Dalo by sa to nejak zlepsit napr. kupou vlastnej vykonovo lepsej anteny? a "vypiect" s inymi?
Wifi antenu....
Wifi antenu....
Konecne je u nas (dedina) wifi . . wau. Lenze od vysielaca mam 1 km a anteny co davaju sa mi zdaju pekne na figu (najlacnejsie), take skatulky male ako vypinac na stene
Uz na zaciatku ma sused problemy (vypadky a atd) a to je zdielane nie? Blizko pri antene tahaju 140 a tu 80 a zapoja sa vsetci casom tak ja si ani stranku nestiahnem.
Dalo by sa to nejak zlepsit napr. kupou vlastnej vykonovo lepsej anteny? a "vypiect" s inymi?
Ak ano poradte mi nejaky typ. . napr. www.ferimex.sk ma tusim zaujimavy vyber. . alebo ine moznosti, atd. .
ja mám tiež wifi ale ja mám wifi kartu prerobenú na koaxiál a zapojené do vyrobenej antény no a tá príjma z jedného apčka ktoré je asi veľké ako 85priemer satelit a to čo máte vy to je teda riadna bieda a ak si od toho 1 km dakujem pekne. no ja som asi 600m ale susedia niektorí jamú tie typy čo sú na tej stránke. asi ISM15 alebo ISM19 je to mne stačí táto ja mám signál 77% čo v pohode stačí a anténa stíha. ale ako som povedal niektorí sú daleko od apčka a preto majú tieto antény. Myslím si ja že to zvýši príjem.