Wifi antenu....

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Teroo
Light Expert
Light Expert

Wifi antenu....

Príspevok od používateľa Teroo »

Konecne je u nas (dedina) wifi . . wau. Lenze od vysielaca mam 1 km a anteny co davaju sa mi zdaju pekne na figu (najlacnejsie), take skatulky male ako vypinac na stene :D Uz na zaciatku ma sused problemy (vypadky a atd) a to je zdielane nie? Blizko pri antene tahaju 140 a tu 80 a zapoja sa vsetci casom tak ja si ani stranku nestiahnem. :)

Dalo by sa to nejak zlepsit napr. kupou vlastnej vykonovo lepsej anteny? a "vypiect" s inymi? :D Ak ano poradte mi nejaky typ. . napr. www.ferimex.sk ma tusim zaujimavy vyber. . alebo ine moznosti, atd. .
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

ja mám tiež wifi ale ja mám wifi kartu prerobenú na koaxiál a zapojené do vyrobenej antény no a tá príjma z jedného apčka ktoré je asi veľké ako 85priemer satelit a to čo máte vy to je teda riadna bieda a ak si od toho 1 km dakujem pekne. no ja som asi 600m ale susedia niektorí jamú tie typy čo sú na tej stránke. asi ISM15 alebo ISM19 je to mne stačí táto ja mám signál 77% čo v pohode stačí a anténa stíha. ale ako som povedal niektorí sú daleko od apčka a preto majú tieto antény. Myslím si ja že to zvýši príjem.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tazko povedat, ci ti lepsia antena pomoze. Mozes tam dat aj 24dB antenu, ale pokial je tam pasmo uz velmi zahltene a dochadza k strate paketov, tak to asi nevyriesis ziadnym sposobom.
Teroo
Light Expert
Light Expert

hm

Príspevok od používateľa Teroo »

.. veru asi budem musiet pockat ci sem nedaju silnejsi vysielac nieco o tom hovorili tak uvidim . .
ven0m
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ven0m »

na dedine by som to velmi zahlteno nevidel :) som fical na 8dB viac ako 1 km, dalo sa to, teraz mam 19dB sito a pohoda lesna. staci ti priama viditelnost. supni na komin, najlepsie riesenie :) a hlavne povedz providerovi nech spravi dobry shaper :-P
Napísať odpoveď