to webka so zabudovaním mikrofonom. Takže som preinštaloval System a dal tam starší Skype a tam mi to už išlo, lenže dnes ráno mi volala, že sa nevie prihlásiť do Skypu. Je to starý PC s parametrami AMD Smpron 2500 + 1,5GB ram 250 GB HDD a GeForce FX5500, Chcel som tam dať Win 7 ale pri inštalácii mi nechcelo otvoriť ani úvodnú obrazovku pre inštaláciu. Webkamera inak funguje v system viem ju otvoriť aj snimku spraviť len ju neukazuje v Skype. Skúšal som aj moju Webku to isté zvuk ide len obraz nie. Vedeli by ste mi poradiť ?
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: webkamera vs Skype
s tym winom si musel spravit niekde chybu, na tom istom procesore mi doma win 7 siel v pohode, nastavil si si spravne boot?.. skus presny typ webky hodit do googla a hladat ci nemal niekto podobny problem.
-
Daniel9911
Professional
Re: webkamera vs Skype
Tak robil som to tak isto ako s každým PC čo som inštaloval aj mi to začalo bootovať všetko načitavalo ako má len ked malo vyhodiť túto obrazovku vid prilohu tak som tam mal len to pozadie a to okienko mi tam nenaskočilo a to som čakal aj 10 minút. Asi to grafika nezvládla alebo neviem prečo to nechcelo ukázať.