Vdaka
Wifi kamera do podniku
Wifi kamera do podniku
Ahojte potrebujem nejaké lacné riešenie do podniku , chcem monitorovať jednu miestnosť a chcem aby to priamo prehravano na nejakej obrazovke maličkej + aby to nahrávalo a po neviem cca tyzdni zaznamov sa to samo vymazalo a nahrávalo opať ...
Vdaka
)
Vdaka
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Wifi kamera do podniku
Tak veci sa nieriesia Wifi IP kamerou, ale riesi sa to kamerou a DVR zariadenim. Ak to chces riesit cez wifi, tak ti postaci nejaky starsi PC, ktory bude nonstop bezat, wifi karta (alebo wifi USB kluc) a wifi kamera s potrebnym software, ktory by mal byt k tomu.
No tak som to myslel s tym DVR zariadením , vieš mi blizsie povedat ? čo a ako ??? takúto kameru by som tam chce ldat : http://lukoalarm.sk/luko/kamerove-syste ... 4260p.html napr ... len enviem co by to asi stalo ... nevies mi povedaT ? 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
DVR zariadenia kupis dnes od 100-120 eur az po nejaku tisicku, ale tebe postaci uplne zakladne. K tomu kupis kabel, 10 alebo 20 metrov, musis vediet kolko ti treba. Kameru namontujes, pripojis na kabel od kamery aj napajania (idealne kupit kabel, ktory ma v sebe aj kabel pre napajanie), pripojis do DVR zariadenia. Po zapnuti si to nastavis a hotovo. Nie je to nic zlozite, prirovnal by som to k montazi LCD na stenu a nastavenie satelitu ci DVD prehravaca. Ak kupis DVR za 120 eur, k tomu disk z bazaru za 30 eur, kabel za 10 eur a kaberu za 70 eur, tak to mas za 230 eur komplet.
Tieto dome kamery sa daju kupit uz dakych 30 eur, ale odporucal by som radsej priplatit za nieco lepsie. Kolko stoji tebou vybrana kamera neviem, zavolaj tam a spytaj sa na cenu. Alebo si pozri ine firmy, ktore sa venuju kamerovym systemom a pozri si nieco s podobnym parametrami a zistis pribliznu cenu.
Tieto dome kamery sa daju kupit uz dakych 30 eur, ale odporucal by som radsej priplatit za nieco lepsie. Kolko stoji tebou vybrana kamera neviem, zavolaj tam a spytaj sa na cenu. Alebo si pozri ine firmy, ktore sa venuju kamerovym systemom a pozri si nieco s podobnym parametrami a zistis pribliznu cenu.