Western Digital 3200AAKS

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
cyrix
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Western Digital 3200AAKS

Príspevok od používateľa cyrix »

Ahojte, mám problém.. vlastním harddisk WD3200AAKS a pravdepodobne má niečo s elektronikou... netočí sa, ani ho nedetekuje. Rád by som sa spýtal, či neviete, ako elektroniku oživiť aspoň na dobu, kým sa z disku vytiahnu všetky dáta, prípadne či nemáte požičať alebo predať elektroniku z takéhoto disku, prípadne celý disk. Je to modelová rada 2007 s 2-platničkovým riešením. Za každú radu vopred veľmi pekne ďakujem :)
Prílohy
disk.jpg
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Western Digital 3200AAKS

Príspevok od používateľa Arkaz »

fuh no opravit board asi tazko =) musel by si mat schemy a aj sa do toho vyznat atd =) preto je jednoduchsie vymenit tu dosku. no z rovnakeho modelu a to niekedy najst je dost problem :? GL :smt006
schifo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa schifo »

Len tak oživiť elektroniku sa nedá...musel by si všetky súčasti z dosky odletovať a skúšať postupne ktorá je odfaklená. Ak by si silno potreboval z toho disku dosťať dáta tak by som ti doporučil

Kód: Vybrať všetko

http://www.zachrana-dat.sk
. Kde ti buď oživia disk, ale bude to niečo stáť, alebo ti za pár eur stiahnu dáta na nový disk.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

cyrix napísal:Je to modelová rada 2007 s 2-platničkovým riešením.
Potrebuješ presne tú istú revíziu (ostatné revízie nemusia fungovať, aj keď sa bude jednať o dvojplatňové disky), číslo revízie máš uvedené na disku.
Napísať odpoveď